AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
BAŞKANIMIZ
YUVAMIZ
KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM
AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
BAŞKANIMIZ
YUVAMIZ
KURALLARI OKUDUM VE KABUL EDİYORUM
Onaylandı, başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar,Gekas'a iyi bak![]()
Allah sabır versin, başarılar.
Gol yemeden maç bitirmen dileğiylebaşarılar.
Düşmemen dileğiyle başarılar
üçüncü amacın da kovulmamak olsun başarılar![]()
Güzel sonuç,takımı kutlarım.
Tjikuzu (Rotasyon Amaçlı)
Not:Bruno Mezenga'nın kiralığı feshedilmiştir.
Defansımızın Belkemiği Artık Denis !!!
Transferler güzel Bruno kalabilirdi
hocam bruno kalsaymış keşke gekasla iki forvet coşardı ama sen bilirsin denis sağlama benziyor tzikuzu yerine zanetti gelseymiş keşke bi de hasan türkü kirala
Başarılar 10-15 arası dedim ,
Bende 10-15 dedim hocam.
Ayrıca kulübün parasını ilk yıllarda idareli kullanırsan ilerleyen zamanda çok işine yarar düşüncesindeyim. bence doğru yapıyorsun yani
Hazırlık Dönemi
Sıkı bir hazırlık dönemi oldu.Takım,Barça gibi pas yapıyor maşallah.Tüm maçları kazanmamız iyi bir durum.STSL bizi bekle !
Hazırlık maçları gayet başarılı geçmiş ama ben 1-2 ma daha yapmanı öneririm ne kadar hazır girersen o kadar çabuk başarı gelir hocam çok kriz geçireceğin ligde tekrar başarılar valla![]()
hocam iki günde bir maç koy evinde alt seviye takımlarla hem maç temposuna alışırsın hemde taktik oturur. ligden bir hafta önce de büyük takımla oynarsın![]()
Hocam zor bir işe soyunmuşsun. umarım başarılı olursun. Tjikuzu rotasyon değil as takımda götürür işibana hep kök söktürmüştür DOS pozisyonunda.
Hazırlık dönemi güzel geçmiş, Denis iyi adama benziyor, başarılar![]()
Transferler güzel, üzerine bir de gekasla takım iş yapar. 10-15 dedim ama hocanın yeteneğine göre daha yukarlar da olabilir.