1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Bu delikanlıyı nasıl eğiteyim

Default Bu delikanlıyı nasıl eğiteyim

yaşına göre fizik ve teknik özellikleri çok iyi. mental açıdan zayıf fakat kararlılığı çok iyi. benim gözlemcinin 3.5 verdiğine de bakmayın ben iyi bir kumaşı olduğunu düşünüyorum. Güç antremanı verdim şimdilik 13 14 oldu mu bırakırım diye düşünüyorum.

sizin fikirlerinizi de almak istedim.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Eğitme Direk Sat Saçlarına Yazık Olur Hocam Aman Diyeyim

Çalışkanlık ve takım oyunu düşük hocam. Bence sat gitsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

bence kendi haline bırak as oynayabileceği takımlara kirala bu çocuk iş yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle takımında kaliteli bir kanat oyuncusu varsa bireysel olarak bu oyuncuyu eğitmesini iste. En az yarım sezon boyunca güç antrenmanı çalıştır (ilk aşamada 8-12 arasına gelebilirse iyi olur) yaşı genç potansiyeli de varsa kolay kapar. Daha sonra bir kanat oyuncusunda olması gereken özellikleri geliştirmeye bak (Oyuncu rollerinde bunların hangisi olduğunu görebilirsin) Ayrıca elinden geldikçe oynatmaya bak, oynadıkça daha iyi gelişecektir, en azından yaşı genç olduğundan dolayı çoğu özelliğinde gelişme kaydedebilir. Bu oyuncudan Miroslaw Stoch tarzında bir oyuncu elde edilebilir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

İyi bi takimda bi kac sene oynamasi iyi gelebilir. Zihinsel ozelliklerini bu sekilde artirabilecegini dusunuyorum.

Mesaj Yetkileri