Farklı Bir Açıdan Armamız
Olimpiyattaki Taraftarımız
İnşallah "Düzelteceğiz" Arkadaşlar Bu Takımı=)))
Kadromuz
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır FM oyuncusuyum CM 03/04 ten beri diyebilirim hani Maksim Tsigalkonun 20 bitiricilikle harikalar yarattığı oyun=)..Lakin ilk kez orjinal aldım ve yakın zamanlarda siteye üye olup forumları sürekli takip etmekteyim.Haliyle ilk kez kariyer açtım forumda,hatamız kusurumuz olursa affola,görürseniz mutlaka ikaz edin ben de öğrenmiş olup daha başarılı olabilirim ilerleyen zamanlarda.Umumiyetle son 4 5 senedir oynadığım her FM de Trabzonsporumu ilk sene şampiyon yapmışımdır lakin bu sene biraz zorlanacağım gibi geliyor.Kadro hakkında gerekli şahıslara rapor sunan , bilgi veren vazifedarlara galiba Araştırmacı deniyor Trabzonspor araştırmacısı mesela benm takımım için.Birkaç tenkitim var bu hususta,Zeki Yavru malumunuz bizim sağ bekimiz ,özelliklerinin aşırı kötü yapıldığını düşünüyorum,bu seneki performansa dayalı rapor verilmemiştir lakin geçen sene de 1461 de en müessir topçulardan biriydi 2.ligden ptt 1.ligine çıkarken takım...Yani 2.Ligde bile oynatılmaz bir profilde...Bakınız:
bu adam bu sene serkanı kesti sağ bekten bu kadar uçurum olmamalı arada...
Yine Sol Bamba'nın kötü profilinden şikayetçiyim,açıkçası oyunu görmeden evvel takımın 3 4 kaliteli adamından biridir diye düşünüyordum ama hakettiği kadar iyi değil ki bence şu anda ligin en iyi stoperlerinden biridir...
Bir de işimize gelen yanlışlıklara gelelimAdrian Halil Vittek olduğundan iyi yapılmış die düşünüyorum.Hele Adrian...
Biraz da tebrik ettiğim noktaya geleyim.O da Emre Güral'ın profilidir.Bence bizim Şenol Hoca biraz gözlerini açıp da çocuğa şans verirse Türk futbolu çok iyi bir futbolcu kazanacaktır kanaatindeyim...Stili İbrahimoviçe çok benziyor yakınen takip edenler varsa bilirler,solu raket gibi sağ ayağı da bayağı iyi...
Lafı uzattık , oyuna ben biraz yavaş başlarım,tüm türk takımlarını tararım biraz da yabancı klüpleri...Türk oyuncular çok mühim malumunuz...İyi bir antrenör desteği ve genç bir takım kurmaya çalışacağım...Benim için en mühim olan gözlemcilerimdir lakin ne antrenör ne gözlemci vs alacak mali durum var bakalım zaman neyi gösterecek.Kadroyla alakalı teferruatlı malumatı inşallah bugün koyacağım.Vesselam..
Şartları okudum ve kabul ettim.