1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Cehenneme Hoşgeldiniz | Fenerbahçe

  1. #1

    Default Cehenneme Hoşgeldiniz | Fenerbahçe

    Anıl Taşdelen Kimdir ?
    Anıl Taşdelen, 1973 yılında Ankara'da doğdu. Futbol hayatına doğduğu şehrin takımı olan Gençlerbirliği altyapısında başladı. Yetenekli olduğu gözlenen bu genç kısa süre içerisinde genç milli takımlarda forma giydi. İlk profesyonel maçına 3 nisan 1990 yılında, henüz 17 yaşındayken çıktı. Aynı yıl Karşıyaka'ya kiralanan genç oyuncu orada düzenli forma şansı buldu ve yeteneklerini daha da geliştirdi. Gençlerbirliği ortasahası artık ona emanetti. 20 yaşına geldiğinde, önce Göztepe'ye ardından yeniden Ankara'ya dönerek Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankara'da 3 yıl daha geçirdikten sonra 23 yaşında Fenerbahçe ile mukavele imzaladı. Fenerbahçe'de 9 sezon top koşturan oyuncu, 74 kez a milli takım formasını sırtına geçirdi. 2005 yılında, 32 yaşındayken antrenmanda ayağının kırılmasıyla birlikte futbol yaşamına son verdiğini açıkladı. Anıl, kariyerinde toplam 356 maçta forma giydi ve 45 gol atıp 69 asist yaptı.
    Daha sonra teknik direktörlük kurslarına katıldı ve 2007 yılında futbola başladığı ekip olan Gençlerbirliği'nin teknik sorumluluğunu üstlendi. İlhan Cavcav ile iyi bir ikili olan Anıl, 2010 yılına kadar takımın başında kaldı. 2010 yılında 2. lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un başına getirilen Anıl, kısa sürede takımı Süper Lig'e taşıdı.
    Alex'in gönderilmesiyle birlikte büyük eleştiri alan Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'den ayrılmasının ardından Anıl'a teklif götüren Fenerbahçe yönetimi olumlu yanıt aldı ve 2012 yılında Anıl, Fenerbahçe ile anlaştı.






    Uzun soluklu bir kariyer olmasını diliyorum. Yaklaşık 2 ay ilerlediğim için hazırlık maçlarını koyamıyorum.

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    Dublin
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1,122

    Default

    Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar.


    Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.



  3. #3
    Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal
    Yaş
    33
    Mesajlar
    4,495

    Default

    Hoşbulduk başarılar

  4. #4
    Nesil
    2011
    Yer
    İzmir
    Yaş
    29
    Mesajlar
    13,463

    Default

    Kim kullanırsa kullanır,bir önemi yok önemli olan cehennemi hissettirebilmektir.Başarılar
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

  5. #5

    Default



    Dediğim gibi kariyerimde ilerledim. Şimdiye kadar aldığımız sonuçlardan gayet memnunum. Ancak ön eleme çok kötü geçti. İşin sonu Avrupa Ligi gibime geliyor. Artık size anlık maç detaylarını paylaşabilirim.




    Son dakikalarda baskı yaparken bir kontra ataktan kalemizde golü gördük. Bu sonuç çok kötü oldu. Ancak daha bir çok maç var. Lig uzun bir maraton.



    İlk yarıda attığımız goller bizi umutlandırsa da ilk 45 dakikanın son dakikalarında yediğimiz gol adeta bizi yıktı. Avrupa Ligi'nde devam ediyoruz.

  6. #6

    Default



    Avrupa Ligi grupları böyle şekillendi.



    Ağlanacak halimize gülüyoruz. Son golde rakip oyuncu topu savunmadan alıp gol attı. Gerçekten izlerken güldüm. Bu nasıl bir savunma ? Bu iş böyle ilerlemez. Radikal değişiklikler lazım. Caner'e büyük ceza kapıda.



    2 maçlık maaş kesintisinin adil olmadığı görüşünde. Gerçekten kızdırıyor bu adam beni.




    Bu iki oyuncuyu kadroma bedelsiz olarak kattım. Ara transfer döneminde geliyorlar. Bekir ile yollar karşılıklı olarak ayrıldı. Transfer dönemi de böylece kapanmış oldu. Özellikle Sow'un sakatılığında Adriano çok önemli olacak.

  7. #7
    Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir
    Mesajlar
    1,059

    Default

    Dzagoev'i almalısın.

  8. #8

    Default

    Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Dzagoev'i almalısın.
    Bildiğim kadarıyla güncellemede o da değişti. 2017 yılına kadar sözleşmesi var takımıyla. Satmıyorlar.

  9. #9
    Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]
    Yaş
    30
    Mesajlar
    13,757

    Default

    İsteyen istediği başlığı koyar burayı spor alanına çevirmeye gerek yok.

