1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: OXFORD Vardı Biz mi Okumadık?|OXFORD FC

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Default OXFORD Vardı Biz mi Okumadık?|OXFORD FC

YIllardır menejerlik oynarım.. Kendimi kaptırırım..GEçenlerde yine oynuyorum..Saat gece yarısı 02.00 tam uyuyacagım.Telefonum çaldı.AÇtım hemen..
    "Hello" diye bir ses.. "Hello" dedim.. "How are you " dedi "Fine "dedim.Artık başkada kelime bilmiyordum.Telefondaki ses bana"I'am robert..Your...."Deyince bittigimi anladım benim İngilizcem ne kadardı ki ..Hemen sesee"ooo maaan what is the problem?"dedim..Bir filmde duymuştum.. cevap gelmedi.. "Dont speak english"dedim.. "ovvv"deyince bir Türk aldı..
    "Özgür Bey sizi Porstmouth'ta görmek istiyoruz"dedi..Şaşırdım ingilizcem yok,Türkçeyi zor konuşuyorum.CEpte parada yok .. ama çalışmalıyım diye düşündüm..
    "SSK varmı peki"diye sordum..Güldü "SSk yı satın alacaksın gün gelecek "dedi.ve O gün gerçek bir hikayenin içindeydim aslında..

Frotton Park

Taraftar

Klüp binası önündeki klübün bana verecegi araba

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır , başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar.

Başarılar Dilerim
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

hehehe hikaye süper başarılar..

Giriş kısmı iyiydi başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

ELBET DÜZELECEGİZ

Porstmouth'un genç direktör Özgür Çetin kötü maddi durum için açıklamalar yaptı..Takımı kurmakta zorlandıgını ve kadrosunda sadece 16 oyuncu oldugunu belirten Özgür Çetin"Korksaydım gelmezdim..İyi bir morallenme ve idmanla iyi yerlerde olacagız..Bu şehre gereken bir güç inanç lazım.Bu işler denizede güneşlenmeyle olmaz.. Gün geldiginde heryere para saçacak bir takım olacak bu takım.. Porstmouth halkıda elini cebine atsın"açıklamalarını yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Ateşten bir gömlek Porstmouth, umarım bu ateş yakmaz seni,başarılar..

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Başarılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Para yok tranasfer yok kadroda oyuncu sayııs 16 şansımız kötü..Ama inançlıyız..

Kupa maçını kaybediyoruz

Kadro bu

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam paylaşımları biraz daha sık yapsan.Kupadan elenmek kötü olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

İNANARAK OYNA SADECE!

EVdeki hesap çarşıya uymaz bazen..GÜn gelir çarşıyada uyamazsın..Pourstmouth hepsinin aksine aslında..Kadroda sadece 16 futbolcu..Kayyuma devredilmiş,transfer yasagı olan 23.yaş ortalamasına sahip bir takım.. Savunması forvet,Forveti sag bekte oynayan bir takım..Herşeye ragmen yılmadan inanarak çalışıyorlar..VE Onlar inanıyor..TEk istedikleri taraftarlarınında inanması...

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

442 oynat ve ashley harris i kesinlikle forvette yaratıcı olarak kullanmanı tavsiye ederim.. basarılar
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

HERŞEYE RAĞMEN DİRENÇ

Kadroda sadece 14 futbolcu.. 3 günde bir maç.Maaşı ödenmeyen futbolcular..Batagın dibindeki bir klüp..Ama herşeye ragmen vargücüyle direnen bir takım..Özgür Çetin'in talebeleri her maç elinden geleni yapıyor.. İyi efor sarfediyor.Özgür Çetin ise vargücüyle takımına inanıyor..Ona göre bu takım ligin ikinci yarısı yükselişe geçecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle iyi eğlenceler, zor bir görev ve zor bir yük. Umarım yönetim sana takımı toparlamak ve işleri yoluna sokmak için süre tanır. Zor olacak ama olursa güzel olur. Başarılar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Zor bir seçim olmuş fakat yönetim sana güvenirse istediğin noktaya geleceğinden eminim

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

ULTİMATOM VERDİ GÖREVİ GİTTİ

Yönetime"para yok pul yok..Takımı ligde tutacagım.Begenmiyorsanız giderim"resti çeken Özgür Çetin Pourtsmouth takımından kovuldu.Pourstmouth takımı yaptıgı açıklamada"Özgür Çetinle bundan sonra çalışmayacaklarını "belirtti..

BİR ALT LİGE OXFORD'a

Bir Alt kumede OXFORD tercih etti bizi..Pourstmouth güvenmedi ama onlar güveniyor..İşallah 4 sene sonra Premier ligdeyiz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hocam çoluğu çocuğu satıp kurtarırdık Portsmouth'u acele etmişsin

sakary Ali Misafir

Portsmouth'dda keşke devam etseydin. Neyse 4 sezon sonra Premier League diyorsan izleyelim ve görelim

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

BU LİGDE KALACAGIZ

Takımının konumu hakkında kouşan Özgür Çetin Fanatike' verdigi demeçte şunları kaydetti.."İyi yoldayız aslında.Takımımı çözmekte zorlanıyorum..Büüyk takımlara zirve takımlarına karşı müthiş top oynuyoruz..Alt sıralardaki takımlar karşısında tam bir heba durumu söz konusu..Bu ligde kalırız.. Kalacagız...Seneye'de playoff için oynayan bir OXFORD takımını izlettirecegiz.. Maddi olarak iyi durumda olmasalakta futbolcularım herşeyi yapıyor..Para için değil ruh için oynuyoruz..Daha önümüzde 10 dan fazla maç var.. alacagımız 15 puan bizi ligde tutacaktır"açıklamalarını kaydetti..

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri