1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: FK Baku'ye Football Manager'den teknik direktör!

Default FK Baku'ye Football Manager'den teknik direktör!

FK Baku'ye Football Manager'den teknik direktör!

Azeybaycan takımlarından FK Baku, 2 yıldır boş olan yedek takım teknik direktör koltuğunu 21 yaşındaki genç menajer Vugar Huseynzade'ye teslim etti. Huseynzade bu işi Football Manager adlı oyundaki performansıyla kaptı.

- SPORX DIŞ HABERLER
    - Azerbaycan'nın 1. Lig takımlarından FK Baku'de ilginç şeyler dönüyor. Yaklaşık iki yıldır teknik direktörsüz olan yedek takımın başına 21 yaşında bir genç getirildi.

Takımın başına gelen kişi ise İsveç kökenli bir Azerbaycanlı olan Vugar Husynzade. Huseynzade aynı zamanda bir öğrenci. Huseynzade bu işi ise dünyada ünlü menajerlik oyunu Football Manager'deki performansıyla aldı.

Boston Üniversitesi'nde işletme yönetimi okumuş olan ve ardından Amerika'da bir spor ajansında kısa süreli çalışan Huseynzade, daha sonra 2012 yılının Şubat ayında FK Baku'de asistan olarak çalışmaya başladı. Huseynzade bu görevdeyken, bilgisayar oyunu Futbol Menajer'de gösterdiği üstün başarıyla yönetimi etkilemeyi de başardı.

FK Baku'de bu şekilde 8 ay geçiren genç menajer, 2 yıl önce Kamran Ismayilov'dan boşalan ve o zamandan beridir boşta olan teknik direktörlük koltuğuna geçmeyi de başardı ve yedek takımın başına geçti.

Gelen bilgilerde Huseynzade'nin ünlü eski futbolcu Fransız Jean-Pierre Papin'e tercih edildiği iddiaları bile bulunuyor.

Sporx.com

haydaa harika olay

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bide beni gorseler oyunda takimi teslim ederler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu oyun ciddi ciddi çığır açmaya başladı.
    FM Gazetesi

yıllardır oynuyoruz bizim elimizden tutan yok..ayıptır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vay anasını...
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tum bu oyunu oynayanlarin ruyasini gerceklestirmis adam. hangimiz en azindan yerel takimda boyle bir gorev icin hayal kurmayiz ki (:
    yalniz yedek takim mi, a takim mi anlayamadim haberi. yedek takim olarak haber edilmis ama resimdeki tabloda baya baya bi menajer gorevinde sanki.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Lokerenle Liverpool'u eledim, süper kupayı aldım olmaz mı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben de teklif aldım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

O değilde 3. Ligden bir takım gelse bari, hiç olmazsa Süper Lig'e filan çıkarırım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bu haberin gerçek olma imkanı yok. Antrenörlük lisansı almak o kadar kolay değil. Güzel şaka, ajanslara da yedirmişler.

Spor akademisi mezunudur. Basın sormuştur oyunu, oynuyorum bazen demiştir. Ötesi olmaz. Spor akademisi okumayan ya da futbolculuk yapmayan kişi profesyonel takımlara antrenörlük lisansı çıkartamaz.

Nitekim Boston Üniversitesi'nde Business Management okumuş. Reserve Team antrenörü olmuş.

Külliyen yalan.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir Football Manager politikası mı acaba ?. '' Hani bizde olabilir miyiz ? '' mantığını insanların kafalarına yerleştirerek dahada satış bekliyor olabilirler.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaytung haberi gibi bir şey olmuş : )
    Cengiz'in söylediği gibi profesyonel anlamda "Spor akademisi okumayan ya da futbolculuk yapmayan kişi profesyonel takımlara antrenörlük lisansı çıkartamaz." Ayrıca örnek vermek gerekirse TFF'nin açtığı antrenörlük kurslarını bitirmeniz gerekiyor. Tabi bunlar işin profesyonel kısmı. Yoksa Amatör bir takımı yönetici lisansıyla çalıştırabilirsiniz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

http://vliegendenederlander.blogspot...-meselesi.html

Özellikle yazının sonundaki "Huseynzade'ye Tavsiyeler" bölümünü ağzınız doluyken okumayın. Velhasıl, külliyen yalan değildir belki ama, yapanların bu habere biraz cila çektikleri de aşikar.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri