1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Görkemli Günler Geri Gelecek!

Default Görkemli Günler Geri Gelecek!

Juventus FC

Takma İsimler : Bianconeri (Beyaz-siyah), Zebre (Zebralar)

Renkler : Siyah, Beyaz

Kuruluş : 1 Kasım 1987

Stadyum : Juventus Arena ( Kapasite : 41.000 )

2014 UEFA Europa League Final maçı stadımızda oynanacaktır.

Başkan : Andrea Agnelli

Kulüp Hakkında Bilgi

Juventus Football Club Torino'da kurulmuş ve İtalyan futbolunun en başarılı ve en büyük kulüplerinden biri olarak bilinir. Toplamda 54 resmi şampiyona kupasıyla, diğer tüm İtalyan takımlarından daha fazla kupaya sahiptir. Bu kupaların 40'ı İtalya'da alınmıştır ve bu başarı da kendi başına bir rekordur. FIFA tarafından Avrupa'nın en başarılı üçüncü, dünyanın en başarılı altıncı kulübü olarak gösterilmiştir. Anlam olarak Latince “gençlik” anlamına gelen Juventus, İtalya'da en geniş taraftar tabanına sahip kulüptür. Dünyadaki taraftar sayısı 10,5 milyonun üzerindedir. Bu kulüp G-14'ün dağılmasından sonra, elit külüpler tarafından oluşturulan Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyesidir.

Başarılar

Uzun süre yerel ligde son derece başarılı sonuçlar aldığı halde, 1977'de kazandığı UEFA Kupası'na kadar Avrupa Kupalarında başarısı azdır. Avrupa Kupalarındaki yükselen başarı grafiği, 1985 yılında Şampiyon Kulüpler Kupası'nı alarak zirveye ulaşmıştır. Ancak Liverpool'la oynanan finalde yaşananlar Heysel Faciası olarak tarihe geçecek ve bu başarı gölgelenecektir. Juventus bu başarıyı 1996 yılında tekrarlayacak ve 2003 yılında A.C. Milan'a finalde penaltılarla kaybedecektir.
    Bu iki Avrupa Şampiyonluğu dışında, 1984 yılında kazanılmış Kupa Galipleri Kupası ve üç UEFA Kupası Şampiyonluğu vardır.
    Tarihindeki 28 İtalya Şampiyonluğu ve 9 İtalyan Kupasıyla da İtalyan Ligleri içinde en başarılı kulüptür. Üç büyük Avrupa kupasını da kazanan 4 kulüpten biridir.
    Juventus, 28 Şampiyonluk ile kulübün arması üzerindeki 2 yıldızı taşımaya hak kazanmıştır. İtalyan Futbol Federasyonu'nun her 10 Şampiyonluğa bir yıldız vermesi sonucu, 20'nin üzerinde Serie A Şampiyonluğu olan, dolayısıyla 2 yıldız takma hakkına sahip başka takım yoktur.

Taraftarlarımız

Yıldızlarımız

Gianluigi Buffon

Giorgio Chiellini

Andrea Pirlo

Arturo Vidal

Sebastian Giovinco

Mirko Vucinic

Alessandro Matri

Okudum, kabul ediyorum - http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Başarılar dilerim Juve ile kısa bir denemem oldu.Pogba orta sahalar içinde çoğundan iyi Pogba-Vidal ikilisini mc kullanacaksan denemeni tavsiye ederim

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Başarılar dilerim Juve ile kısa bir denemem oldu.Pogba orta sahalar içinde çoğundan iyi Pogba-Vidal ikilisini mc kullanacaksan denemeni tavsiye ederim
    Teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım..

* Yaz transfer dönemi boyunca kadromuzdan oyuncu ayrılmadığı takdirde transfer yapmayı düşünmüyorum. Bana göre kadromuz yeterli..

* İtalya'nın yada Juventus'un son zamanlarda vazgeçilmezi olan 3-5-2 sistemi ile oynayacağız...

Herhangi bir sakatlık durumu olmaması halinde düşündüğüm ilk 11 böyledir..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Öncelikle başarılar bu sistemi dünya'da juve'den daha iyi oynayacak takım yok, umarım başarı sağlarsın bu sistemle.

