Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Andre Villas Boas l Efsanevi Adam [ 3.Sezon ]

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Andre Villas Boas l Efsanevi Adam [ 3.Sezon ]

Kariyeri

André Villas-Boas kariyerine henüz 16 yaşında iken başlamıştır. İngiliz teknik adam Bobby Robson'ın Porto'nun başında bulunduğu dönemde Robson ile komşu olan Boas'ın o dönem Porto forması giyen Domingos Paciência hakkındaki analizi Robson'ın ilgisini çekmiş ve kendisi Porto'nun gözlemci ekibine alınmıştır. İyi derecede İngilizce bilmesi nedeniyle Sir Robson ile iyi anlaşan Villas-Boas Robson'ın da yardımcı olmasıyla İskoçyaya eğitim almaya gitmiş ve 17 yaşındayken UEFA C sertifikası almıştır. İlk teknik direktörlük deneyimini 21 yaşındayken Birleşik Krallık Virgin Adaları Millî Futbol Takımı'nın başına geçerek yaşamış, 2003'te Porto'da José Mourinho'nun asistanı olarak teknik ekipte yer almıştır. 2003'ten 2009 yılına dek de Porto, Chelsea ve Internazionale takımlarında Mourinho ile birlikte çalışmıştır. Boas bu üç dönemde bir UEFA Kupası, bir UEFA Şampiyonlar Ligi, dört kez de ulusal lig şampiyonlukları yaşamıştır.

Académica

2009-10 sezonu öncesi Boas kendi kariyerinde ilerleme kararı almış ve Portekiz Süper Ligi takımlarından Académica'nın başına Ekim 2009'da istifa eden Rogério Gonçalves'in yerine teknik adam olarak geçmiştir. Villas-Boas'ın gelmesiyle, ligin son sırasında galibiyetsiz durumda olan Académica yükselişe geçerek sezonu lig 10.su olarak, düşme hattının 10 puan üzerinde bitirmiştir. Takım ayrıca Lig Kupası yarı finaline kadar çıkıp, Estádio do Dragão'da Porto'ya son dakikalarda Mariano González'den yedikleri gol ile elenerek önemli bir başarı göstermiştir. Académicaya oynattığı futbol ile dikkat çeken Boas'ın adı Carlos Carvalhal'ın yerine Sporting Lizbon ile anılsa da, bu transfer gerçekleşmemiştir.

Porto

Jesualdo Ferreira'nın ayrılmasından sonra adı Porto'yla anılmaya başlayan Boas, 2 Haziran 2010'da Porto ile anlaşmış ve iki gün sonra da bu karar basına açıklanmıştır. Genç teknik adam 7 Ağustos 2010'da Benficayı Portekiz Süper Kupası'nda 2-0 yenerek, kariyerinin ilk kupasını kazanmıştır.
    2010-11 sezonunda Boaslı Porto ligde 30 maçta 27 galibiyet 3 beraberlik almış ve sezonu namağlup tamamlamıştır. UEFA Avrupa Ligi finalinde ise yine bir Portekiz takımı olan Braga'yı 1 - 0 mağlup ederek kariyerinin ilk Avrupa kupası şampiyonluğunu yaşamıştır. Rakip takımın teknik direktörü ise üzerine analiz yaptığı ilk futbolcu olan Domingos Paciência idi. Ayrıca bu şampiyonluk kendisine "Avrupa kupası şampiyonluğu yaşayan en genç teknik direktör" unvanını da kazandırmıştır. Bunun dışında kırdığı diğer bazı rekorlarsa şunlardır:
    Porto tarihinin yenilmezlik rekoru. 36 resmî maç boyunca hiç yenilmeyerek kulüp tarihinin rekorunu kırdı. Rekor daha önce 33 maç ile José Mourinho'da idi.
    Bir Portekiz kulübünün bir sezon boyunca Avrupa kupalarında üst üste aldığı en çok galibiyet.
    30 maçlı sezon boyunca Portekiz Süper Ligi'nde toplanan en yüksek puan.
    Portekiz Süper Ligi'nde bir sezondaki en uzun galibiyet serisi.
    Lig ikincisine atılan en büyük puan farkı.

