1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kuğular | Swansea City | Sezon 1

Default Kuğular | Swansea City | Sezon 1

Swansea City AFC

Swansea City AFC, Swansea'de kurulmuş olan profesyonel Galli futbol kulübüdür. Premier League'de mücadele eden kulüp 1912'de kurulmuş, 1920'de ise Football League'e katılmıştır. 2005'ten bu yana iç saha maçlarını oynadıkları Liberty Stadyumu'nu ragbi birliği takımı Ospreys ile ortak kullanmaktadırlar.
    2005'ten önce ise Vetch Field'te maçlarını oynamakta idiler.

Swansea City ve taraftarları 17. yüzyıldaki denizcilerden gelen bir gelenekle 'Jacks' olarak bilinir. Ayrıca logolarında bulunan kuğu figüründen ötürü 'Kuğular' olarak da bilinmektedirler. 2011-12 sezonu itibariyle Premier League'e yükselme başarısı gösteren kulüp, böylece 100. yılında lig tarihindeki en büyük başarısını elde etmiştir. Ayrıca Swansea City, Premier League'de yer alan ilk Galler takımıdır.

Misyon

Her futbol ekibinin olduğu gibi bizimde bir misyonumuz, başarmak istediklerimiz var. 100. yılını yeni kutlamış olan ekibimizde yönetimin verdiği en düşük hedefi gerçekleştirmek ilk amacımız. Kağıt üzerinde oyuncuların üzerinde yük olmamasını istiyoruz çünkü gerçekleştirmek istediğimiz şeyler kağıt üzerindeki hedeften çok büyük. Dünya üzerinde saygı duyulan bir takım olmak işte bu büyük olan hedef. Başarmak ile başaramamak arasındaki ince riski almakta büyük bir hedef.

Kıtasal arenada başarılı olmak Swansea City gibi bir kulüp için kolay değil. Bu yüzden dünyanın en iyi kulüplerini izleyip, buraya kadar nasıl geldiğini araştırdım. Kulübün finansal yapısı, ilham verici bir durum ve mevcut kadro yapısı bakımından 7-8 EPL ekibinden en elverişli bu ekibi gördüm.

2006 Dünya Kupası'nda "Estamos tocando tiki-taka tiki-taka" demişti Andres Montes İspanya ülkesinin oynadığı futbolu tanımlarken. Tiki taka veya İspanyol kişilerin kullandığı şekilde Tiqui-Taca 1970'li yıllarda Rinus Michel'in temellerini attığı bir felsefeydi.

2006 yılından sonra İspanya ve Barcelona kulübünün kazandığı başarılar bu futbol sistemini tamamen tanınır hale getirmişti. Topa sahip olarak mümkün olduğunca kısa pas yapan ve rakip sahaya yerleştikten sonra her türlü koşu yolunu değerlendiren bu sistem bizimde oynayacağımız sistem olacak.

Kariyer Hikayeleri Kuralları & Duyurular konusunu okudum ve kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Başarılar kardeşim
    malatyAdana!

Nesil
    2012

Başarılar ,

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir Swansea kariyeri daha, takip edemeden duramam hocam yapmayın böyle başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

başarılar kardeşim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Başarılar.

Default Teşekkürler.

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Başarılar kardeşim
    Teşekkürler hocam.
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar ,
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bir Swansea kariyeri daha, takip edemeden duramam hocam yapmayın böyle başarılar.
    Teşekkürler, diğer kariyeri yeni gördüm ama sizin kariyerinizin ilk yıllarını takip etmiştim.

Default Teşekkürler.

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    başarılar kardeşim.
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Kariyer sahibi iki hafta boyunca mesaj atmadığından dolayı konu kapatılmıştır.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Mesaj Yetkileri