1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Oyunculuktan teknik heyete?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Default Oyunculuktan teknik heyete?

Bir futbolcuyu teknik heyet kadrosuna dahil etmek için yapılması gerekenler nedir?

Emekli olması gerekiyor diye biliyorum.

Emekliliğe karar verdiğinde emeklilik tarihi belirir, ayrıca kişinin personel özellikleri de ortaya çıkar. Sonrasında yeni sözleşme önermen gerekiyor, tabii personel olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yaşlanıp futbolu bırakması gerekiyor. Ancak her oyuncu Personel olarak devam etmeyebiliyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Peki bizim önce futbolcu ardından teknik direktör olacağımız bir sistem düşünülür mü bu oyunda ?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Emekliliğe karar verdiğinde emeklilik tarihi belirir, ayrıca kişinin personel özellikleri de ortaya çıkar. Sonrasında yeni sözleşme önermen gerekiyor, tabii personel olarak.
    Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yaşlanıp futbolu bırakması gerekiyor. Ancak her oyuncu Personel olarak devam etmeyebiliyor.
    Bu iki cevap karşısında anladığım şey şu;
    1. Oyuncunun profesyonel futbolculuktan emekli olması (ya da emekliliğe hazırlanması) şart
    2. Oyuncunun uzun dönem planları arasında "Oynama günleri sona erdiğinde menajerliğe giden bir görüşte biraz antrenörlük yapmayı düşünüyor" gibisinde bir not olması gerekli.

Peki, böyle bir oyuncu ile özel görüşme yaparken "teknik heyete katılma" mevzusunda "bence antrenörlüğü düşünmelisin" dedikten sonra oyuncunun sorduğu "Kendimi şimdi hazırlayabilirim, eğer isterseniz?" sorusuna aşağıdaki yanıtlardan hangisini vermek uygun olur?

- Bunları hemen yapmaya niyetliyseniz, bu cidden muhteşem olur.
    - Hayır, ben senin şu an hazır olduğunu düşünmüyorum, zamanı geldiğinde sana söylerim.

Yoksa bu görüşmenin bir önemi/etkisi yok mu?

- Bunları hemen yapmaya niyetliyseniz, bu cidden muhteşem olur. cevabı oyuncunun ilerde antrenör olmasını sağlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hatta hem oyuncu hem antrenör olabiliyor.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    - Bunları hemen yapmaya niyetliyseniz, bu cidden muhteşem olur. cevabı oyuncunun ilerde antrenör olmasını sağlar.
    yanlış biliyorsun, o cevap verilirse hemen oyuncunun personel özellikleri açılır ve kendisiyle koç, koç + futbolcu vb. olarak sözleşme yapabilirsin. O cevabı vermez isen niyeti varsa ilerde başka bir zaman oyuncu kendiliğinde koç olmaya karar verecektir, ve yine özellikleri açılacaktır. Yani o cevap süreci hızlandırır, benim önerim oyuncudan hala yararlanabiliyorsan bunu olağanca geç yapmandır

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Bir deneme yapayım dedim, Elmander ile böyle bir görüşme yaptık. Antrenörlüğe dünden razı çıktı, sanki zorla top koşturuyoruz adama. Bir yandan 90 dakika sahada ter dökerken bir yandan da B lisansı için çalışmalara başladı, neler olacak merak ediyorum.

Bu oyuncu+antrenör olayı takıldı şimdi de kafama... Elmander'i antrenörlerim arasında göremiyorum (sanırım henüz lisansı olmadığı için). Elmander'den oyuncu+antrenör olarak yararlanmaya başladığımda antrenör kontenjanım ne olacak? Yönetim bana 10 tane antrenör hakkı tanımışsa, Elmander'in durumu 10+1 gibi mi değerlendirilecek yoksa Elmander'i teknik kadroya dahil edebilmek için antrenör sayısını 9'da sabit tutmam mı lazım?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Bonzi View Post

Bir deneme yapayım dedim, Elmander ile böyle bir görüşme yaptık. Antrenörlüğe dünden razı çıktı, sanki zorla top koşturuyoruz adama. Bir yandan 90 dakika sahada ter dökerken bir yandan da B lisansı için çalışmalara başladı, neler olacak merak ediyorum.

Bu oyuncu+antrenör olayı takıldı şimdi de kafama... Elmander'i antrenörlerim arasında göremiyorum (sanırım henüz lisansı olmadığı için). Elmander'den oyuncu+antrenör olarak yararlanmaya başladığımda antrenör kontenjanım ne olacak? Yönetim bana 10 tane antrenör hakkı tanımışsa, Elmander'in durumu 10+1 gibi mi değerlendirilecek yoksa Elmander'i teknik kadroya dahil edebilmek için antrenör sayısını 9'da sabit tutmam mı lazım?
    Elmander'in antrenör olabilmesi için oyuncu koç şeklinde kontrat imzalaman gerekir ki evet personel sayın 9 olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Antrenör + oyuncu sözleşmesi yapmadıysan koçlar arasında çıkmaz

Mesaj Yetkileri