1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Gözlemciye verilen görev

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Default Gözlemciye verilen görev

Ben gözlemcilerimi sıkca kullanan biriyim paso araştırmaya gönderiyorum ancak aklımda bir soru var görev verirken misal güney amerikayı seçtim kriterlerimide seçtim sol alt köşede kutucuk var Serbestlik(roaming) diye birşey bunun seçilip seçilmemesi ne işe yarıyor acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ben gözlemcilerimi sıkca kullanan biriyim paso araştırmaya gönderiyorum ancak aklımda bir soru var görev verirken misal güney amerikayı seçtim kriterlerimide seçtim sol alt köşede kutucuk var Serbestlik(roaming) diye birşey bunun seçilip seçilmemesi ne işe yarıyor acaba ?
    O seçeneği işaretlemediğinde gözlemcin araştırdığı yerin raporunu tamamlayıp geri döner.İşaretlemen durumunda ise gözlemcin gönderdiğin yere yerleşerek sürekli sana güncelleme raporu gönderir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Neden serbestlik demişler ki tam anlamıyla dediğin gibi mi emin misin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayır yanlış! Roaming yani Serbestlik butonu seçili olarak göreve gönderilirse; gözlemci görevini bitirdiği zaman başka bir ülkeye geçer ve o ülke hakkında rapor hazırlar. Yani Güney Amerika'da devamlı takılır ve sadece Güney Amerika'da bulunan ülkelerdeki oyuncular hakkında rapor hazırlar.
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Tamamdır teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    trabzon

*
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Hayır yanlış! Roaming yani Serbestlik butonu seçili olarak göreve gönderilirse; gözlemci görevini bitirdiği zaman başka bir ülkeye geçer ve o ülke hakkında rapor hazırlar. Yani Güney Amerika'da devamlı takılır ve sadece Güney Amerika'da bulunan ülkelerdeki oyuncular hakkında rapor hazırlar.
    Yani roaming seçilmediğinde scout G.Amerika'da sadece Brezilya'yı mı izleyip dönüyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayır işte ya G. Amerika'yı turluyor, hiç eve dönmüyor, devamlı bize rapor sunuyor.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

ben farkı anlamadım valla seçtiğimizde g. amerikada takılıyor seçmediğimizde turluyor fark ne

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir kere seçmediğimizde turlamıyor, bizim ülkemize geri dönüyor ve yeni bir görev alana kadar yatıyor.

Seçtiğimizde ise sadece o bölge için, farklı farklı ülkelerde sürekli rapor gönderiyor ve bizim ülkemize hiç geri dönmüyor.

Gözlemciye "Dünya" yı gözle dediğimizde zaten otomatik olarak roaming seçili oluyor ve gözlemciler hiç ülkeye uğramıyor (Bizim ülkeyi gözleme sıraları gelmediğinde)

En iyi yollardan biri Baş Gözlemciye bu görevi devretmek. Personel seçeneklerinden gözlemcilerin görevlerini baş gözlemciye aktarabilirsiniz.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

teşekkür ederim cevabınız için

Mesaj Yetkileri