Merhaba arkadaşlar. Süper lig de yabancı statüsünü nasıl kaldırabiliriz. Yani ligde hiç yabancı oyuncu bulunmayacak ve kadrolara kayıt edilmeyecek? Bi Yardımcı olsanız![]()
Merhaba arkadaşlar. Süper lig de yabancı statüsünü nasıl kaldırabiliriz. Yani ligde hiç yabancı oyuncu bulunmayacak ve kadrolara kayıt edilmeyecek? Bi Yardımcı olsanız![]()
kaldırmayı bilmiyorum ama yabancı oyuncunun yerli statüsünde olarak oynayabilmesi için geçmesi gereken süreyi dilediğin kadar kısaltabilirsin. zira 10 yıl çok uzun diyorsan bunu gir 1 yıl yap bir sene türkiyede oynayan futbolcu ertesi sene yerli statüde oynasın.
kardeşim fm de markete gir ordan 0.99 dolara satın al![]()
editör den yapılmıyomu ki böyle birşey
editörde ülkeler kısmında türkiyeyi seç orda yabancı sayılmayan ülkeler gibi bi kısım var oraya 6 kıtayı ekle bu durumda dünyadaki herkes yabancı sayılmayan ülkeler kısmına eklenmiş olacak.
Arkadaşlar ben sadece lig de TÜRK UYRUKLU oyuncuların olmasını istiyorum. Anlatamadım galiba![]()
pardon okumadan direk yazmışım kusura bakmaevet dediğini yapmanın hiçbir yolu varsa bile en azından ben bilmiyorum ki editörü sık sık kurcalayan biriyim. tek yol yeni bir lig oluşurup bizim takımları oraya atman gibi gözüküyor, geçen sene playofftan kurtulmak içinde buna benzer yollar denenmişti.
DarkCi'nin isteği üzerine, konu kilitlenmiştir.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.