1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: bu kadar güncelleme olur mu

Default bu kadar güncelleme olur mu

cdyi taktım oyunu yüklemeye başladım sonra steam keyini istedi girdim.5 gb llik bişey indirdiği yazıyor.bu kadar güncelleme normal mi acaba ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

O oyunun boyutu, oyunu indiriyor. Oyun zaten 4 gb gibi birşey, güncellemelerle 5 gb buluyor.

ama oyunun cd si elimde steam den tekrar indirmesi saçma değil mi ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Evet saçma geliyor ama Steam böyle birşey yapıyor elinde cd olmasının hiçbir anlamı yok malesef. Zaten kurulumu cd olmadan da yapabiliyorsun, steam hesabından oyun ekle deyip key girdiğinde oyun senin kütüphanene ekleniyor ve oradan kurabiliyorsun. Ben key satın alıp öyle kurdum.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Evet saçma geliyor ama Steam böyle birşey yapıyor elinde cd olmasının hiçbir anlamı yok malesef.
    elinde cd olmasının anlamı yok değil,oyunu elinizdeki cd ile yükleyebilirsiniz fakat güncellemeleri steam otomatik olarak indirir ve yükler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by connesione View Post
    elinde cd olmasının anlamı yok değil,oyunu elinizdeki cd ile yükleyebilirsiniz fakat güncellemeleri steam otomatik olarak indirir ve yükler.
    Cd'yi takınca yine oyunu indirmiyor mu? Arkadaşın da dediği gibi cd takılı ama 5 gb download yapıyor. Eğer başka yolu varsa ben bilmiyorum, açıkçası söylersen öğrenmiş oluruz.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Cd'yi takınca yine oyunu indirmiyor mu? Arkadaşın da dediği gibi cd takılı ama 5 gb download yapıyor. Eğer başka yolu varsa ben bilmiyorum, açıkçası söylersen öğrenmiş oluruz.
    evet cd takılı ama yine de 5 gb lik bişey indiriyor.ben mi bişeyi yanlıs yaptım acaba bilgilendiren biri olursa sevinirim arkadaslar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ugurayz View Post
    evet cd takılı ama yine de 5 gb lik bişey indiriyor.ben mi bişeyi yanlıs yaptım acaba bilgilendiren biri olursa sevinirim arkadaslar
    FM oyununda şöyle bir durum var, oyunu kurmak için online olman gerekiyor ve oyunu indirip kuruyor. Başka forumlara da baktım herkes aynı şeyi söylüyor, zaten dvd içeriği yaklaşık 1,5 gb gibi birşeymiş o yüzden oyunu indirip kuruyor. Ben hep bu şekilde olduğunu biliyordum, tabi cd den yüklemenin yolu varsa başka. CD nin bir avantajı yanılmıyorsam içinde STEAM programı var ve pc de yüklü değilse hemen kuruyor başka da fikrim yok. Ama merak etme sen yanlış birşey yapmadın birçok kişi senin gibi cd si olmasına rağmen oyununun tamamını indirerek kurmuş. Bazılarının interneti çok hızlı olduğu için oyunu indirdiğini anlamıyor .

dostum işte sorunda tam orda netim cok yavas.kaç saat etti hala %49 da varsa başka bi yol bilen söylesin lütfen

Mesaj Yetkileri