1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: ALEM BUYSA KRAL CİMBOM!!! /Sezon 1

Post ALEM BUYSA KRAL CİMBOM!!! /Sezon 1

STADıIMIZ:

BAŞKANIMIZ:

KULÜP ÖN BİLGİSİ:
    905 yılında kurulan Galatasaray, İLK Türk futbol takımıdır ( 1903'de kurulan Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün ilk futbol oluşumu Ağustos 1911'de gerçekleşmiştir. bakınız: Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı, ayrıca bakınız: [6] Bu durumun doğal sonucu ise Herhangi bir futbol liginde mücadele eden ilk Türk takımı olma ayrıcalığına sahiptir.[7]. 1906-07 İstanbul Futbol Ligi Bunda, Galatasaray Lisesi gibi bir kurumun içinden çıkmasının da payı vardır. Galatasaray, 1905-1906 sezonunda İstanbul Ligi'ne katılmış, 1907-1908'de ise şampiyonluk sevincini yaşamıştır. Yabancı takımlarla aynı ligde oynayan ve şampiyonluk yaşayan Galatasaray, yeni Türk takımlarının kurulması için de örnek olmuştur. 1911 yılında Macar Klojvar takımıyla deplasmanda yaptığı maçla da ülke dışına çıkarak ilk maç yapan takım yine Galatasaray'dır. Türk sporunun ilk teşkilatı olan Türk İdman Cemiyetleri İttifakı, yine Ali Sami Yen tarafından kurulmuştur. yıllar sonra Galatasaray Başkanlığı da yapacak olan Yusuf Ziya Öniş'in başkanlığında, 1923 yılında Şehzadebaşı'ndaki Letafet Apartmanı salonunda yapılan toplantıda 'Futbol Heyet-i Müttehidesi' adıyla kurulmuştur.
    Profesyonellik öncesi dönemde, İstanbul Ligi, Cuma Ligi, Pazar Ligi gibi değişik isimlerle oynanan lig maçlarında Galatasaray, o dönemin diğer takımları Altınordu İdman Yurdu, Moda, Fenerbahçe ve Beşiktaş'la birlikte şampiyonluk mücadelesi yapmış ve defalarca şampiyon olmuştur. Bu dönemde kazanılan kupalardan biri de 1928 yılındaki Gazi Büstü' dür. Gazi Büstü, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk yaşarken adına düzenlenen ilk ve tek kupadır. Taksim Stadı'nda oynanan maçı Fenerbahçe’ yi 4-0 yenen Galatasaray kazanmıştır. Bu büst, hâlen Galatasaray Müzesi' nde bulunmaktadır. Yılda bir defaya mahsus olmak üzere, 10 Kasım günleri yapılan anma törenlerinde kullanılmaktadır.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Başarılar.

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    başarılar.
    Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    Başarılar.
    TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.

HAZIRLIK MAÇLARIM : GENEL OLARAK İYİYDİK. TAKIMIMDAN MEMNUNUM.BOCA MAÇINI OKADAR ÖNEMSEMEDİM ÇÜNKÜ TRANSFERLERİM DAHA YENİ KATILMIŞTI TAKIMA...

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kamp iyi geçmiş.Fakat Marica ve Boka işine ne kadar yarar bilemem.

SÜPER KUPA MAÇI :

Kamp iyi geçmiş.Fakat Marica ve Boka işine ne kadar yarar bilemem.
    SOL BEKE ALACAKLARIMA BÜTÇE YETMEDİ . AYRICA BOKANIN İYİ BİR PROFİLİ VAR BENİ GÜCENDİRMEZ İNŞALLAH

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Kupa için tebrikler.Bu arada daha sonra genç forvet almayı düşünüyorsan Mauro Caballero'yu tavsiye ederim.

TRANSFERLERİMİZ

EVET TEK BİR ŞEY DİYORUM YAKTIN BENİ SİNAN SİNANI ALICAKTIM STANDARDLA ANLAŞTIM. ADAM SAĞLIK KONTROLÜNDE HASAR ÇIKARDI BU ADAMIDA 1 YILLIK DURSUN DEDİM ÖBÜR YILA SİNAN SERBEST KALIYOR ONU ALICAM.MUSLERAYIDA ANJIYE GÖNDERDİK...

KANATA TAKVİYE...

HAKANI GÖNDERDIM BUNU ALDIM...

BU ADAMA SEMPATİM VAR STOPERE TÜRK ADAM ...

SÜPER LİG 1. MAÇ:

TAKIMIMDAN ÇOK MEMNUNUM . KANATLARI ÇOK İYİ KULLANIYORUZ VE SONUCA İYİ GİDİYORUZ...

Kupa için tebrikler.Bu arada daha sonra genç forvet almayı düşünüyorsan Mauro Caballero'yu tavsiye ederim.
    TEŞEKKÜR EDERİM TAVSİYENİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURUCAM...

SÜPER LİG 2.MAÇ

BU LİG BİZE FAZLA
    ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ:

SÜPER LİG 3.MAÇ

SÜPER LİG 4.MAÇ

BU ARADA ELMANDER SNEIJDERIN YERINİ BEKLEMEDİĞİM KADAR İYİ DOLDURDU.
    GENEL OLARAK TAKIM SÜPER OTURDU SERININ DEVAM ETMESİNİ UMUYORUM... ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUM ZOR AMA ÜSTESİNDEN GELİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar güzel.ŞL'de grup zor gelmiş ama çıkacağını düşünüyorum.

ŞAMPİYONLAR LİGİ 1.MAÇ:

SÜPER LİG 5.MAÇ:

SÜPER LİG 6.MAÇ:

PUAN DURUMU:

Maçlar güzel.ŞL'de grup zor gelmiş ama çıkacağını düşünüyorum.
    TEŞEKKÜR EDERİM BENDE ÖLE GÖRÜYORUM HAYIRLISI

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

6 da 6 yayıp 15 gol atmışsın üstüne birde hiç gol yememişsin, muazzam bir istatistik.

Quote Originally Posted by 53Erdogan View Post
    6 da 6 yayıp 15 gol atmışsın üstüne birde hiç gol yememişsin, muazzam bir istatistik.
    TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM İNŞALLAH DEVAMI GELİR . SEZON SONUDA GÜZEL İSTATİSTİK
    İSTİYORUM ...

Mesaj Yetkileri