TariboWest
Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar abi![]()
Basarilar usta, cok zevkli bir kariyer olacak.![]()
Hocam başarılar iyi seçim
Catania'nın Yeni Patronu Transferler Hakkında Konuştu !
Catania'nın transferde ne yapacağı merakla beklenirken Ümit Boğa yaptığı açıklama ile biraz olsun bu merakı giderdi. Kadrolarında 8 Arjantinli oyuncu bulunduğundan bahseden Ümit Boğa bu işleyişi bozmayacağını transferde Arjantinli oyuncuları almaya devam edeceğini söyledi. Basın mensuplarının ısrarla bu isimlerin kimler olacağını sorması üzerine bu sene bütçe olmadığı için kiralık oyunculara ağırlık vereceğini söyledi. Gelecek sezondan itibaren ise bonservisiyle oyuncular alabileceklerini açıkladı. Basın mensuplarını kırmamak için 2 kiralık oyuncunun Arjantinli olacağını söyleyerek sözlerine son verdi.
TariboWest
Başarılar. kupadan elenmek kötü olmuş. umarım ligde istediğini alırsın
Serie A 1-2-3-4-5. Hafta
Serie A Puan Durumu
Devre arası güncellemesiyle kariyer yapmamıştım. Fakat yediğimiz gollerin güncelleme alakalı ile olduğunu düşünüyorum. Maşallah takır takır öyle bir futbol sergiliyoruz ki bu keyif veriyor. Ama yediğimiz goller o kadar komik ki insanı kahrediyor. Şu ana kadar organize atakla yediğim gol yok diyebiliriz. Mesela en basitinden Napoli maçında 3 gol yedik. Birinde kaleci kaçırdı, brinde defans hatalı pas verdi, en sonuncusu ise komedi. Almiron defansın önünde topu aldı. Bi baktım top kaldı kendi koşuyor. Tabi Cavani affetmedi. Umarım bundan sonra yiyeceğimiz goller böyle saçma sapan olmaz. Eğer böyle goller yemezsek bu sene ligde büyük sürprizler olabilir. Cidden takım iyi organize oluyor ve iyi futbol oynuyor.
Bu arada Boca'dan kiraladığımız Nicolas Blandi sakatlığından dolayı 3 ay olmayacak.
TariboWest
Catania sevdiğim bir takım. Hep orta sıralar oynadıkları için bir sempatim var. Ben de İtalya'da kariyer açmak istiyorum. Alt liglerinde oynamayı denemek lazım aslındaBaşarılar dilerim
Serie A 19. Hafta
Torino değil sanki Barcelona... Evimizde öyle bir top oynadılar ki bizi sürklase ettiler.
Serie A 20. Hafta
Önemli bir maçtan 3 puan çıkarmayı başardık.
Serie A 21. Hafta
İnter maçından sonra bu mağlubiyet hiç olmadı. İyi oynamamıza rağmen golü bulamadık ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Serie A 22. Hafta
Resmen duraklama dönemine girdik. O eski halimizden eser yok şimdi.
Serie A 23. Hafta
Chievo maçının kopyası diyebiliriz bu maç için. Gol atamamak ciddi şekilde beni endişelendirmeye başladı.
Serie A 24. Hafta
Yukarıdaki rakiplerimizden birini içerde yenmemiz harika oldu. Artık bir seri yakalayıp yukarıdan kopmamamız gerekiyor. Ama fikstürümüz buna pek elverişli değil.
Serie A Puan Durumu
Bundan tam 8-9 hafta önce 2. sıradaydık. O kadar kötü bir performans sergiledik ki 7. sıraya geriledik. Ayrıca 9. ile puan farkı sadece 2. Allah sonumuzu hayıretsin.
TariboWest
Kariyere 2 gündür yorum yok yahu. Buralar iyice ıssızlaştı. Takip eden varsa birazdan paylaşacağım ssleri.![]()
TariboWest
Serie A 25-26-27-28-29-30. Hafta
Serie A 30. Hafta Puan Durumu
Sezonun ikinci yarısı ızdırap olmaya devam ediyor. Puan alacağımız çoğu maçta kayıplar yaşayarak arkada kaldık. İtalya Kupası'nda İnter ve Juventus'un final oynayacak olması bizi biraz sevindiriyor. İlk 6 ya kesin girmemiz gerekiyor. Şampiyonlar Ligi hedefimiz varken şimdi Avrupa Ligi'ne razıyız.
TariboWest
Başarılar Ümit.Gidişat güzel.
Arada fazla puan farkı yok ama Şampiyonlar Ligi zor gözüküyor. Yine de kalan maçlarda iyi performans gösterirsek Şampiyonlar Ligi mümkün olabilir. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi olsun Avrupa Ligine'de kalmış oluruz muhtemelen.
Keşke avrupa kupalarına katılabileydin , bu tür takımları idare etmek mental anlamda da kabiliyet ister.mesela ben senin yerinde olsam o 3 4 maçlık gol atamama periyodunda oyunu bırakabilirdim)...catania ile mevcut sıralaman da bence gayet başarılı tebrikler.