Ve York City bombayı patlattı! 33 yaşındaki tecrübeli stoper Eric Addo bonservis bedeli olmadan transfer edildi.
Ligin açılış maçında güçlü ekiplerden biri Plymouth ile karşılaştık. İlk öne geçen taraf da biz olduk ancak rakibin on kişi kalmasını değerlendiremedik ve kazanabileceğimiz maçı kaybederek lige mağlubiyetle başladık.
Kadromuzdaki gedikleri bir an önce kapatmak için transfer girişimlerimize hız verdik;
Bournemouth'ta şans bulamayan tecrübeli kaleci Darryl Flahavan'ı 7 bin pound karşılığında bonservisiyle kadromuza kattık.
Transfer bütçemiz dar olduğu için politikamızı serbest ve satılık oyuncular yönünde uyguladık. Bu çerçevede Scott Davies 10 bin pound karşılığında takıma katıldı. Genç Cameron Edwards'ı da bedelsiz aldık.
Davies
Edwards (öndeki)
Son hamlemiz ise forvet hattına oldu. Rafaella De Vita'yı Swindon'da 24 bin pounda renklerimize bağladık.
Yeni transferlemizle güzel bir ivme yakalayarak biri deplasman olmak üzere üst üste iki maç kazandık.
