1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Şampiyonlar ligi kolaylığı

Default Şampiyonlar ligi kolaylığı

Arkadaşlar gs ile 2. senem şampiyonlar liginde kısmen kolay bir gruba düştüm. Cska moskova porto ve elfsborg. hesaplarım grubu 2. bitirmek üzerineydi ancak ilk 2 maçta cska moskovaya içerde 5, portoya içerde 7 attım hem de gol yemeden. cm 01 02 den beri bu oyunu oynarım ama böyle saçmalık görmedim ben. porto maçı öncesinde çıkan haberde galatasaray için porto maçı çok çetin geçecek tarzı bir haber vardı ve ben çıkıp 7 attım. kadrom ortalama çok etkili öyle aman aman yabancılarım yok. hile zaten kullanmıyorum. oyun kabak tadı vermeye başladı aynı durumlar siz başka takımları yönetirken hiç oldu mu?

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

kardesim gs ile oynuyosun olacak o kadar atmasan garipti zaten isin sakasi bi yana bende gs ile oynuyorum basima gelmedi oyle bisey 3. sezonumda alabildim ama bende de cok gol oluyor karsilikli

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    Arkadaşlar gs ile 2. senem şampiyonlar liginde kısmen kolay bir gruba düştüm. Cska moskova porto ve elfsborg. hesaplarım grubu 2. bitirmek üzerineydi ancak ilk 2 maçta cska moskovaya içerde 5, portoya içerde 7 attım hem de gol yemeden. cm 01 02 den beri bu oyunu oynarım ama böyle saçmalık görmedim ben. porto maçı öncesinde çıkan haberde galatasaray için porto maçı çok çetin geçecek tarzı bir haber vardı ve ben çıkıp 7 attım. kadrom ortalama çok etkili öyle aman aman yabancılarım yok. hile zaten kullanmıyorum. oyun kabak tadı vermeye başladı aynı durumlar siz başka takımları yönetirken hiç oldu mu?
    Ben fenerle ilk sezonumda arsenali deplasmanda 3-0 yenerek başladım, ilk 3 maçta 9 puan yaptım 4te valencia deplasmanına rotasyonlu çıktım 1 puan alarak 4 maçta gruptan çıktım ancak 2. turda portoya elendim. İlerleyen turlarda ne olacağı belli olmaz yani.

Nesil
    2003

Avrupa kupalari hangi ligde oynarsan oyna oldukca kolay. En azindan benim tecrubem boyle.

Nedenleri:

1. Eger top kullanmada cok becerikli oyuncular yoksa ve bir hucum plani yoksa, oyunda savunma oynamak intihar etmek gibi. Oyuncular topu tutamiyor, hucuma cikmiyor, rakibi zorlamiyor.

2. Avrupa kupalarinda yapay zeka takimlarini daha defansif oynatiyor (gercege uygun ama oyunun gercekciligine degil) ve hucum plani olmadan oynatiyor.

Nedenlerini bilemem ama gerçekten Avrupa kupaları kolay olmuş. Mesela ben Fenerbahçe ile Yann M'vila takviyesi dışında hiç bir şey yapmadan ilk sezon CL'yi aldım. Geçen yıl da aynısı olmuştu. Ama CL'yi alıp, ligde 78 puan yapmama karşın şampiyon olamadım. İlginç durumlar.

ss'lerini de veriyim ;

Bunlar 2 sezon önce oldu bu arada bilginize.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben FB ile Bayern, M. City li gruptan lider çıktım. Hatta M. City'i kendii evimde 3-0 dan gelip 4-3 yenmiştim. Avrupa kupalarındaki sonuçlar çok istikrarsız, kimisi ilk senesinde kupayı alıyor, kimisi yıllarca birşey yapamıyor. Eski oyunlarda bu kadar alakasız şeyler olmuyordu, umarım güncelleme ile düzeltilir. Yoksa ciddi ciddi 12'ye başlamayı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

bi benim oyunda öyle olmuyor galiba ben de favoriler çatır çatır oynuyor gerçi 3-4 sezon oynadığım için benim takımda artık gelişti o favoriler arasına girdi o yüzden ilk sezonlarıma oranla daha rahat maçlar çıkıyor

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    bi benim oyunda öyle olmuyor galiba ben de favoriler çatır çatır oynuyor gerçi 3-4 sezon oynadığım için benim takımda artık gelişti o favoriler arasına girdi o yüzden ilk sezonlarıma oranla daha rahat maçlar çıkıyor
    Hocam biraz da oyun planıyla alakalı bu. Yani Elazığ'a oynar gibi oynayamazsın sonuçta Bayern'e. Öyle oynamadığını da düşünüyorum. O zaman oyuncularının görevleri de önemli. Ya da şanslısın sadece

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Hocam biraz da oyun planıyla alakalı bu. Yani Elazığ'a oynar gibi oynayamazsın sonuçta Bayern'e. Öyle oynamadığını da düşünüyorum. O zaman oyuncularının görevleri de önemli. Ya da şanslısın sadece
    tamam dediklerin doğru ama şanslı değil şanssız olmam gerekli bu mantıkla çünkü arkadaşlar işin kolaylığından bahsetmiş ben de öyle olmuyor dedim o halde şanssız olma ihtimalim daha yüksek gerçi dediğim gibi son 2 sezon aldım turnuvayı ben de inanamadım 2 kere üst üste almayı ama işime geldi açıkçası

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    tamam dediklerin doğru ama şanslı değil şanssız olmam gerekli bu mantıkla çünkü arkadaşlar işin kolaylığından bahsetmiş ben de öyle olmuyor dedim o halde şanssız olma ihtimalim daha yüksek gerçi dediğim gibi son 2 sezon aldım turnuvayı ben de inanamadım 2 kere üst üste almayı ama işime geldi açıkçası
    Öyle değil hocam, oyunu gerçekçi bir şekilde oynadığın için şanslısın

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by garez0066 View Post
    Öyle değil hocam, oyunu gerçekçi bir şekilde oynadığın için şanslısın
    anladım o yönden şanslıyım dediğin gibi

Mesaj Yetkileri