1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Topa Hakimiyet?

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Default Topa Hakimiyet?

Galatasaray kariyerimde yönetim benden hücum oynatmamı ve topun kontrolünün bizim takımda olmasını istiyor. Oynadığım taktikle hücum futbolundan memnuniyet sona dayanmış durumda ama topun bizde olması tam ortada normal bi şekilde duruyor bunu nasıl artırabilirim? seri paslaşma, pres ve hücum genel olarak taktiksel seçimlerim

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Kisa paslasmalarla top hakimiyetin biraz Artar ama nasil bir dizilisle oynuyorsun?

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

4-4-2 oynuyorum taktigimden de memnunum aslinda gayet iyi sonuclar aliyorum ama bu topa hakimiyet konusu aklima takildi sadece

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Fazla takma Bence Topa hakimiyet Bende de normal

Yalnız seri paslaşma dikine oyun gibi düşünülebilir. Bunda topa hakimiyetin çok yüksek olmaz zaten. Şöyle düşün, kısa paslaşma : Barcelona-Eskişehirspor seri paslaşma : Real Madrid-Antalyaspor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

support rollü oyuncu sayısı arttırıp tempoyu düşürürsen top hakimiyetin artabilir ama gol pozisyonu sayın düşebilir

Hocam zaten yönetim güvenine ihtiyacın yoksa gereksiz olur bunları denemen. Yani eğer kovulmak üzere değilsen hiç bulaşma. Taktiğin oturmuştur artık. Devam ettir öyle.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

eyvallah fmdaşlarım yorumlarınız taktiğe aynen devam yönetimle aram çok iyi topuda artık ne kadar kontrol edebilirsek

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Normal Tempo-Kısa Pas kullanıyordum 4-4-2'yle ben oyun türünüde akıcı yapmıştım hem top bendeydi hemde hücum sayım yüksekti bir dene istersen.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Normal Tempo-Kısa Pas kullanıyordum 4-4-2'yle ben oyun türünüde akıcı yapmıştım hem top bendeydi hemde hücum sayım yüksekti bir dene istersen.
    şimdi ahengi bozmayayım ama sezon başı hazırlık maçlarıyla denerim teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Kontrollü oyun tarzı kısa paslaşma oyun içi talimatlarındanda ayağa pas risksiz paslaşma ve sakin oyna komutları topa hakimiyetini arttırır.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Kontrollü oyun tarzı kısa paslaşma oyun içi talimatlarındanda ayağa pas risksiz paslaşma ve sakin oyna komutları topa hakimiyetini arttırır.
    bu aslında pek de benim tarzım değilmiş

Mesaj Yetkileri