1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: oyun fiyatları ne zaman düşer?

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Default oyun fiyatları ne zaman düşer?

oyun fiyatları ne zaman düşer?ne kadar düşer?bilgi verebilecek olan var mı acaba?steam harici herhangi bir yerden temin edebilir miyiz?..tüm bu sorularıma cevap arıyorum babayiğitler

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ttnet kullanıyorsan playstore'dan 12 ay taksitle alabilirsin mesela?

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Quote Originally Posted by Krusty View Post
    ttnet kullanıyorsan playstore'dan 12 ay taksitle alabilirsin mesela?
    daha önce bir kez de başka bir açık arttırma sitesinden alışveriş yaptım.keyin orjinal olmaması gibi bir durumla karşıkarşıya kaldım.bu sitede de böyle bir şey söz konusu mu acaba?

Nesil
    2003

Ocak/Subat aylarinda bir indirim olacagini tahmin ediyorum. 25 Aralik (Noel) gecmeden indirim olacagini sanmam.

Bana en makul gelen Hafta sonları Vatan Bilgisayarda %25 indirimle 60 tl ye almam en garantisi buydu...netten kredi kartı felan almadım güvenmiyorum hiç geri kafalı olduğum için gittim direk elden aldım aga..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    daha önce bir kez de başka bir açık arttırma sitesinden alışveriş yaptım.keyin orjinal olmaması gibi bir durumla karşıkarşıya kaldım.bu sitede de böyle bir şey söz konusu mu acaba?
    playstore bir açık arttırma sitesi değildir. o tür şeyler olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Quote Originally Posted by Tedesco View Post
    Bana en makul gelen Hafta sonları Vatan Bilgisayarda %25 indirimle 60 tl ye almam en garantisi buydu...netten kredi kartı felan almadım güvenmiyorum hiç geri kafalı olduğum için gittim direk elden aldım aga..
    aynı gerikafalılık bende de mevcut hocam.cm01 02 den beri oynuyorum bir şekilde ve araya hiç aracı sokmadan edindim bu oyunuher seferinde.yalnız ç.kale de d&r gibi bi seceneğimiz yok.olsa bile senin fiyat önerin daha cazip...hala devam ediyor mu acaba bu fiyat seçeneği?

sabır et hocam bu kafayla giderlerse yakında düşmeye başlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gittigidiyorda steam keyler 40 liraya düşmüş 40 lira iyidir ben almayı düşünüyorum.

Güvenilirlik istiyorsanız en garanti yol TTNet Playstore'dan almak. 72 lira, 12 taksit yapıyorlar ve faturaya yansıyor internetten ödeme yapmıyorsunuz.

Mesaj Yetkileri