    Başarılar dostum.

    Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

  10. #10

    Default



    Ne diyebilirim ki ? Bir maçı daha kaybettik. Sonumuz pek hayırlı değil anlaşılan. İstafayı düşünmeye başladım. Sırada Avrupa Ligi maçımız var. Umarım o maç iyi geçer.



    Kötü bir sonuç daha. ligin ardından Avrupa'ya da kötü bir başlangıç yaptık.



    Takımda düzelme sinyalleri var. Umarım her şey böyle devam eder. Stoch bizi sırtlayan isim oldu.



    Bu takımın 2 hafta içinde bu kadar değişmesi gerçekten ilginç. Göze çarpan en büyük değişiklik ise stat dışında satılan köftelerin yerini hamsi tavanın almış olmasıydı.



    Rusya liginin başarılı temsilcisi ile deplasmanda berabere kaldık. Grup maçlarında bu iyi bir sonuç olarak kabul edilebilir. Sonuçta Eto'o ve Lassana Diarra'nın olduğu bir takımdan bahsediyoruz. Fm 2012 efsanesi Jucilei'yi de unutmayalım.
    Last edited by garez0066 : 15.Kasım.2012 at 23:52 Reason: Oyun crash verdi. Otomatik kayıt olduğunu sanıyordum. Kaybettiğim maçlara gençlere çıkacağım.

  11. #11

    Default

    Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    İsteyen istediği başlığı koyar burayı spor alanına çevirmeye gerek yok.

    Başarılar dostum.
    Teşekkürler.

  12. #12
    Nesil
    2010
    Yer
    istanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    3,337

    Default

    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Hoşbulduk başarılar
    hocam nerelerdesin sen

  13. #13
    Nesil
    2010
    Yer
    istanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    3,337

    Default

    Kariyeriinde başarılar panathinaikos ve arkasından gs maçı kötü olmuş Aykuttan çekiyoz hocam sen bari coştur

  14. #14

    Default

    Quote Originally Posted by romelon View Post
    Kariyeriinde başarılar panathinaikos ve arkasından gs maçı kötü olmuş Aykuttan çekiyoz hocam sen bari coştur
    Amacım o zaten Aykut hoca ile ilgili olan fikirlerine katılmasam da ondan daha iyi olursam gerçekten başarılı sayarım kendimi. Ancak bu yıl hedeflerim çok büyük değil. Takımın orta sahasında eksiklik çok. İyi bir sol bek lazım. Tek sorun yabancı sınırlandırması.

  15. #15
    Nesil
    2010
    Yer
    istanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    3,337

    Default

    Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Amacım o zaten Aykut hoca ile ilgili olan fikirlerine katılmasam da ondan daha iyi olursam gerçekten başarılı sayarım kendimi. Ancak bu yıl hedeflerim çok büyük değil. Takımın orta sahasında eksiklik çok. İyi bir sol bek lazım. Tek sorun yabancı sınırlandırması.

    alper potuk , jem karacan , veysel sarı bunlarada bak derim.

  16. #16

    Default

    Quote Originally Posted by romelon View Post

    alper potuk , jem karacan , veysel sarı bunlarada bak derim.
    Veysel pek beğendiğim bir oyuncu değil. Alper'e teklif yaptım 18.000.000 euro'dan açtılar kapıyı. Jem'i de inceleyim teşekkürler.

  17. #17

    Default



    Sonuç iyi olsa da, tam sakatlar dönüyor derken Topal'ı kaybettik.



    Kazanmamız gereken bir maçtı. Ama bunu başaramadık. Anorthosis maçında kazanarak moral bulmak istiyoruz.



    Avrupa Liginde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.



    İstikrarı tutturmuş gibiyiz. En azından Galatasaray ile aramızdaki puan farkını koruduk.

  18. #18

    Default



    Avrupa Ligi puan durumu. Anji ile kendi evimizde oynayacağımızı düşünürsek avantajlı konumdayız.



    Puan farkı büyütülecek kadar fazla değil. Erimeye başladı yavaş yavaş.



    7 milyon euro transfer bütçesi verildi. Zaten iki tane bedelsiz oyuncu aldım. Bu yüzden bu parayı genç Türk oyunculara harcamayı düşünüyorum.
    Last edited by garez0066 : 16.Kasım.2012 at 20:17

  19. #19

    Default

    Anlaşılan pek ilgi görmedi kariyerim. Paylaşımı durduruyorum. Şimdiye kadar takip edenlere teşekkürler.

  20. #20

    Default

    Orjinal oyunu dün gece aldım şimdi forumlara bakmaya basladım..kesme dostum okuyorum ki bende bi yandan Fenerbahce ile neler yaparım onlara bakıcam..devamını bekliyoruz

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •