1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Alt yapısı iyi olan takımlar.

Default Alt yapısı iyi olan takımlar.

Arkadaşlar Güngören Belediye ile birinci lige çıktım fakat klüp iflas açıklamak üzere olduğu için genç ve ucuz yeteneklere yönelme kararı aldım. Alt yapısı iyi olan takımlar hangileri?

Bucaspor ve Trabzonspor. 5. sezona girdim en iyi yerli regenler bu iki takımdan çıktı.

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    Bucaspor ve Trabzonspor. 5. sezona girdim en iyi yerli regenler bu iki takımdan çıktı.
    Bucaspor'da iki tane buldum da alamıyorum =))

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

FCB Juniors. Arjantinde, aklında bulunsun.

Quote Originally Posted by muratzihni View Post
    Bucaspor'da iki tane buldum da alamıyorum =))
    Dostum eğer yapabilirse Alman ve Hollanda liglerine bak oradan çok çıkıyor. Ben PSV'yi yönetiyorum vardı altyapımda 3 4 tane yerli oyuncu. Ki durum itibariyle yerli daha çok lazım sana o açıdan söyledim.

Kendi deneyimlerime göre konuşacak olursam Altay, Buca, Ankaragücü iyi oyuncular çıkarıyor. Afrika'dan ES Tunis, ASEC iyi oyuncu yetiştiriyor, az beslenmedim onlardan Daha vardır elbet ama şu an aklıma gelen ilk takımlar bunlar oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ankaragücü ve Bursaspor'un altyapıları oldukça iyi. Zaman zaman Samsunspor, Bucaspor, Ç.Rizespor ve Gençlerbirliği'nden de iyi oyuncular çıkıyor.

RGUOR Minsk
    INF Clairefontaine
    Australian Institute of Sport

bunların üçüde amatör oldukları için çıkardıkları oyuncular bedavaya alınabiliyor ve gerçekten kaliteli olabiliyorlar,zaten bu takımların amacı oyuncu yetiştirmek

arama kısmına academy yazıp aratırsan bunlar gibi işi oyuncu yetiştirmek olan başka bi ton klüp çıkıyor geneli amatör ve alt yapı puanları iyi oluyor bunların.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Fransa 2.Liginden RC Lens'in de iyi altyapısı var...

avusturalya takımlarını kontrol etmeni öneririm. ucuz oluyorlar ve bizim alt ligleri kabul ediyorlar.

fransız takımların alt yapılarının iyi olduğunu gördüm ben

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Direk afrika pazarına yönel her takımdan çıkabiliyor 7 senede 50-60 m euro satış yaptım afrikalılardan,uzakdoğuyada yönel çinliler ucuz oluyor iyi bulursan deli para ediyorlar,sonrasından balkanlar arnavutluk,gürcistan,bulgar,bosnalılar vs bunlarda ucuz oluyor,en sonra güney amerika ve avrupa pazarından araştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

ben kendi altyapıma oyuncu kazandırdığım bi kaç Türk takımı söyleyeyim ankaragücü, gençlerbirliği, buca, körfez bld, 1461 trabzon bunları bi incele istersen ama buca bi başka içlerinde sanki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://forum.turksportal.net/vb/show...=104468&page=4

Geçen sene tartışmıştık bu konuyu incelemenizde fayda var, ayrıca bu sene FCB Juniors Lujon adlı takım yok sanırım bir kontrol edebilir misiniz?

Edit: Alt ligler için de bu konuyu inceleyebilirsiniz. http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=107231
    Last edited by lakin1907 : 14.Ocak.2013 at 17:24

Türkiye den Galatasaray, Bursa, Buca, Trabzon, 1461 Trabzon ve Gençlerbirliği sağlam oyuncu çıkartıyor.

Mesaj Yetkileri