Quote Originally Posted by romelon View Post
    Öncelikle başarılar bu sistemi dünya'da juve'den daha iyi oynayacak takım yok, umarım başarı sağlarsın bu sistemle.
    Teşekkür ederim. 3-5-2'yi tercih etmemin sebebi orta sahamızın göbeğinin kalabalık olmasıdır. Buda beni 3-5-2 oynamaya itti. Yoksa Asamoah ve Vidal oynarken Marchisio, Pogba gibi isimler yedek beklemek zorunda olacaktı..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post

Teşekkür ederim. 3-5-2'yi tercih etmemin sebebi orta sahamızın göbeğinin kalabalık olmasıdır. Buda beni 3-5-2 oynamaya itti. Yoksa Asamoah ve Vidal oynarken Marchisio, Pogba gibi isimler yedek beklemek zorunda olacaktı..

yanlız taktiği oturtamazsan her maçın felaketle sonuçlana bilir hazırlık maçlarını çok fazla yapmanı tavsiye ederim.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

3-5-2 tam italyan ligine uygun bir taktik gerçekten ama çok zor sürüyor oturması..

Başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

çoğu zaman küçük takımlarla oynadığım için 3-5-2 fazla tercih edemiyorum. umarım başarılı olursun. Juventus şaşalı günlere geri dönmeyi hakediyor

Quote Originally Posted by romelon View Post
    yanlız taktiği oturtamazsan her maçın felaketle sonuçlana bilir hazırlık maçlarını çok fazla yapmanı tavsiye ederim.
    Orta saha göbeğinde Vidal ve Marchisio'yu hücumcu değilde destek oynatmayı planlıyorum.. Böylece göbekten yiyeceğimiz atakları en aza indirgemeye çalışacağım..

Quote Originally Posted by borusan1905 View Post
    3-5-2 tam italyan ligine uygun bir taktik gerçekten ama çok zor sürüyor oturması..

Başarılar...
    Umarım kalabalık orta saham ile rakipleri iyi marke ederiz. İtalya'da sadece 3-5-2 değil diğer taktiklerinde oturması zor oluyor

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    çoğu zaman küçük takımlarla oynadığım için 3-5-2 fazla tercih edemiyorum. umarım başarılı olursun. Juventus şaşalı günlere geri dönmeyi hakediyor
    Çok haklısın. Özellikle iyi savunma ve orta saha olmayınca 3-5-2'nin fayda etmediği apaçık ortada..

Genç oyuncularımızı hedeflerimiz doğrultusunda kendilerini gösterebilecekleri ve düzenli forma giyebilecekleri takımlara kiraladık. Gençlik Gelişim Sorumlumuzun tavsiyeleri doğrultusunda Mauro Bollino'ya bonservis ortağı olduk.

Bonservisine ortak olduğumuz Mauro Bollino'nun profili

Futbol Direktörümüzü yönlendirerek eksik personelimizin giderilmesini sağladık..

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post

Teşekkür ederim, tavsiyenizi dikkate alacağım..

* Yaz transfer dönemi boyunca kadromuzdan oyuncu ayrılmadığı takdirde transfer yapmayı düşünmüyorum. Bana göre kadromuz yeterli..

* İtalya'nın yada Juventus'un son zamanlarda vazgeçilmezi olan 3-5-2 sistemi ile oynayacağız...

Herhangi bir sakatlık durumu olmaması halinde düşündüğüm ilk 11 böyledir..

Bu taktiği severim. Ancak kalende çoğu maç gol görüyorsun bu taktikle. Kanat oyuncuların daha defansif olmalı.

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Bu taktiği severim. Ancak kalende çoğu maç gol görüyorsun bu taktikle. Kanat oyuncuların daha defansif olmalı.
    İtalya'da kullandığım tek taktik budur. Umarım gol konusunda beklentileri terse çıkarırız
    Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 06.Aralık.2012 at 20:28

Takımımızın Hazırlık Kampı

* Hazırlık maçlarının tamamını asistan menajerim oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri