Net olarak oyun güzel mi değil mi?Güzel derseniz bir iki ekran görüntüsü paylaşır mısınız?Oynanışı eğlencceliyse alıcağım.
Net olarak oyun güzel mi değil mi?Güzel derseniz bir iki ekran görüntüsü paylaşır mısınız?Oynanışı eğlencceliyse alıcağım.
Güzel. Bundan önce nasıl buluyorsan yine öyle. ÜStelik meydan okuma çok çarpıcı bir yenilik ve tam kariyer kadar zevkli.
Aaa Doğru.Şu zor durumlarda takımları kurtarma da vardı değil mi?Bir de Steam üzerinden Online oynanması gayet iyi.
Bence eski serilere göre baya karmaşık olmuş.İlk başta beğenmemiştim ama gittikçe alışıyor insan.Bu sene Türkçe olması çok iyi oldu
Lutfen.bana bırısı cevaplasın klasık sadece yazı ıle macı takıp etme olanagım varmı aynı 01-02 dekı gbı
Tesekkurler..
Oyun klasik modda net güzel ama full sürümde güzel değil![]()
oyun bence güzel ayrıca bir sorum olacak full sürüm alanlar için bende full sürüm aldım yükledim giriş ekranında hala beta yazıyor sizde de böyle bir durum var mı?
Gayet güzel.
10 numara olmuş. Ben birçok şeyi beğendim. Tam zamanında türkçe olmuş oyun.
Oyun motoru nasıl düzelmiş mi?
3d kötü bence, isimler çok bulanık geliyor
oyun içerik olarak güzel ama maç motoru rezalet. bu da oyunu kötü kılıyor![]()
3dsi resmen 3 oyun geriye gitmiş.
Oyun: Güzel
Maç Motoru: Eyvah Eyvah : )
...
Arkadaslar hangı lıglerde logolar var takım logoları ?
güzel ama 3 dk uzatma veriyor 93:00 oldugu anda mac bitiyor altıpasta topa vurmak uzereyken bile 93 olursa gol güme gidiyor resmen.
2d oynuyorum, o bile bi degisik geldi.
arkadaşlar alakasız ama bir cevap alsam iyi olucak
oyun şu an d&r mağazasında varmı raflarda
Karar vermek için son 1 saatim.Alıcam heralde ama 80 TL nin hakkını veriyor mu oyun?
vatanı beklemek istemezseniz ttnet playstore'da 72 TL.. hatta fmgraphics'te bi duyuru gördüm kod dağıtmışlar %5 indirim yapıyor. gerçi 3-5 lira iniyor ama olsun. 68 liraya falan 12 taksit alabilirsiniz.
bir de gittigidiyor'da key satılıyor. 56 liraya. oradan da alıp hemen steam üzerinden aktive edebilirsiniz.. geçen sene ben almıştım.satıcı da güvenilir.
Playstore'dan alıcam galiba.Herkese yorumları için teşekkür ediyorum.Epitaph söylediğin sözler ve verdiğin ekran görüntüsüyle en çok sen gaza getirdin.
edit:Vatan'da 60 tl'ymiş ordan da alabilirim ama sabah biri vatan'da oyun yok mu ne yazmıştı,hızlı geçtim okuyamadım.böyle bir sıkıntı olmaz heralde.
oyun güzel ama maç motorunu beğenmedim kaleciler çok saçma hatalar yapıyor güncelleme geldikden sonra devam ederim ben hasta etti beni böyle
Olmamış...