1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Ttnet-fm 2013

Default Ttnet-fm 2013

arkadaşlar oyunu ttnet üzerinden almak istiyorum bir sorun çıkarmı

Hicbir sorun olacagini zannetmiyorum

Quote Originally Posted by Arda Uzal View Post
    Hicbir sorun olacagini zannetmiyorum
    alınca aylık 6 tl ödeyeğim 12 ayda 72 tl ilk kez orjinal alacağım ondan yardımcı olursan sevinirim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

ben aldım hiç bir sorun yaşamadım

nasıl aldın ve ttnet üzerinden mi aldın

Ben orjinal almayı düşünüyorum fakat crash dump hatası gelirmi? Birde ben ilk defa orjinal alıcam nasıl yüklenir bu steamdan falanmı yüklenicek çok karışık bi anlatırsanız sevinirim.

Hocam alacaksın playstore'den.O dediğin şekilde faturana yansıtılacak 6 tl.Geleceksin yükleyeceksin evde.Steam'e oyun dvd'si üzerindeki key'i girip oyunu aktifleştireceksin.Güncellemeleri indirecek oynayacaksın.Eğer hayatında oyun yüklemişsen bir problemle karşılaşmazsın korkma.O kadar karışık değil çünkü.

Bende playstore'dan aldım, kullanıcı bilgilerimi güncelleyene kadar uzunca bir süre muhabbet ettik müşteri hizmetleriyle ama halloldu problemim. Gayet güzel 1,5 aydır oynuyorum oyunumu gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Hocam sînîr olmak istiyorsan simdi al,ama benden tavsiye yine kendin Bilirsin ama Ben subat ayini Bekle derim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

72 liradan daha ucuza bulabilirsin oyunu. Boşu boşuna fazla para verme derim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Ben aldım playstore'dan bir sorun çıkmadı. Satın alma işlemi bitince sana key code veriyor. Steam'e giriyorsun kodunu sonrasında otomatik olarak yüklüyor.

saolun çok teşekkürler 72 tlye aylık 6tlden 12 ay taksitle oyunu aldım şu an steamda yüklüyor inşallah yarın kariyerime başlayacağım çok mutluyum orjinalin tadı hiçbir şeyde yok...

ben şu an küçük bir şehirde yaşıyorum bunun için alabileceğimiz yerde sınırlı bunun için ttnetten aldım. dr ve aral zaten yok burda bimexde yok kredi kartı ve kargoylada uğraşmak istemedim aldım

Ben ttnet üzerinden aldım playstore dan sorunsuz şekilde oynuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu saatten sonra 72tl boşuna vermişsin keşke araştırsaydın biraz 40a falan bulurdun yabancı sitelerde.

Mesaj Yetkileri