Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: 8 Kişiyle Sürekli Hücum, İşte Karşınızda Barcelona(Oyunum Demodur)

Default 8 Kişiyle Sürekli Hücum, İşte Karşınızda Barcelona(Oyunum Demodur)

Herkese merhabalar arkadaşlar.

Barcelonaya keyif veren yerden kısa paslı,baskılı,çok akıcı hücum futbolu oynatıyorum, havadan ortaları ve ortaları mümkün olduğunca da kapattım(takımsal ve bireysel olarak) çünkü barcelona ve arsenal tarzı futbolu seviyorum. Ön libero mevkisini mcye kaydırdım fabregası heba etmemek adına.Daha önce oynadığımda 2li mc oynayan xavi e iniestanın pek verimli olmadığını da gördüm,3lü mc ile bu ikilinin de daha verimli olacağı kanaatindeyim. Sistemim ön liberosuz 4-3-3. Bütçenin azlığı nedeniyle tek transferim Andre Santos oldu, B takımımdan Gerrad Deoulofeu isimli çok yetenekli oyuncuyu da A takıma çıkardım.

Şu an ilk lig maçımı içerde real sociedadla oynadım. Çok baskılı oynayıp 2-1 kazandım. Kral kupası ilk maçında evimde Real Madridle karşılaşacağım önümüzdeki ilk maçta ve şu ana kadarki gelişmelerin fotoğraflarını koymak istiyorum.

B takımdan A takıma çıkardığım Gerrard Deulofeu :

2. ve son hazırlık maçımızı iyi oynamadan kazandık, oyun gerçekten de hayal kırıklığıydı :

İşte ilk lig maçımız, skor tatmin etmese de oyun harikuladeydi :

İdeal 11 ile ideal yedeklerimiz, thiagonun sakatlığı düzelince busquetsi 18den çıkarıp thiagoyu alacağım

ve özel taktiklerimiz :

Şimdi Kral kupası karşılaşmasının ilk maçını Real Madridle kendi evimde yapacağım. Bu hücum futbolu bakalım Madrid karşısında nasıl bir oyun ve skor ortaya çıkaracak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İşin çok zor, Başarılar

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    İşin çok zor, Başarılar
    Teşekkürler evet zor, kendi evimde Real Madrid karşısında kötü bir oyun sergileyip 1-0 mağlup oldum. Kötü oyunumuzun yanında Casillasın da 9.30la maçın adamı olması çok ilginç oldu. Ronaldo da asisti ve asistinden önceki çalım ya da çalımlarıyla 9 aldı.

Oyuncularımın ise çoğu kötüydü ve Messi de kötü olunca yapacak bir şey kalmadı.

Önümde deplasmanda Atletico MAdrid maçı var umarım bu maçtan kayıpsız ayrılırım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

..................
    Last edited by petrol_fb12 : 09.Kasım.2012 at 04:24

İlk yarım saatte 4-0 geriye düştüğüm maçta efsane bir dönüş yapmama ramak kalmıştı

santos transferinden sonrasını okumadım kusura bakma.

Quote Originally Posted by hazimyildirim View Post
    santos transferinden sonrasını okumadım kusura bakma.
    Alba malesef ki verimli olamıyor ve yerini santosa bırakacak sanırım.

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Alba malesef ki verimli olamıyor ve yerini santosa bırakacak sanırım.
    fenerlisin sanırım koskoca barcelona santos'a mı kaldı git evra yı al felipe luis i al philip lahm ı al en iyilerini al madem barca yı aldın.

Quote Originally Posted by hazimyildirim View Post
    fenerlisin sanırım koskoca barcelona santos'a mı kaldı git evra yı al felipe luis i al philip lahm ı al en iyilerini al madem barca yı aldın.
    Transfer bütçesi çok azdı o paralara bunlar alınmıyor. Ayrıca en iyi sol bek clichy. Para olsa onu alırdım.

keşke taksit olayına girseydin neyse hayırlısı olsun sonuçta iyi takım.

Ayrıca santosun da özellikleri gayet iyi.

Ve süper kupa ellerimizde yükseliyor. Takım yavaş yavaş oturuyor sanırım.

Valenciayı da güzel oyun ve net bir skorla geçiyoruz. Mclerimden birinin maçın adamı olması ve 9luk oynaması da beni ayrıca sevindirdi.

Last edited by okocha6 : 09.Kasım.2012 at 16:17

Getafeyi de farklı geçiyoruz. Topa daha fazla sahip olamamamız ise bizi şaşırttı.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

olur öyle şeyler artık alıştık böyle şeylere...ben de ts yi ynetiyorum,bucayla oynadım,adamlar benden çok topla oynamış..

HARİKA GİDİYORUZ

Messinin sakatlığı nedeniyle yokluğuna ve yerine yedek oyuncum pedroyu da iğneyle oynatmama rağmen sevilla gibi zorlu bir deplasmanda son dakikalrda xavinin attığı golle yine galip gelmeyi bildik.

Son 2 maçımda 1 mağlubiyet 1 galibiyet aldım.Lille'e evimde yenilirken 3-4 gün sonra reali ezici bir futbolla evimde yendim. Şu ana kadar yaptığım maçlarda hiç beraberliğimin olmaması da çok ilginç

İlk yarısı 0-0 biten maçı rakibin 10 kişi kalmasıyla 4-0 kazanıyoruz. Bizi yenerek çelme takan tek takım olan atletico madridin ikili averajla gerisinde 2.yiz.

İlk yarısını 3-0 önde kapattığım galatasaray maçında xavinin atılmasıyla 2 gol yiyor ve maçı zar zor 3-2 tamamlıyorum. Hakem toplamda gösterdiği 9 sarı ve 1 kırmızı kartla maça damgasını vurdu.(Burak Yılmaz da sarı yedi ama maçın adamı olduğu için görünmüyor).

KAZANIP İLK KEZ LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURUYORUZ

KUPA MAÇINI PEK SALLAMADI OYUNCULARIMIZ

AYIN EN GÜZEL 3 GOLÜ DE OYUNCULARIMDAN GELDİ.

AŞAĞI YUKARI 1 AYLIK SAKATLIKTAN SONRA MESSİ FIRTINA GİBİ DÖNDÜ. DAHA İLK DAKİKADA BİLE BİR ÇOK GOL ATIYOR EFSANE FUTBOLCUM.

TAKTİK SAVAŞINA DÖNEN MAÇTA ZOR DA OLSA GALATASARAYI 2-0 YENİP 4. MAÇLAR SONUNDA GRUPTAN ÇIKIYORUZ.

3 mcmi de çift yönlü orta saha olarak oynattığımı belirteyim.Sağ ve sol açıklarım ise merkeze hücumla görevli.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri