1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Küçükçekmecespor - Doğduğum Yeri Yüceltmek Adına

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Default Küçükçekmecespor - Doğduğum Yeri Yüceltmek Adına

Merhaba arkadaşlar. Doğma büyüme Küçükçekmeceli biri olarak Çekmecesporumuzu hakettiği yere ulaştırmak istiyorum. Küçükçekmecespor, 1911 yılında kuruldu, renkleri yeşil beyazdır ve şuan Amatör ligde mücadele etmektedir. Zamanında ikinci lige kadar çıkmış, ama şu dönemlerde sürekli üçüncü lig ve amatör lig arasında mekik dokuyan bir kulüp. Türkiye'nin köklü kulüplerinden olmakla beraber, stad manzarasının belki en iyi olduğu kulüptür Çekmecespor.

Çoğu kulüp'ün stadı evlerin arasında ya da boş araziye bakar. Ama Çekmece'nin ise Çekmece gölüne bakan, stadın altında balıkçılar çarşısı bulunduran, staddan aşağı indiğinde balık ekmek yiyip göl manzarası seyredebileceğiniz bir kulüp.

Biraz tanıtmak gerekirse kulübün logosunda da bulunan meşhur Mimar Sinan Küçükçekmece Köprüsü

AB standartındaki ilk pazar Çekmece'de kuruldu stadın altında.

Stadtan bir görüntü

Burada doğdum, burada büyüdüm ve burada yaşamaktayım. Kariyer kurallarını kabul ediyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

1911 yılında kurulmuş , çok köklü bir klüp umarım oyunda da olsa hak ettiği yere gelir.Başarılar

Manzarası güzelmiş,Avrupa takımları buraya gelmek için can atacak

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Başarılar, kardeşim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar dilerim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yorumlarınz için teşekkür ederim arkadaşlar Amatör ligde oynayan arkadaşlar bilir ki ligden çıkmak baya kolay çünkü sözleşmesiz bir çok oyuncu geliyor. Biraz sıkıcı göreceğinizi düşündüm çünkü bütün maçlarım üst bitti hep 3+ skorlar aldım..

Yaptığımız transferler. Bunun üzerine Cenk İşler ve Adem Dursun'da vardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Arkadaşlar bu arada resim koymanın daha kolay bir yolu var mı? Ben imgur sitesinden yüklüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

2012-2013 Sezonu Menajer Hedefleri

İlk ve başlıca hedefimiz kulübün mali sorunlarını düzeltmek. Çünkü transferlerimizi geleceğe dönük yaptık. Bildiğiniz üzere üst lige çıktığımızda bonservissiz aldığımız oyuncular ile sözleşme imzalayamazsak serbest kalacak, ya da başka takımların radarında olacak. Mevcut oyuncularımızdan daha iyi oyuncular alamayacağımız için ( alsak bile daha yüksek para isteyeceklerdir ) elimizde ki oyuncuları kadroumuzda bulundurmak çok iyi olacak. Zaten neredeyse Bank Asya'da rahat mücadele edebilecek oyuncularımız var.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Resim yüklemek için Steam'i kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum açıkşası.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Resim yüklemek için Steam'i kullanabilirsin, ben öyle yapıyorum açıkşası.

Steam'ın neresinden yapılıyor bu işlem?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Oyundayken soldaki Shift ile Tab'a aynı anda bastığında bir ekran açılır, orada sol alt köşede Screenshots bölümü olması lazım. Set Shortcut'tan kendine bir kısayol seçersin ve bu kısayolla ekran görüntülerini alır, yine aynı ekranda View Screenshots'a girerek resimlerini görebilir Upload tuşuyla sanal aleme yükleyebilirsin. Yükledikten sonra Upload yazan yerde View Online tuşu çıkar ve ona tıklayıp resmin urlsine ulaşabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyer sahibi 2 hafta içerisinde mesaj atmadığı için kariyer kapatılmıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri