Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 31 sonuç

Konu: Trabzonspor l Karadeniz Fırtınası Başlıyor

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Trabzonspor l Karadeniz Fırtınası Başlıyor

Logo

Mabedimiz

Külüp Formaları

Külüp Geçmişimiz

I. Dünya Savaşı'nın ardından Trabzon'da futbolun gelişmeye başladığı 1920'li yıllarda kentteki liseler altyapı görevini görürken, 1921'de kurulan İdmanocağı ve 1924'te kurulan İdmangücü şehrin en sevilen iki kulübü oldu.[13] Bu iki kulüp arasındaki çekişme Trabzonspor kurulana dek sürdü.

1965'deki Türkiye Kupası maçında İdmanocağı'nın, İstanbul'da Beşiktaş'ı 1-0 yenerek elediği maçın öncesi.
    1962-63 futbol döneminde, zamanın Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Orhan Şeref Apak, Türkiye liglerini güçlendirmek ve futbolu tüm yurda yaymak amacıyla "Ulusal Lig"lerin kurulmasına ve bu yapının il takımlarıyla desteklenmesine karar verdi. Ancak, Trabzon'da süregelen İdmanocağı-İdmangücü çekişmesi, bu iki takımın birlikte olabileceği bir yapının oluşmasını oldukça güç duruma getirdi. Yapılan görüşmelere rağmen; bu iki takım birleşmeye, aynı renk ve ülkü altında mücadele etmeye uzun süre yanaşmadı. Görüşmelerdeki görüş ayrılıklarının kavga boyutuna geldiği, adli soruşturmaların açıldığı toplantılar oldu
    İdmanocağı birleşmeye yanaşmayınca 21 Haziran 1966'da İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü takımları birleşerek kırmızı-beyaz renklerle "Trabzonspor Gençlik Kulübü"nü kurdu. Bu takımın başkanlığını Ali Osman Ulusoy üstlendi. Ancak takımın ismi resmî kayıtlara "Trabzonspor 1966" olarak geçti. "Trabzonspor 1966" İkinci Lig Beyaz Grup'a alındı. Buradaki ilk yılında 10'ar galibiyet, beraberlik ve yenilgi alan Trabzonspor 1966; İdmanocağı'nın Danıştay'a açtığı dava sonucu fesh edildi ve yeniden genel kurula gidildi. Bu genel kurulda takımın liglere katılabilmesi için adını "Trabzonspor" olarak değiştirmesi gerekiyordu. Federasyonun verdiği sürenin azalması ve Beden Terbiyesi Genel Müdürü Ulvi Yenal'ın birleşme olmazsa hem İdmangücü'nün hem de İdmanocağı'nın ulusal liglere alınmayacağını açıklanmasıyla bu iki kulüp daha somut adımlar atmak zorunda kaldı. Yapılan görüşmelerden sonra, 2 Ağustos 1967'de İdmanocağı'nın da katılımıyla Trabzonspor; İdmangücü, Martıspor ve Karadenizgücü ortaklığıyla birlikte resmen kuruldu ve İkinci Lig'e alındı.

Renklerimizn Geçmişi

Trabzonspor'un kuruluş aşamasındaki en önemli sorunlardan biri de renklerdi. Takımın iskeletini teşkil eden; İdmanocağı ve İdmangücü takımları, takıma kendi renklerinin verilmesini istedi. Hatta 1966'da İdmanocağı'nın önderliğinde kurulan ve Danıştay kararıyla feshedilen Trabzonspor 1966'ya kırmızı-beyaz renkler verilmişti. Ancak; bu iki takımın (İdmanocağı ve İdmangücü) birleşmeye karar verilmesiyle, yeni renkler bulma gereksinimi doğdu ve bordo-mavi renklere karar kılındı.
    Trabzonspor'un renklerini; Trabzon'un simgesi olan hamsinin gözünün bordomsu duruşu ve teninin mavimsi grisinden aldığı veya iki takımın (İdmangücü ve İdmanocağı) birer renk seçmesiyle aldığı gibi iddialar olsa da; Trabzonspor renklerini, kurulduğu dönemde İngiltere'nin en başarılı takımlardan biri olan Aston Villa'dan aldı. Eski Kulüp Başkanı Şamil Ekinci, İngiltere'den gelirken; Aston Villa'nın formalarını getirmiş ve Trabzonspor ilk yıllarında Aston Villa'nın Trabzonspor Logosu takılmış formalarıyla mücadele etmiştir. Bundan dolayı, Trabzonspor'un renklerinden olan mavi, açık mavidir. Bunun sonucu olarak, bir dönem formaların koyu mavi ile tasarlanması; bazı kesimlerin tepkisine neden olmuştur.
    Trabzonspor 2010'a dek alternatif renk olarak turuncuyu kullanmıştır. Ancak 2010 yılında alınan bir kararla, hamsi rengi olan grinin ikincil (alternatif) renk olarak kullanılmasına karar verilmiştir.

