oho bu bişeyme ben 35-5 şutla beraberlik aldığım bi çok maç var
Bununda adı futbol...
![]()
Bununda adı futbol
Gerçi bu maç 120 dakikalıktı ama ben 2 , 3 kilit oyuncumu bu maçta oynatmayıp kadroda rotasyon uyguladım. Chelsea'yi yedek kadroyla beklerken as kadro ile çıktılar. Buna rağmen takım 37 şut çekti. Hedefi tutmayan pozisyonlar bile sıyırdı. Şu maçı izlemem rahat 20 dakika sürdü. Yenilmeme rağmen en zevkli geçen maç açık ara bu maçtır FM serilerinde![]()
Arkadaş belirgin şans kısmına dikkat çekmek istemiş. Şut sayısı herşey değil sonuçta futbolda. 37 şut çeken arkadaş 120 dakikada hepi topu 3 tane net pozisyon bulabilmiş. İlk ssde 9 tane net pozisyon + 3 tane direk var.![]()
Peki bu ne?!?! Hemen öncesinde kaydetmiştim oyunu yemeğe gideceğim diye (1hafta öncesi sanırım) kayıta geri mi dönsem bilemedim...
![]()
21de ve 62de kızarmış Milan, 9 kişi Milan'ı da yeniver be :P
Evet, aslında buna dikkat çekmek istemiştim.Sonuç olarak rakibimde nerdeyse benimle aynı sayıda şut attı, ama net pozisyonu yoktu.
Girdiğimiz her iki pozisyondan birisi %100 gol olması gereken pozisyonlardı. İzlemesi çok zevkliydi maçın orası ayrı ama sonuca da yansıması lazım yahu..![]()
İşin kötüsü bir de rakibim 90+2 de attı galibiyet golünü. Hemde yoktan bir pozisyondan. Biz nerdeyse galibyet golünü bulmak üzereyiz, atak üstüne atak yapıyoruz, ondan sonra 5 dakika pozisyon yok, direk Napoli 90+2 de bir pozisyonda golü buluyor. O zaten koyuyor insana..![]()