1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Takım Hissedarlarına Kar Payı Dağıtılması

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Default Takım Hissedarlarına Kar Payı Dağıtılması

Galatasarayla oynuyorum diger takımlarda da denk geliyordu her sene gelir giderden fazlaysa belirli bir oran hissedarlara dağıtılıyor borsaya açılma durumundan sanırım.Bu yuzden kasada para bırıktırmek zorlasayor.Sizin oynadığınız ve karla kapatmanıza rağmen boyle bır gıder kalemı olmayan takıml var mı ? uzun surelı karıyer ıcın oyle bır takım arıyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Borsaya açıksa kulüp, kâr payı dağıtılır. Borsaya açık olmayan bir kulüp seçin.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Unitedla oynuyorum 2018 mayısı, 83 milyon euro hissedarlara dağıtıldı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Mantıken borsaya kapalı kulüplerde kar dağıtır. Onun hissedarları da kar ister tabi oyunda nasıl yansıtılmış bilemiyorum.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

yarı-profesyonel bir takım çalıştırıyorum şu an, aynı durum mevcut. Zaten üç-beş kuruş birşey ancak giriyor kasaya, onu da kaptırdık hissedarlara

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

takımların borsaya açık olup olmadığını nerden öğrenebiriliz? birde hepsinin dağıttı yüzdeler aynı mı yoksa o yüzdelerde farklılık gösteriyor mu gösteriyorsa onuda nasıl öğrenebiliriz?

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

silivrisporu yönetiyorum. borsaya açık değiliz ama her sene kar payı dağıtıyor yönetim. mafyaya haraçmı veriyolar nabıyolar hissedar ayağına.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yahu bu işin borsaya açık/kapalı olması ile alakası yok. borsaya kapalı olduğu halde şirketlerin ortakları vardır , onlara kar payı dağıtılır. Eğer kulüp şirket değilse kar payı dağıtmaz. yani sadece dernek olacak. ayrıyetten bir şirketi olmayacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri