1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Beyaz cizgilerin arkasindaki hayatlar.. NUFC

Default Beyaz cizgilerin arkasindaki hayatlar.. NUFC

The Magpies yani "Saksağanlar"...

Belki de İngilizler takımlarının isminden ziyade saksağanları daha çok kullanıyorlar.Newcastle United, 1894 yılında İngiltere'nin Newcastle şehrinde kurulmuştur.Tarihinde çok fazla başarısı olmayan kulüp; lig şampiyonluklarının tamamını(4 kez) 1900'lü yılların hemen başında kazanmıştır.

Onları bu denli meşhur yapansa İngiltere'nin en büyük taraftar gruplarından birine sahip olmasıdır.52.000 kişilik St. James's Park'ı hınca hınç dolduran taraftarlar her maç takımlarını büyük bir coşkuyla desteklerler.

Dipnot;İngiliz efsanesi Bobby Robson'a ömür boyu Newcastle United onursal başkanlığı verilmiştir.Robson,2009 yılında kanser hastalığından dolayı hayata veda etti.

Newcastle United-Sunderland derbisi ise çok ünlü olmasa da pek çok İngiliz'in yakından takip ettiği maçlardan biridir.Derbi maçlarında iki takımda birbirine net bir üstünlük kuramamışlardır.
    Şimdiler de ise Newcastle,yine maçlarında seyircisine zevk veren bir oyun ortaya koymaktadır.Transfer sezonlarında yaptığı hamlelerle adını daima üst sıralarda tutan Saksağanlar,aradıkları başarıya bir türlü ulaşamıyorlar.Takım bir alt lige düştüğün de bile takımdan ayrılmayan Coloccini ise taraftarların yeni kahramanı konumunda.

Takımı sırtlayanlar ise takıma bu sezon katılan Demba Ba ve orta sahadaki dinamolar Tiote ile Cabaye.
    Yildizimiz BA

Hedefim ise bu buyuk taraftara yakisan bir futbol oynayip 3 sene icerisinde sampiyon olmak..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128 Okudum ve kabul ediyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    Ankara - Mersin

Başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Quote Originally Posted by XelcukGS View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar.
    Teskkurler arkadaslar.
    Transferler ve hazirlik maclari birazdan sizlerle..

Iyi bir transfer donemi gecirdigimizi dusunuyorum hem gelecege yonelik transfer yapip hemde takimi guclendirdik.

Bu sene kullanmayi dusundugum taktigimiz ve hazirlik maclarimiz..

Sezonun ilk macinda rakibe pozisyon bile vermeden gectigimiz icin mutluyum.
    UEFA AVRUPA LIGI ELEME 1.AYAK

Son dakikalarda kendi kalemize attigimiz gol hos olmasada turu burda gectik diyebiliriz

ilk sezon için fazla para harcamış gibisin, başarılar...

Quote Originally Posted by sdevrim View Post
    ilk sezon için fazla para harcamış gibisin, başarılar...
    Evet biraz oyle oldu gibi ama aldiklarim hep genc sezon ortasinda satip kara gecmeyi planliyorum.
    EPL 2.Hafta

Ligin flas ekibi karsisinda dagildik.Ilk yarinin sonunda gelen gol butun motivasyonumuzu bozdu acikcasi..

Gucsuz rakibimizi farkli yenip moral bulduk..

hadi bakalım...

EPL 3.Hafta

Rakibimizi icerden yiktik
    UEFA AVRUPA LIGI GRUPLARI

Ortaalandaki oyuncu eksikligimiz icin yapilan son dakika transferimiz.Grella artik bizimle..
    EPL 4.Hafta

Guclu rakibimize son dakikalarda teslim olduk bizim acimizdan olumlu seyler gorduk macta..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sezona fena bi başlangıç olmamış. Wellington Nem gelecekte harika bir oyuncu oluyordu sanırım.

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Başarılar , Anita çok iyi gelişme gösteriyor orta alanda sürekli oynatmanı tavsiye ederim.

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Sezona fena bi başlangıç olmamış. Wellington Nem gelecekte harika bir oyuncu oluyordu sanırım.
    Tesekkurler bende buyuk umutlarla transfer ettim yoksa 5m euroya serbest kalmasinin bi ilgisi yok
    Quote Originally Posted by romelon View Post
    Başarılar , Anita çok iyi gelişme gösteriyor orta alanda sürekli oynatmanı tavsiye ederim.
    Evet oynadigi maclarda goz dolduran bi performans sergiledi ondanda cok umutluyum acikcasi..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Yanlız Wellington Nem'den şuan ki oynadığın sistemde pek verim alamazsın diye düşünüyorum,

Yanlız Wellington Nem'den şuan ki oynadığın sistemde pek verim alamazsın diye düşünüyorum,
    Evet taktik degistirdim onun icin ancak sakatlandi donuste cok etkili olmasini bekliyorum

UEFA AVRUPA LIGI 1.MAC

Disli rakibimizi etkili oyunumuzla devirdik.
    Capital One Cup

Gucsuz rakibimiz karsisinda yedeklerimiz umut vermedi.
    EPL 5.MAC

Maci kazanacak pozisyonlari bulmamiza ragmen forvetlerin formsuzlugunu gecemedik.
    UEFA AVRUPA LIGI 2.MAC

Geriye dusmemize ragmen etkili oynayip farkli kazandik.
    EPL PUAN DURUMU

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Şuanki diziliş nasıl ?

Suan boyle oynatiyorum ama sakat ve cezalilarin coklugu yuzunden biraz sikinti cekiyoruz..

Manu surprize izin vermedi.Macin basinda yedigimiz goller bizi cok etkiledi ayrica takimin yildizlari ba ve collocinide yoktu..

Lig 3.su Tottenhami guzel bi mucadele sonunda yendik ancak diger yildizimiz cisseyi 4 ay kaybettik isimiz zor..

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Gidişat biraz sıkıntılı gibi umarım Tottenham maçından itibaren 4-5 maçlık bir seri yaparsın , Ben Arfa'yı Gizli Forvet olarak denemelisin...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başlangıç fena sayılmaz. Başarılar dilerim

Gidişat biraz sıkıntılı gibi umarım Tottenham maçından itibaren 4-5 maçlık bir seri yaparsın , Ben Arfa'yı Gizli Forvet olarak denemelisin...
    Ben arfayi her rolde oynattim ama fayda saglayamadim bide oyle deneyeyim madem
    Quote Originally Posted by AhmetBilgin View Post
    Başlangıç fena sayılmaz. Başarılar dilerim
    Tesekkur ederim

Mesaj Yetkileri