Arkadaşlar 3. sezondayım.İlk Sezon akhisar bld. yönetiyodum. 5.olunca galatasaray çağırdı,gittim.Bi sezon sonra bu regen çıkardım.
Adam olur mu bu ?
![]()
Arkadaşlar 3. sezondayım.İlk Sezon akhisar bld. yönetiyodum. 5.olunca galatasaray çağırdı,gittim.Bi sezon sonra bu regen çıkardım.
Adam olur mu bu ?
![]()
hakan şükür profili...
(/s)
3 Maçta 4 Gol Attı . İbretlik hakan şükür![]()
target man olarak kullanılabilir, ancak yaşı çok, pozisyoning and sezgi özellikleri düşük. güç de kötü
galatasaray için bayağı iyi olur.
19 yaşında çıktıysa çok şeyler bekleme. Fizikseli çok kötü. Hücumcu mental özellikleri de düşük. Ama yine yedek olarak iyi. Altyapıdan oyuncu çıkartıp avrupa ligine kaydetme ve kupa maçlarında oynatmak üzere iyi bir tercih olabilir. Taktiğinizde hızlı hücum oyuncuları tercih ediyorsanız sıkıntı var, yararlı olamaz. Yaşı 16 falan olsaydı bir nebze.
Sentugo.
24 yaşına kadar fiziksel özellikleri gelişme gösterebilir, profesyonel, hırslı bir oyuncunla tutoring yaptır, bence umut var. Tabi p.a.'sına bağlı.
18 mac oynattim 22 gol atti antrenmanını güç üzerine calisiyorum . Fiziksel özellikleri gelisme gosterdi
Bilgisayarimda genie scout kenarda duruyor.P.a c.a bakmak icin kendi regenlerimin genie scout aciyorum nadiren.p.a si 165 c.a 124
futbolcu olablir ama adam olamaz![]()