Chelsea

Porto'da 2010-11 sezonunda kazanılan UEFA Avrupa Ligi, Portekiz Süper Kupası, Portekiz Süper Ligi şampiyonluklarının ardından Chelsea'nin sahibi olan işadamı Roman Abramoviç'in "taktik zekasına hayran kaldım" açıklamasını yaptığı Villas-Boas 21 Haziran 2011 gecesi Porto kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 15.000.000€ ödeyerek istifa etmiştir. 22 Haziran 2011 tarihinde ise Chelsea ile üç yıllık sözleşme imzaladığı kulüp tarafından resmen açıklamıştır.
    3 Mart 2012 tarihindeki lig maçında West Bromwich Albion'a 1-0 yenilerek liderle puan farkının yirmiye çıkmasının ardından kulüpten kovulmuştur.

Külüp ile Başarıları

Bireysel Başarıları

Birazda yeni kariyerim hakkında kısa kısa bilgiler vermek istiyorum. Konudan anlaşılan gibi yeni bir teknik direktör yerine Andre Villas Baosı tercih ettim. Malum ben onun yerine geçince diğeride silinecek :/ ama bişey yapamayız kader diyip susmayı bileyeceğiz neyse takımı direk açıklamayacağım biraz aksiyon ve heyecan olsun dimi onun yerine bazı yaşanmamış olayları yaşanmış gibi anlatmaya çalışıp girişi biraz uzun tutma gibi bi düşüncem var. Takip edilsin veya edilmesin 1 sezonu tamamlamayı düşünüyorum. Bazı olaylar sonrası zaten sizde anlıcaksınız hangi takım olduğunu ve o zaman macera başlıyacak

Kuralları okudum ve kabul ediyor (x)
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar

Başarılar hocam ilginç olacak gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Nasıl olacak meraktayım

Nesil
    2012

hadi hayırlısı

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Başarılar hocam

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Villas Boas'ı pek sevmem ben, ama yine de başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by RequiemS View Post
    Başarılar hocam ilginç olacak gibi.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Nasıl olacak meraktayım
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    hadi hayırlısı
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by entolik View Post
    Başarılar hocam
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Villas Boas'ı pek sevmem ben, ama yine de başarılar
    Teşekkürler Aslında bende sevmemde biraz hoşuma gitti karakteri ve kariyeri dedim bi deniyelım
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Zor günler geçiren Chelsea Şampiyonlar ligini kazanan teknik direktör Di Matteo'yu kovup yerine Rafael Benitezi getirdi. Liverpool'un eski teknik direktörü istenileni veremeyerek taraftarın hedefi haline geldi. SKY Sport haberine göre Chelsea Rafael Benitez'in yerine Andre Villas Boas'u getirmek için uğraşıyor.

The Guardian haberine göre Liverpool takımı yenilenmek istiyor. Bu yenilenmeyede teknik direktörden başlayıp bütün ekibi yenilemek için harekete geçtiği söyleniliyor. Yeni teknik direktör adaylarından bi tanesi Andre Villas Boas olduğunda dedikodular arasında.

El Mundo haberine göre Malaga büyük hedeflere oynuyor. Takımı tamamiyle değiştiren ve isminden söz ettiren Malaga yeni teknik direktör arayışlarına girdi. Andre Villas Boas şuan en etkili seçeneklerinden bi tanesi.

ABC haberine göre Andre Villas Boas Valencia ile anlaştığını ve bu anlaşmanın Valencia'nın tamamiyle değişmesiyle olduğunu yazdı.

Terras da Beira haberine göre eski takımı özleyen Andre bunu arkadaşlarına iletmesiyle medyada etkili haline geldi. Porto yöneticilere Andre'yi geri getirip büyük hedeflere oynamak istediğini söyledi. Andre ile Porto'nun tekrar şahlanacağını inanması bizce ne kadar doğru bilemedik ?

La Gazzetta Dello Sport İtalya Gazetesi haberine göre Milan külübü eski günlerini aramakta ve bunun için takımı iyi yönetebilecek biri lazım olduğunu bu kişininde Andre Villas Boas'tan başkası olmadığını yazdı. Finans durumuda kötü olması ve elindeki yıldız oyuncuları kaptırmasıyla büyük sallantıda bulunan Milan umudu Andre Villas Boas'ın gelmesine bağlamış durumda.

