Arkadaşlar nedendir bilmem geçen yıl uykusuz gecelerle oynadığım oyuna bu yıl para verdiğime pişmanım. Oyun içinde ki hatalardan falan değil. Sadece zevk alamıyorum. Nedendir bilmem ama bu oyun pek güzel olmamış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Arkadaşlar nedendir bilmem geçen yıl uykusuz gecelerle oynadığım oyuna bu yıl para verdiğime pişmanım. Oyun içinde ki hatalardan falan değil. Sadece zevk alamıyorum. Nedendir bilmem ama bu oyun pek güzel olmamış gibi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bence oyun gayet güzel. Özellikle yamadan sonra daha bir oynanır hale geldi, daha bir gerçekçi oldu.
Sentugo.
Yeni bir şeye alışmak için belirli bir zaman gerektirir ve bilinç altı hep eskiyi arar. Oyunun yeni şekli açıkçası ilk başta bana da yabancı gelmişti. Mesela eski serilerde maçları hep özetler açık takip ederdim özet olmadığı anda ise ekranı 2 ye bölüp solda oyuncu dereceleri sağda ise asistan notları açık olurdu fakat bu seride bunu yapmayı ya ben bulamadım yada öyle bir şey mümkün değil bilemiyorum (aydnlatırsanız sevinirim) ama bu olay oyunla aramda hep mesafe koymakta.ekranı böldüğümde maç özetleri de açık olduğunda önemli pozisyonlarda ekranın soluna çıkıyor saha halbuki eskisi gibi tam ekranda olsa ve özet bittiğinde tekrar bölünmüş ekran gelse karşıma ve illaki asistanın önerileri yanda baloncuk şeklinde akmasa da dikkat dağıtmasa her ne kadar sürsesini 1 sn olarak ayarlasamda orda kalmasa da top o bölgeye gittiğinde 'hoca bi sus allasen''demesem ayrıca oyuncunun özelliklerine bakmak için tıkladığımızda özellikleri yerine ilk profili açılsa(yani oyuncuya tıklandığında karşımıza gelen sayfanın solunda özellik analizi yani grafik sağında ise bu grafiği oluşturan rakamlar çıksada her defasında özelliklere tıklamak zorunda kalmasam) gibi
ama bnm oyundan zewk alamamamın en büyük nedeni buglar. son çıkan patch çok az da olsa bazı hataları giderrmiş örneğin artık kanat oyuncularım daha çok sıfıra inip orta açıyor gibi geldi bana ama bu seferde tüm fizyoterapistlerim 18 üzeriyken ve sezon başında form antremanına ağırlık vermeme rağmen ve sezon içerisindeki antreman dozajını normal seviyede tutarken her maç ama ABARTISIZ her maç bir sakatlık veriyorum. ve eskiden maç içinde hafif sakatlanmalarda(yeşil renkte) oyuncuyu hemen oyundan alırsanız en fazla 2-3 gün sakatlardı çok nadirdir 1 hafta olduğu ki onu da sakat sakat oyunda tutmaya devam ederseniz periyodu uzardı şimdi hemen oyundan almama rağmen 8-9 gün verio ve her maç adamlarımdan 1 ini en az 3 hafta kaybediyorum ana kariyerim resmen meydan okumadaki sakatlık problemi seneryosuna döndü.
her maç mutlaka aleyhime bir penaltı verilior hırs yaptım tüm takımın topa girmesini en hafife çektim yok illaki bir penaltı oluo yada mutlaka bir oyuncum çift sarıdan atılıo fln bunlarda olunca oyun kendinden iyice soğutuo walla
Oyun güzel.Ama o kadar çok geliştirilmiş ki kafam karıştı.Ne yapcağımı bilemiyorum.