1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Skandal Defans Hataları

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Default Skandal Defans Hataları

Bu linkini verdiğim gollerin hepsi henüz ligin ilk yarısı dahi sona ermeden gerçekleşti, aynı sezon içinde.

Süper Kupa Fenerbahçe maçı

http://www.youtube.com/watch?v=O-Anq28IeE4

Lig de Kasımpaşa Maçı

http://www.youtube.com/watch?v=-JPxA1jNdm8

Bu da Eskişehir maçı

http://www.youtube.com/watch?v=TpIN-2jYtUI

artık bıkkınlık geldi bu gollerden.
    normal gol yemiyorum nerdeyse her gol ayrı bir orjinal.
    hadi 2-3 sezona yayılsa bu goller neyse dersin ama daha ligin ilk yarısı bitmedi 12. haftada bu kadar skandal gol olur mu?

Hocam bunlar olan şeyler ama 12 haftada olması işin tadının kaçtığına işaret. Bir şeyler yapılması gerek.

Yapay zekâ var diyorlar ya bana yalan geliyor.Bende topu adamlar boş alana atıyor,defansın arkasına.Kimse yok.E haliyle bizim adamlar oyuncu görmediğinden topa yönelmiyorlar.Öyle herkes birbirine bakıyor.Adamların forveti koşup alıyor tabi golü atıyor.

paylaştığın ilk golün tamamiyle aynısını ben de yedim ve yine dany pası kısa vermişti
    ama şükret bendeki dany bazen o topa koşmuyor bile rakip atılan arapasına koşup gidip golü atıyor bunda en azından hatalı da olsa dany birşeyler yapıyor

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Hocam sen bu performansla devam edersen ben bu konuya abone olurum . 12 haftada 3 tane garip gol olduysa biz sezon boyu çok güzel goller izleyebiliriz sayende .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Son video bendede oluyor bazen cok sınır bozucu bır olay

Quote Originally Posted by kareem1987 View Post
    Yapay zekâ var diyorlar ya bana yalan geliyor.

yapay (geri)zeka

Bende bu tarz hataları çok gördüm ama bu şekil videoları nasıl yükleyeceğim? kral_67 kayıt ettiğim golü pc de hangi klasörde olduğunu söylersen örnekleri gösterebilirim.

benim en çok karşılaştığım defans hatası forvet oyuncularının kendi sahasında kendi kalesine doğru top sürmeleri sonucunda kaptırdığı top sonucunda gol yememiz. bu hata en aptalca hata en az 7-8 kere böyle gol yedim

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Defans hatasını geçtim korner direğinin ordaki faulü kalecinin kullanması ne haddine? Kaç yıldır aynı şey var Fm'de

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Defans hatasını geçtim korner direğinin ordaki faulü kalecinin kullanması ne haddine? Kaç yıldır aynı şey var Fm'de
    1-2 tane de gol yemişliğim var bu yüzden.Hakikatan ilginç...

Mesaj Yetkileri