Not : Acaba gazeteden alıntılarımı beğendiğiniz mi ?
    Last edited by Selim Atalay : 20.Ocak.2013 at 16:18
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Gayet güzel zevk katıyor kariyere

Şimdiye kadar görmediğim bir kariyer anlatımı. Çok orjinal. Bu arada gazetecilik okuyan birisi olarak söylemeliyim ki, direk haberleri yazsan daha hoş olabilirdi.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Değişik bir sunum,ne diyeyim ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Gayet güzel zevk katıyor kariyere
    Eyvallah Burak

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Şimdiye kadar görmediğim bir kariyer anlatımı. Çok orjinal. Bu arada gazetecilik okuyan birisi olarak söylemeliyim ki, direk haberleri yazsan daha hoş olabilirdi.
    Eyvallah birdahakine öyle yaparım

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar. Değişik bir sunum,ne diyeyim ?
    Teşekkürler

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Logo

Mabedimiz

Başkanımız

Kadromuz

Kiralık Giden Oyuncularımız

Şuana Kadar Değişen Başkanlarımız

Andre Villas Boas Milanda!

Bütçem

Müzemiz

Hedeflerimiz

• Banka Borçlarını Sıfırlamak
    • Finansı Düzeltmek
    • Kadro Derinliliğini Düşürmek
    • İlk sezon ligin ilk 4te bitirmek
    • Oynatmadığımız oyuncuları elden çıkarma
    • Gelecek yıllara yatırım yapma ( Gençleştirilme )

Jose Mourinho

Keşke Chealsea'nin başına geçseydin.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by mcsergeant View Post
    Keşke Chealsea'nin başına geçseydin.
    Benim aklımdada Chelsea vardı ama ondayken fazla bişey yapamazdım Her sene garanti bi bütçe veriyorlar
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Güzel kariyer bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar dilerim. Milan seçimi çok iyi olmuş.
    TariboWest

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar .

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Güzel kariyer bekliyoruz
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Başarılar dilerim. Milan seçimi çok iyi olmuş.
    Başarılar .
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Hazırlık Maçları

Hazırlık Maçları Hakkında : Hazırlık maçlarını bu kariyerde fazla önemsemedim aslında. Sadece maçları ayarlayıp asistanıma devrettim nedeni ise külübün içinde bulunduğu krizi atlatacak çözümler ve geleceğe yatırım yapabileceğim gençlerdi onun için hızlı hızlı geçtim.

Buda bu oyunumdaki son bomba

Transfer

Raul Albiol

Raul Albiolu önce kiraladım ama şimdi iyi çıkar bende iyi performans sergiler filan daha fazla para isterler diye 7.5milyon£ karşılığında transfer etme yani satın alma opsiyonu koydum. Tahmni ettiğim gibi oldu ve değeri 13.5m£ oldu bende yarı fiyatına renklerime bağladım

Carlos Fierro

Kiraladım Fierroyuda ama onada satın alma opsiyonu koydum. 3.6m £ veya 4.6m£ olması gerekiyor. Bunuda satın alıp pilot takımlara kiralayıp geliştirmeyi düşünüyorum.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferler güzel fakat lige çok iyi gitmiyoruz.Zira Milan gibi bir takımı da diriltmek zaman alır zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferler güzel fakat lige çok iyi gitmiyoruz.Zira Milan gibi bir takımı da diriltmek zaman alır zaten.
    Zorları severim Zoru başarmak için burdayım zaten

Lig Durumu

Oyuncu Verileri

Takım Verileri

Fikstür

Rekorlar

Pato

Bu araya karışmış ( Ek Bütçe )

Gol Atma

veee Yeni Bombam Hamsik

Transfer

Raul Albiol'u kiralarken bunu düşünmemiştim ama adam cidden çok iyi çıktı ya bende baktım değeri yükseliyor performans tavanlarda 7.5m aldım. Alırken değeri 13.5 idi

Hamsik konusuna gelince baktım bana önerdiler. Bende dedım 9 m + bizim emo kabul ettiler bende aldım. Emo bu aralar kötüydü kitlemiş olduk
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Albiolu real neden satar hala anlamadım , harika bir oyuncu , iyi ki almışsın

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Albiolu real neden satar hala anlamadım , harika bir oyuncu , iyi ki almışsın
    Bilemiyorum ama beni 2 sene götürür diye tahmin ediyorum
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamsik'i aldıysan iş tamamdır, o halleder herşeyi. Baya da ucuza almışsın

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferler süper,gidişat'da hiç kötü değil.

Transferler güzel kadro kalitesini arttırmışlar.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Transferler iyi,Albiol'u hemen almak ne kadar doğru? Orasını bilemem.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri