Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 311 sonuç

Konu: Futbolun Beşiğinde Nica Şampiyonluklara ! [ Chelsea FC - 9. Sezon ]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Thumbs up Futbolun Beşiğinde Nica Şampiyonluklara ! [ Chelsea FC - 9. Sezon ]

Başkan : Antonino Pulviretti

Takım Bilgileri

Memlekete gittiğim için biraz ara vermiştim. Duyduğum özlemle birlikte İtalya'da yeni bir serüvene başlıyoruz. Umarım sizlere ve bana zevk veren güzel bir kariyer olur. Gerçek futbolun oynandığı ülke olan İtalya Serie A'da heyecan başlasın !
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar abi

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar abi
    Teşekkürler.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Basarilar usta, cok zevkli bir kariyer olacak.

Nesil
    2012

Hocam başarılar iyi seçim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Basarilar usta, cok zevkli bir kariyer olacak.
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam başarılar iyi seçim
    Teşekkürler. Umarım güzel bir kariyer olur.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Catania'nın Yeni Patronu Transferler Hakkında Konuştu !

Catania'nın transferde ne yapacağı merakla beklenirken Ümit Boğa yaptığı açıklama ile biraz olsun bu merakı giderdi. Kadrolarında 8 Arjantinli oyuncu bulunduğundan bahseden Ümit Boğa bu işleyişi bozmayacağını transferde Arjantinli oyuncuları almaya devam edeceğini söyledi. Basın mensuplarının ısrarla bu isimlerin kimler olacağını sorması üzerine bu sene bütçe olmadığı için kiralık oyunculara ağırlık vereceğini söyledi. Gelecek sezondan itibaren ise bonservisiyle oyuncular alabileceklerini açıkladı. Basın mensuplarını kırmamak için 2 kiralık oyuncunun Arjantinli olacağını söyleyerek sözlerine son verdi.
    TariboWest

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Catania'nın Yeni Patronu Transferler Hakkında Konuştu !

Catania'nın transferde ne yapacağı merakla beklenirken Ümit Boğa yaptığı açıklama ile biraz olsun bu merakı giderdi. Kadrolarında 8 Arjantinli oyuncu bulunduğundan bahseden Ümit Boğa bu işleyişi bozmayacağını transferde Arjantinli oyuncuları almaya devam edeceğini söyledi. Basın mensuplarının ısrarla bu isimlerin kimler olacağını sorması üzerine bu sene bütçe olmadığı için kiralık oyunculara ağırlık vereceğini söyledi. Gelecek sezondan itibaren ise bonservisiyle oyuncular alabileceklerini açıkladı. Basın mensuplarını kırmamak için 2 kiralık oyuncunun Arjantinli olacağını söyleyerek sözlerine son verdi.
    Alejandro Gomez hocam harika oyuncu şuan oyun bende açık değil öne çıkan diğer oyuncular kimler birde İtalya'da AB dışı kaç oyuncu alabiliyosun sıkıntı olmasın sonra alacağın oyuncular

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yaz Transfer Döneminde 3 Kiralık 1 Bonservisiyle Olmak Üzere 4 Oyuncu İle Anlaştık.

Eros Pisano - Kiralık

Juan Sanchez Mino - Kiralık

Nicolas Blandi - Kiralık

Andile Jali - 2.000.000 €

Transfer Özeti

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Alejandro Gomez hocam harika oyuncu şuan oyun bende açık değil öne çıkan diğer oyuncular kimler birde İtalya'da AB dışı kaç oyuncu alabiliyosun sıkıntı olmasın sonra alacağın oyuncular
    Genelde Arjantinli oyuncuların İtalyan pasaportları da bulunuyor. O yüzden İtalyan vatandaşlığı olan oyunculara bakacağım.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İtalya Kupası 3. Ön Eleme Turu

İlk maçımızda galibiyetle başlamak istedik ama başaramadık. Rakibimiz ne kadar zayıf olsa da 10 kişi kalmanın etkisiyle İtalya Kupası'na erken veda ettik...

TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Başarılar. kupadan elenmek kötü olmuş. umarım ligde istediğini alırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Başarılar. kupadan elenmek kötü olmuş. umarım ligde istediğini alırsın
    Teşekkürler. Kupada elenmemiz kötü oldu. Fakat maçlar arası dinlenme süremiz fazlalaştığı için pek üzülmüyorum. Ligde Avrupa vizesi alırsak seneye daha güçlü kadro ile daha iyi işler yapabileceğimizi düşünüyorum.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serie A 1-2-3-4-5. Hafta

Serie A Puan Durumu

Devre arası güncellemesiyle kariyer yapmamıştım. Fakat yediğimiz gollerin güncelleme alakalı ile olduğunu düşünüyorum. Maşallah takır takır öyle bir futbol sergiliyoruz ki bu keyif veriyor. Ama yediğimiz goller o kadar komik ki insanı kahrediyor. Şu ana kadar organize atakla yediğim gol yok diyebiliriz. Mesela en basitinden Napoli maçında 3 gol yedik. Birinde kaleci kaçırdı, brinde defans hatalı pas verdi, en sonuncusu ise komedi. Almiron defansın önünde topu aldı. Bi baktım top kaldı kendi koşuyor. Tabi Cavani affetmedi. Umarım bundan sonra yiyeceğimiz goller böyle saçma sapan olmaz. Eğer böyle goller yemezsek bu sene ligde büyük sürprizler olabilir. Cidden takım iyi organize oluyor ve iyi futbol oynuyor.

Bu arada Boca'dan kiraladığımız Nicolas Blandi sakatlığından dolayı 3 ay olmayacak.
    TariboWest

Catania sevdiğim bir takım. Hep orta sıralar oynadıkları için bir sempatim var. Ben de İtalya'da kariyer açmak istiyorum. Alt liglerinde oynamayı denemek lazım aslında Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Catania sevdiğim bir takım. Hep orta sıralar oynadıkları için bir sempatim var. Ben de İtalya'da kariyer açmak istiyorum. Alt liglerinde oynamayı denemek lazım aslında Başarılar dilerim
    Teşekkürler. İtalya'da kariyer gerçekten zevkli oluyor. Hatta kendimi öyle kaptırdım ki sezon ortasına geldim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Catania Avrupa Aşkına Saldırıyor !

Serie A Puan Durumu

Son haftalarda aldığımız beraberliklerle 2.lik şansımızı kaybettik. Fakat genel olarak iyi bir performans sergiliyoruz. 2. yarıda da böyle devam edersek dereceye girmemek için hiçbir neden yok...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Serie A 19. Hafta

Torino değil sanki Barcelona... Evimizde öyle bir top oynadılar ki bizi sürklase ettiler.

Serie A 20. Hafta

Önemli bir maçtan 3 puan çıkarmayı başardık.

Serie A 21. Hafta

İnter maçından sonra bu mağlubiyet hiç olmadı. İyi oynamamıza rağmen golü bulamadık ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Serie A 22. Hafta

Resmen duraklama dönemine girdik. O eski halimizden eser yok şimdi.

Serie A 23. Hafta

Chievo maçının kopyası diyebiliriz bu maç için. Gol atamamak ciddi şekilde beni endişelendirmeye başladı.

Serie A 24. Hafta

Yukarıdaki rakiplerimizden birini içerde yenmemiz harika oldu. Artık bir seri yakalayıp yukarıdan kopmamamız gerekiyor. Ama fikstürümüz buna pek elverişli değil.

Serie A Puan Durumu

Bundan tam 8-9 hafta önce 2. sıradaydık. O kadar kötü bir performans sergiledik ki 7. sıraya geriledik. Ayrıca 9. ile puan farkı sadece 2. Allah sonumuzu hayıretsin.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kariyere 2 gündür yorum yok yahu. Buralar iyice ıssızlaştı. Takip eden varsa birazdan paylaşacağım ssleri.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Catania Rüyadan Uyandı !

Serie A 25-26-27-28-29-30. Hafta

Serie A 30. Hafta Puan Durumu

Sezonun ikinci yarısı ızdırap olmaya devam ediyor. Puan alacağımız çoğu maçta kayıplar yaşayarak arkada kaldık. İtalya Kupası'nda İnter ve Juventus'un final oynayacak olması bizi biraz sevindiriyor. İlk 6 ya kesin girmemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi hedefimiz varken şimdi Avrupa Ligi'ne razıyız.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar Ümit.Gidişat güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar Ümit.Gidişat güzel.
    Teşekkürler. Abuk sabuk puan kayıpları yaşamasak daha iyi olacaktık.
    TariboWest

sakary Ali Misafir

Arada fazla puan farkı yok ama Şampiyonlar Ligi zor gözüküyor. Yine de kalan maçlarda iyi performans gösterirsek Şampiyonlar Ligi mümkün olabilir. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi olsun Avrupa Ligine'de kalmış oluruz muhtemelen.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Mafyalarıyla ünlü Sicilya yarımadasının takımı Catania her zaman sempatik.. Gayet iyi başlamışız !

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Arada fazla puan farkı yok ama Şampiyonlar Ligi zor gözüküyor. Yine de kalan maçlarda iyi performans gösterirsek Şampiyonlar Ligi mümkün olabilir. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi olsun Avrupa Ligine'de kalmış oluruz muhtemelen.
    Başaramadık Ali.
    Quote Originally Posted by AlperKSK View Post
    Mafyalarıyla ünlü Sicilya yarımadasının takımı Catania her zaman sempatik.. Gayet iyi başlamışız !
    İyi başladık kötü bitirdik !
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Catania'yı Sicilya Da Kurtaramadı !

Serie A Puan Durumu

Ligin ikinci yarısında öyle rezil bir performans sergiledik ki 2. likten 7. liğe düştük. Avrupa Ligi şansımızı da kaybettik...

TariboWest

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Keşke avrupa kupalarına katılabileydin , bu tür takımları idare etmek mental anlamda da kabiliyet ister.mesela ben senin yerinde olsam o 3 4 maçlık gol atamama periyodunda oyunu bırakabilirdim)...catania ile mevcut sıralaman da bence gayet başarılı tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Keşke avrupa kupalarına katılabileydin , bu tür takımları idare etmek mental anlamda da kabiliyet ister.mesela ben senin yerinde olsam o 3 4 maçlık gol atamama periyodunda oyunu bırakabilirdim)...catania ile mevcut sıralaman da bence gayet başarılı tebrikler.
    Gerçekten maç motoru ile çok uğraştım bu sezon. Aldık dediğim çoğu maçta son dakika golleriyle çok puan verdim. Genellikle defans hatalarından gol yedim. Ama ben inat ettikçe o da inat etti ve sonunda o kazandı. Avrupa'ya yollamadı bizi.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu adam bu sezon Sampdoria'da kiralık olmasaydı sıralamadaki yerimiz nasıl olurdu merak ediyorum. Umarım bu sezon bizde de gol yükünü çeker.

Serie A'nın gol kralı ve Avrupa'nın en golcü ismi Maxi Lopez !

TariboWest

Sayfa 1 / 11 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri