Herkese merhabalar arkadaşlar.
Barcelonaya keyif veren yerden kısa paslı,baskılı,çok akıcı hücum futbolu oynatıyorum, havadan ortaları ve ortaları mümkün olduğunca da kapattım(takımsal ve bireysel olarak) çünkü barcelona ve arsenal tarzı futbolu seviyorum. Ön libero mevkisini mcye kaydırdım fabregası heba etmemek adına.Daha önce oynadığımda 2li mc oynayan xavi e iniestanın pek verimli olmadığını da gördüm,3lü mc ile bu ikilinin de daha verimli olacağı kanaatindeyim. Sistemim ön liberosuz 4-3-3. Bütçenin azlığı nedeniyle tek transferim Andre Santos oldu, B takımımdan Gerrad Deoulofeu isimli çok yetenekli oyuncuyu da A takıma çıkardım.
Şu an ilk lig maçımı içerde real sociedadla oynadım. Çok baskılı oynayıp 2-1 kazandım. Kral kupası ilk maçında evimde Real Madridle karşılaşacağım önümüzdeki ilk maçta ve şu ana kadarki gelişmelerin fotoğraflarını koymak istiyorum.
B takımdan A takıma çıkardığım Gerrard Deulofeu :
2. ve son hazırlık maçımızı iyi oynamadan kazandık, oyun gerçekten de hayal kırıklığıydı :
İşte ilk lig maçımız, skor tatmin etmese de oyun harikuladeydi :
İdeal 11 ile ideal yedeklerimiz, thiagonun sakatlığı düzelince busquetsi 18den çıkarıp thiagoyu alacağım
ve özel taktiklerimiz :
Şimdi Kral kupası karşılaşmasının ilk maçını Real Madridle kendi evimde yapacağım. Bu hücum futbolu bakalım Madrid karşısında nasıl bir oyun ve skor ortaya çıkaracak