1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Skoru koruyamama sorunu

1. Default Skoru koruyamama sorunu

İyi akşamlar forumdaşlar. Oyunda Karşıyakaspor'u yönetiyorum. Neredeyse oynadığım her maçta ilk golü ben atıyorum. Bazen 2-0 oluyor bazen 3-0. Ama nedense karşı takımlar sürekli maçı çevirebiliyorlar. Oyunu yavaşlatsam da aksine gol atmaya çalışsam da takım gol yiyor. Sorunu bir türlü çözemedim, sizce ne yapmak gerekir ?

2. Default

yok mu fikri olan arkadaşlar ?

Birkaç karşılaşmanın son bölümünü tamamen izlemeni tavsiye ederim. Bir bak bakalım, sorun nerede. Oyuncuların mı oyundan düşüyor, rakibin taktik hamlesi mi fazla etkili oluyor. Formasyonunu değiştirmekten çekinme, gerekirse, rakibin bir-iki oyuncusu bireysel olarak çok etkili oynuyorsa adam adama markaj ver.
    Bende de genelde tam tersi olur, ilk 10 dakikada yerim, sonra debelen dur skoru çevirmek için

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

tüm oyuncuları defans ve defansın önüne koy rölanti yap risksiz paslaşma sakin oyna yap pozisyon olmadan süre geçiyor genelde şampiyonlar liginde öndeysem son dkler öyle yapıyorum işe yarıyor

Nesil
    2006

Kanat ve Bek oyuncularını öne geçtikten sonra savunma veya desteke getir. Hücum düşünürlerse maç kaybedebilirler. Yetenekli oyuncun olmadığını düşünürsek önde olduğunda dar alanda kısa pas yapmam sana avantaj sağlayacaktır. İkinci ligde defans oyuncularını yeteneklerine göre değil biraz da zeka özelliklerine göre koşullandırman daha faydalı olabilir.

6. Default

Teşekkürler tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Bir de Makakula daha istekli olsa tam olacak. Takımın kondisyonu da etkiliyor bence. Takımda kondisyon antrenörü yok. Kondisyon antrenörlüğü 14 olan antrenör görüşmelere oturmuyor bile. Kondisyon antrenörlüğü ilanı verdim 3 aydır bir kişi bile başvurmadı. Anlamış değilim.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by El Gato View Post
    Teşekkürler tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Bir de Makakula daha istekli olsa tam olacak. Takımın kondisyonu da etkiliyor bence. Takımda kondisyon antrenörü yok. Kondisyon antrenörlüğü 14 olan antrenör görüşmelere oturmuyor bile. Kondisyon antrenörlüğü ilanı verdim 3 aydır bir kişi bile başvurmadı. Anlamış değilim.
    O ilanlar anlamsız ben Fenerbahçe ile açıyorum o ilanları bırakın Süper Lig'e PTT'de bile olacak isimler başvurmuyor. PTT'ye antrenör getirmek gerçekten zor iş.

8. Default

Kondisyon son dakikalara doğru yerlerde resmen her oyuncu %70 falan oluyo son dakikalara doğru gol yememin sebeplerden biri de bu bence

Nesil
    2006

O yüzden maçları genellikle yavaş tempoda ve dar alanda oyna kısa sürede çözüm anca bu.

10. Default

Maçlara genelde geniş ve yüksek tempo başlıyorum. son 15-20 dakika öndeysem düşürürüm tempoyu. Aksi halde takım isteksiz oluyo top oynamıyo resmen.

Nesil
    2006

Bunun çözümü antrenör ve daha dayanıklı futbolcular gibi o zaman çünkü taktiğinde buna sebep vermiyor.

12. Default

Lige çıkabilirsek bulmaya çalışıcaz artık.

Mesaj Yetkileri