Arkadaşlar Güngören Belediye ile birinci lige çıktım fakat klüp iflas açıklamak üzere olduğu için genç ve ucuz yeteneklere yönelme kararı aldım. Alt yapısı iyi olan takımlar hangileri?
Arkadaşlar Güngören Belediye ile birinci lige çıktım fakat klüp iflas açıklamak üzere olduğu için genç ve ucuz yeteneklere yönelme kararı aldım. Alt yapısı iyi olan takımlar hangileri?
Bucaspor ve Trabzonspor. 5. sezona girdim en iyi yerli regenler bu iki takımdan çıktı.
FCB Juniors. Arjantinde, aklında bulunsun.
Kendi deneyimlerime göre konuşacak olursam Altay, Buca, Ankaragücü iyi oyuncular çıkarıyor. Afrika'dan ES Tunis, ASEC iyi oyuncu yetiştiriyor, az beslenmedim onlardanDaha vardır elbet ama şu an aklıma gelen ilk takımlar bunlar oldu.
Ankaragücü ve Bursaspor'un altyapıları oldukça iyi. Zaman zaman Samsunspor, Bucaspor, Ç.Rizespor ve Gençlerbirliği'nden de iyi oyuncular çıkıyor.
RGUOR Minsk
INF Clairefontaine
Australian Institute of Sport
bunların üçüde amatör oldukları için çıkardıkları oyuncular bedavaya alınabiliyor ve gerçekten kaliteli olabiliyorlar,zaten bu takımların amacı oyuncu yetiştirmek
arama kısmına academy yazıp aratırsan bunlar gibi işi oyuncu yetiştirmek olan başka bi ton klüp çıkıyor geneli amatör ve alt yapı puanları iyi oluyor bunların.
Fransa 2.Liginden RC Lens'in de iyi altyapısı var...
avusturalya takımlarını kontrol etmeni öneririm. ucuz oluyorlar ve bizim alt ligleri kabul ediyorlar.
fransız takımların alt yapılarının iyi olduğunu gördüm ben
Direk afrika pazarına yönel her takımdan çıkabiliyor 7 senede 50-60 m euro satış yaptım afrikalılardan,uzakdoğuyada yönel çinliler ucuz oluyor iyi bulursan deli para ediyorlar,sonrasından balkanlar arnavutluk,gürcistan,bulgar,bosnalılar vs bunlarda ucuz oluyor,en sonra güney amerika ve avrupa pazarından araştır.
ben kendi altyapıma oyuncu kazandırdığım bi kaç Türk takımı söyleyeyim ankaragücü, gençlerbirliği, buca, körfez bld, 1461 trabzon bunları bi incele istersen ama buca bi başka içlerinde sanki
http://forum.turksportal.net/vb/show...=104468&page=4
Geçen sene tartışmıştık bu konuyu incelemenizde fayda var, ayrıca bu sene FCB Juniors Lujon adlı takım yok sanırım bir kontrol edebilir misiniz?
Edit: Alt ligler için de bu konuyu inceleyebilirsiniz. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=107231
Last edited by lakin1907 : 14.Ocak.2013 at 17:24
Türkiye den Galatasaray, Bursa, Buca, Trabzon, 1461 Trabzon ve Gençlerbirliği sağlam oyuncu çıkartıyor.