1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Süper Lig'de Yabancı Oyuncuların Kaldırılması?

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Post Süper Lig'de Yabancı Oyuncuların Kaldırılması?

Merhaba arkadaşlar. Süper lig de yabancı statüsünü nasıl kaldırabiliriz. Yani ligde hiç yabancı oyuncu bulunmayacak ve kadrolara kayıt edilmeyecek? Bi Yardımcı olsanız

kaldırmayı bilmiyorum ama yabancı oyuncunun yerli statüsünde olarak oynayabilmesi için geçmesi gereken süreyi dilediğin kadar kısaltabilirsin. zira 10 yıl çok uzun diyorsan bunu gir 1 yıl yap bir sene türkiyede oynayan futbolcu ertesi sene yerli statüde oynasın.

kardeşim fm de markete gir ordan 0.99 dolara satın al

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Quote Originally Posted by Epitaph View Post
    kaldırmayı bilmiyorum ama yabancı oyuncunun yerli statüsünde olarak oynayabilmesi için geçmesi gereken süreyi dilediğin kadar kısaltabilirsin. zira 10 yıl çok uzun diyorsan bunu gir 1 yıl yap bir sene türkiyede oynayan futbolcu ertesi sene yerli statüde oynasın.
    Benim amacım Türkiye liglerin de hiç yabancı oyuncu olmasın sadece Türk oyuncular olsun çözümü yok gibi. ama benim bu isteğim Bal ligindeki bir takımın şamp. ligi şampiyonu olması gibi bişey galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    dediğine bir bakayım saol cevap için..

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    Dediğine baktım ama benim istediğimle tam tersini anlatıyor

editör den yapılmıyomu ki böyle birşey

editörde ülkeler kısmında türkiyeyi seç orda yabancı sayılmayan ülkeler gibi bi kısım var oraya 6 kıtayı ekle bu durumda dünyadaki herkes yabancı sayılmayan ülkeler kısmına eklenmiş olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Arkadaşlar ben sadece lig de TÜRK UYRUKLU oyuncuların olmasını istiyorum. Anlatamadım galiba

pardon okumadan direk yazmışım kusura bakma evet dediğini yapmanın hiçbir yolu varsa bile en azından ben bilmiyorum ki editörü sık sık kurcalayan biriyim. tek yol yeni bir lig oluşurup bizim takımları oraya atman gibi gözüküyor, geçen sene playofftan kurtulmak içinde buna benzer yollar denenmişti.

Nesil
    2009
    Yer
    Afyonkarahisar-Kütahya

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    pardon okumadan direk yazmışım kusura bakma evet dediğini yapmanın hiçbir yolu varsa bile en azından ben bilmiyorum ki editörü sık sık kurcalayan biriyim. tek yol yeni bir lig oluşurup bizim takımları oraya atman gibi gözüküyor, geçen sene playofftan kurtulmak içinde buna benzer yollar denenmişti.
    dostum yeni lig oluşturuyorum ordan hallediyorum ama fiksürde bütün maçlar aynı gün ve aynı saat te kupayı ayarlayamıyorum, işte orjinal lig bozulmadan transfer yasağı gibi bişey olsa çok iyi olcak da işte yok gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

DarkCi'nin isteği üzerine, konu kilitlenmiştir.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri