1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Milli Takım Dönüş Tarihi Saçmalığı

Default Milli Takım Dönüş Tarihi Saçmalığı

Aşağıdaki resimlerde de görüldüğü üzere en iyi regenlerimden birisi amerika u23 ile kampta ama kamp dönüş tarihi geçmiş bir tarih ve u23 maçı da marta kadar yok ilk kez böyle bir şey oldu oyuncum ne zaman döner bir fikri olan var mı?

2016 yazacağına 2015 yazmış bir sıkıntı yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence 2016 yerine 2015 yazma hatası değil bu, çünkü öyle olsa adam ocaktan aralığa kadar bir sene boyunca olmayacak mı 3 maç için?

Quote Originally Posted by Tunguska1907 View Post
    2016 yazacağına 2015 yazmış bir sıkıntı yok.
    daha ocak ayındayım öyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

başka başına gelen var mı arkadaşlar?

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by brsozcan View Post
    daha ocak ayındayım öyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

başka başına gelen var mı arkadaşlar?
    Benim FM 12'de başıma gelmişti. Beşiktaş'a Mehmet Topal'ı almıştım ama milli takımda olduğundan maça çıkaramamıştım. 2-3 lig maçı yaptım ama kadroya alınmıyordu. Ondan başka milli takıma giden oyuncular oynayabiliyordu ama o hala kampta olarak gözüküyordu. Daha sonra o kariyere devam etmedim. Bu yıl karşılaşmadım böyle bir olayla, bu durumda yapabilecek tek şey bekleyip görmek.

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Bende de çok garip bir şey oldu hafta içi Portekiz'in maçı vardı Hugo Almeida ve Fernandes kampa gitti o maç için bende takım yeni taktiğime alışsın diye hafta içine hazırlık maçı aldım ve hazırlık maçlarını yardımcıya oynatıyorum..2side o maçta gol attı nasıl oldu anlamadım

oyuncu mart başında alakasız bir tarihte döndü arkadaşlar mart kadrosuna alındığı için 2 gün kaldı geri gitti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben amerikalı oyuncu oynatmıyorum

Belki konuyla alakasız ama ben buna benzer saçma bir olayla karşılaşmıştım. Nedir bu tarih saçmalığı?

Dipnot: Kendisini scout olarak personel heyetine kattım fakat takıma katılmadı. Bu screenshot aldığımdan beri 2 sezon geçirdim fakat hala katılmadı gözlemci ekibime.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Onun sebebi, emekli olmaktan veya scout olmaktan vazgeçmiş olmaları. Vazgeçince gelecekleri tarih de iptal oluyor otomatik, bir daha emekli olunca muhtemelen gelecektir takıma.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Onun sebebi, emekli olmaktan veya scout olmaktan vazgeçmiş olmaları. Vazgeçince gelecekleri tarih de iptal oluyor otomatik, bir daha emekli olunca muhtemelen gelecektir takıma.
    Bunu anladım fakat böyle saçma bir tarih yazmak yerine;

''..... ..... isimli kişi emekli olmaktan vazgeçti.''

ya da ''.... ...... isimli kişi ............ takımına emekli olduğunda dahil olacak.'' gibi.

Şu haliyle insan muallakta kalıyor, ne zaman katılacağı belli değil ve scout kotasınıda dolduruyor haliyle bu da bir handikap...

Mesaj Yetkileri