SON DAKİKA GELİŞMESİ!!!!!
Göztepe'nin Başarılı Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar Evinde Geçirdiği Ani Kalp Rahatsızlığı Sebebi İle İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesine Kaldırıldı Yapılan Konrolllerde Kurt Hocanın Tedbir Amaçlı Geceyi Hastane'de Geçireceği Bildirildi.
EGE TV SON DAKİKA!!!!!
Pınar Tosunoğlu:Göztepe'nin Başarılı Hocası Hüseyin Kalpar'ın Kaldığı Hastaneye Ziyarete Gelen Ve Durumu İle İlgili Bilgilerini Alan Göztepe Spor Başkanı İmam Altınbaş Yönetimi Acil Toplantıya Çağırdı. Yapılan Toplantı'da Konuşulan Ağırlıklı Konu Hüseyin Kalpar Ve Geleceği İle İlgili Gelişmeleri Göztepe Kulüp Binasında Bulunan Ege Tv Muhabiri Esen Gök'e Bağlanıyoruz......
Esen Gök:Teşekkürler Sevgili Pınar Tosunoğlu Toplantı Az Önce Sona Ermiş Durumda Ve Çıkan Karar'da Şu Şekilde Göztepe Kulübü Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar'ın Aniden Oluşan Kalp Rahatsızlığından Ötürü Hastaneye Kaldırılmış Ve Tetkikleri Sonucunda Bir Günlük Müşade Altında Kalmıştır O Bir Gün İçinde Yapılan Kontrollerde Kalp Ritminin Bozulduğu Ve Yedek Kulübesine Bir Kere Daha Oturması Halinde Kalp Krizi Geçirme Riskinin Yüksek Olduğunu Belirtilip Yönetim Kurulumuzca Acilen Bir Toplantı Yapmak Zorunluluğunu Hissettik Yaptığımız Toplantı'da Aldığımız Karar'da Kurt Hocanın Sözleşmesini Fesh Edilmesine Karar Verilmiştir Şeklinde Açıkladı Sayın Başkan İmam Altınbaş Şimdiden Göztepe'nin Yeni Teknik Direktörünün Kim Olacağı Şimdiden Merak Konusu Olmaya Başladı Gelişmeleri Aktarmayı Sürdüreceğiz Pınar....
Ve Hikaye İşte Burada Başlar....
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128 Kuralları Okudum Ve Kabul Ediyorum