Ambleminiz Geçmişi

Trabzonspor; takımın kısaltması olan "TS" ibaresinin bordo zemin üzerine birleşik yazı karakteriyle mavi olarak yazılmasıyla oluşan takım logosunu kullanmaktadır. T ve S karakterlerinin birleştiği noktada takımın kuruluş yılı olan 1967 ibaresi vardır. Ayrıca TS ibaresinin üzerinde spor dallarını temsilen bir top figürü, oval dikdörtgen şeklinde olan ana gövdenin üst tarafında ise takımın 6 şampiyonluğunu belirten sarı renkte bir yıldız bulunmaktadır. Arma, 16 Mayıs 2003'te kulüp adına tescil edilmiştir.

Trabzonpsor Şubeleri ve Bilgileri

Oynayabilir Ligler

Takım Kadrosu

Sıradaki güncelleme transfer ve hazırlık maçları olacaktır.

Kurallar okunup kabul edilmiştir. ( x )
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Onaylanmıştır. Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Başarılar Dilerim
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2012

Hocam başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Onaylanmıştır. Başarılar.
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    Başarılar Dilerim
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam başarılar
    Eyvallah
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hazırlık Maçları

1.Maç

2.Maç

3.Maç

4.Maç

5.Maç

6.Maç

Jose Mourinho

Nesil
    2012

Hocam siteye resimleri nasıl ekliyorsun bilgi verir misin ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hocam siteye resimleri nasıl ekliyorsun bilgi verir misin ?
    Resimleri kesip hizliresim.com'dan uplaod ediyorum
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Genel Bakış

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Fikstür

Kariyerime sabah başlamıştım. Şimdi paylaşmak nasip oldu
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Oha.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Oha.
    Niye oha
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Hocam niye bu kadar hızlı geçtin ya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hocam niye bu kadar hızlı geçtin ya
    Belirtmiştim. Kariyerimi sabah açmıştım. Yaklaşık 6'da filan. Bazı sorunlar vardı netimde anca düzeltildi.
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Müthiş ötesi bitirmişsin devreyi taktikten ss paylaşır mısın?

Nesil
    2012

Hocam yanlış anlama ama trabzonun mevcut kadrosuyla bu seri galibiyetleri alacak gücü yok , Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın güç durumu ortadayken hiç mi sürpriz olmadı ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

1.Maç

2.Maç

3.Maç

4.Maç

5.Maç

6.Maç

19.Hafta

20.Hafta

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

24.Hafta

1.Maç

2.Maç

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Müthiş ötesi bitirmişsin devreyi taktikten ss paylaşır mısın?
    Tabi paylaşırım birazdan

Hocam yanlış anlama ama trabzonun mevcut kadrosuyla bu seri galibiyetleri alacak gücü yok , Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın güç durumu ortadayken hiç mi sürpriz olmadı ?
    Süpriz olmadığını iddia eden yok zaten. Söylemek istediğinizi direk söylemeniz gerekir. Hile filan yaptığım yok aşikar oyun bu kendimi zorlamam hiç. İlk defa başıma geliyor benimde. Taktik gördüm ve onu denedim ve taktikte iyimiş takıma oturdu. Bu kadar basit bişey
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Yok hocam ne hilesi ya aklımdan bile geçmedi ne bilim biraz garip olmuş neyse aklına yanlış bişey getirdiysem kusura bakma

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Yok hocam ne hilesi ya aklımdan bile geçmedi ne bilim biraz garip olmuş neyse aklına yanlış bişey getirdiysem kusura bakma
    Yapmayın hocam söyledikleriniz bu oyunu bozacak bişey kattığımı gösteriyor. Takımım ortada değerleride ortada. Trabzonspor'un değeri kötü değil ki takımıda kötü olsun.

