johan crujjf asistanım tatile çıktığımda adam inanılmaz şeyler başarıyor.onuun kullandığı taktiği nasıl öğrenebilirim?
johan crujjf asistanım tatile çıktığımda adam inanılmaz şeyler başarıyor.onuun kullandığı taktiği nasıl öğrenebilirim?
Ogrenemezsin oyle birsey yok sadece dizilisini gorebiliyorsun Malesef
Ben kendi taktiğimi kullandırıyorum vallahi![]()
Ayar yapmadıysan aynı taktiği kullanması lazım, sadece oyuncuları değiştirir. Geçmiş maça giderek taktiği görebilmen lazım.
Arkadas size kendi taktığınızı veya kendi taktığını ayarlarını sormuyor...sormak istediği tatile gidersen macı asistana bırakırsanız (mevcut olan taktigi kullan)isaretlemezseb asistan kendi taktigiyle çıkıyor bende mesela 4-5-1 çıkıyor cruijff...sneijder mc pozisyonunda oynatıyor...demek istediğim arkadasın bilmek istediği asistanın kullandığı taktığı ve ayarları nasıl öğrenebilirim diyo ....
editör yardımı ile cruijff'in profilinden markaj derinlik ofsayt gibi ve taktiksel yaklaşımlarına bakılabilir ama en fazla bu kadar olur diye düşünüyorum.
FM 2012 oynuyorum o durum bende de var bazen deneme amaçlı yarım sezon tatile çıkıyorum şampiyonlar ligini aldığını bile gördüm asistanın![]()