1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Altyapılarda devrim yapabilecek sistem Dortmund'dan

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Default Altyapılarda devrim yapabilecek sistem Dortmund'dan

http://webtv.hurriyet.com.tr/4/41183...or-ya-biz.aspx

güzel bir fikir türkiye ye mutlaka getirilmesi lazım diye düşünüyorum özellikle altyapıdaki oyuncularımıza.gerçi as takımlarda o kadar çok ihtiyacı olan oyuncumuz var ki onları çalıştırmaktan gençlere sıra gelir mi bu sistem de orası da meçhul ama sürekli ama sürekli 5 e 2 den yararlı olur gibi geldi bana

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Sistem Gerçekten Muhteşem Daha Önce de Görmüştüm Bu Sistemi Gerçekten Harika

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

2050'de geçeriz biz bu sisteme.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Haberlere falan çıkmıştı bu Ntvsporda baya oldu belki 1 ay olmuştur. Yapılması çok zor bir olay değil. Hatta daha amatörce buna benzer şeyleri hemen 3-5 kişi toplanarak yapabilir ama yapılmak istenirse tabi. Ayrıca çok çok büyük gelişimler yaratacağını da sanmıyorum yani.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aykut kocamanin bu sistemin gelecek sezona kadar hazirlanmasini yonetimden istedigi biliniyor. boyle bir talebi var. gecen gunlerde televizyonda haberi de yapildi. milyon dolarlik bir proje, faydasi da asikar. umarim kisa zamanda fenerbahce de bundan faydalanir. yalniz bu sadece altyapilar icin dusunulmus bir sey degil, a takimi da bundan faydalaniyor.

Mesaj Yetkileri