İlk yarıyı lider bitiren süper top oynayan takımıma devre arası Türkiye Kupası grup maçlarında rotasyon yapayım dedim.Afrika kupasına giden oyucularım,Sakatlar,az şans bulanlar var derken kupa maçlarını bu şekilde oynayım dedim,grupta güçlü olunca ilk 5 maçta 2 puan alabildim.Ligin 2.devresinden önce takım toplantısı yapmaya karar verdim.Oyuncularımın bir kısmının moralinin kötü bi kısmını normal olmasından dolayı.Dedim ki,moralinizi bozmayın bu ligi hala şampiyon bitirebiliriz falan.Bi anda bütün takımın morali berbat moduna döndü,tükürdüğümü yalayıp özür dilemeye çalışsamda yemediler.Ve ilk maçımızda inaılmaz kötü oynayıp farklı mağlup olduk.Dayanamadım kaydetmede çıktım tekrar girdim tatile çıkıp maçı aldım ama 2.maç gene aynı.Ve moraller hala berbat.Tekrar toplatı yapayım dedim.Bu sefer çok iyi oynuyoruz çok memmunum minvalinde bişeyler söyledim.Bu seferde kaptan;Bu tarz toplandılar önemini yitirdi hoca dedi,posto koydu toplantı sonlandı.Takım bana cephe aldı anlayacanız.Napmalıyım,nasıl düzeltebilirim moralleri,küçük takımlarla hazırlık maçları ayarlayıp bol gollü galibiyteler almak geldi aklıma ama fikstür çok sıkışık zaman yok ve kondisyonda yerlerde sürüüyo şu aralar.Nolur yardım edin.