Galatasaray'ın Fikstürü

Fenerbahçe'nin Fikstürü

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

25.Hafta

26.Hafta

1.Maç

2.Maç

Çeyrek Final Eşleşmeleri

Rakibimiz Galatasray geldi keşke bi üst turda karşılaşsaydık tabi çıkabilirseydik ama kısmet bu turaymış
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Trabzonun değerlerine bişey diyen yok ki ya ne alaka !

Bak sana şöyle bir şey söyleyim sen değil Jose Mourinho gelse trabzonun şu anki kadrosuyla bu kadar seri galibiyet alamaz bence kadrosu çok kötü

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Trabzonun değerlerine bişey diyen yok ki ya ne alaka !

Bak sana şöyle bir şey söyleyim sen değil Jose Mourinho gelse trabzonun şu anki kadrosuyla bu kadar seri galibiyet alamaz bence kadrosu çok kötü
    Hocam siz FM'yi kaç senedir oynuyorsunuz ? Siz kendi düşünceniz böyle alamaz edemez. Taktik ile herşey olur. Janko'yu kullanmayı biliyor o taktik ile şuan sakatlandı 1 ay yok ve durum sıkıntılı gol yollarında Fierro'ya kaldım. Oda ısınana kadar biraz zaman alıcak.
    Jose Mourinho

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu durumun garip karsilanmasi gayet normal. Trabzonsporda bu basariyi gostermek heleki bu kadro ve mevcut lig durumuyla cok zor. Galatasarayin saltanat surdugu bir seri oynuyoruz

Taktik ss'ni bende merak ediyorum acikcasi, Trabzonspora bukadar uygun taktik nedir ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu durumun garip karsilanmasi gayet normal. Trabzonsporda bu basariyi gostermek heleki bu kadro ve mevcut lig durumuyla cok zor. Galatasarayin saltanat surdugu bir seri oynuyoruz

Taktik ss'ni bende merak ediyorum acikcasi, Trabzonspora bukadar uygun taktik nedir ?

Taktik konusu burda. Diğer takımlarla sslerde mevcut
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Hocam siz FM'yi kaç senedir oynuyorsunuz ? Siz kendi düşünceniz böyle alamaz edemez. Taktik ile herşey olur. Janko'yu kullanmayı biliyor o taktik ile şuan sakatlandı 1 ay yok ve durum sıkıntılı gol yollarında Fierro'ya kaldım. Oda ısınana kadar biraz zaman alıcak.

Fm 'yi çok uzun yıllardır oynuyorum , ama senin dediğin gibi yapamaz edemez diye bir düşüncem yok ben fikrimi beyan ettim sadece sen yanlış taraflara çektin art niyet aradın ama asla öyle bir düşüncem yoktu sadece garipsedim ama sende haklısın sende Janko var unutmuşum

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Fm 'yi çok uzun yıllardır oynuyorum , ama senin dediğin gibi yapamaz edemez diye bir düşüncem yok ben fikrimi beyan ettim sadece sen yanlış taraflara çektin art niyet aradın ama asla öyle bir düşüncem yoktu sadece garipsedim ama sende haklısın sende Janko var unutmuşum [/B]
    Hocam bu tartışmanın sonu iyi gitmeyeceği belli. İsterseniz kariyere daha fazla girmeyin. Garipsediyseniz ise bunu üstü kapalı laflar ile değil açık açık beyan edebilirdiniz. Kariyerime girmezsiniz böylece garipsemiş bi kariyeri görmüş olmazsınız.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Buyrun buda Janko'nun profili

Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Buna benzer taktiğim var. Amaç hızlı kanat oyuncularının çizgiye inmesiyle yapılacak ortalarda Janko'nun kafasıyla bitireceği toplardır doğru mu ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.
    ASLINDA FUTBOL KOLAYDIR, ZOR OLAN FUTBOLU KOLAY OYNAMAK.!

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

tebrikler renktaş,arkadaşın garipsemesi normal çünkü gs nin domine ettiği bir fm ile karşı karşıyayız ama yapılmayacak iş değil.Ben de son haftalara kadar lider gitmiştim ts ile sonra bursa şampiyon oldu gs 3.oldu.Tebrikler,o taktiği ben de deneyeceğim ilerde ts kariyerlerimde. Sapara ve Adrianı sattın mı ne yaptın?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri