1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Bunca zaman boşuna mı uğraştık? (Birisi açıklasın)

Default Bunca zaman boşuna mı uğraştık? (Birisi açıklasın)

Oyundan önce forumda aklıma takılan bir yorum vardı.Taktiklerle bu kadar uğraştığımız için başarı gelmiyor, hiç uğraşmayanlar daha fazla başarı kazanıyor diye... Bu düşünce ile İsveç ligi tarihi ile başlayarak Fenerbahçe'yi aldım. Sadece 4-5-1 olan taktiği klasik 4-4-2'ye çevirdim ve sadece devam tuşuna bastım. (Herhangi bir oyuncu, takım talimatı yok, sadece kornerleri düzenledim.)Gelinen noktayı ben anlamadım. Birileri aydınlatsın beni. Sonuç huzurlarınızda...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

en iyi hazır taktikle bile bu sonuçları alamadım.

bu sene bildiğimiz fiyasko.
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    en iyi hazır taktikle bile bu sonuçları alamadım.

bu sene bildiğimiz fiyasko.
    2. sezona başladım. Bir kaç takviye yaptım. Bakalım neler olucak?

İnsan gerçekten hayret ediyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Gerçekten ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim bir arkadaşım oyunun hiç bir serisinde taktik, antrenman vs uğraşmamıştır. Bu oyunda bunun meyvelerini topladı bildiğiniz

Rize'yi ilk sene süper lige çıkarıp yanlış hatırlamıyorsam 3. sene Şampiyonlar ligini aldı. Save dosyasını silmediyse alır paylaşırım.

2013 gerçekten tepeden tırnağa hayal kırıklığı oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

modern taktikte ne yapsan işlemiyor zaten, kenar seslenmeleri hikaye. klasik taktikte nereyle oynasan direk sahaya yansıyor. bu anlamda geriye gitmişler.
    (/s)

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    İnsan gerçekten hayret ediyor...
    Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Gerçekten ilginç
    Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    modern taktikte ne yapsan işlemiyor zaten, kenar seslenmeleri hikaye. klasik taktikte nereyle oynasan direk sahaya yansıyor. bu anlamda geriye gitmişler.
    İnsanlar mı boşuna uğraştı yoksa Sports Interactive mi?

2.sezon aldığım sonuçlar:
    http://forum.turksportal.net/vb/show...16#post2465216

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Benim bir arkadaşım oyunun hiç bir serisinde taktik, antrenman vs uğraşmamıştır. Bu oyunda bunun meyvelerini topladı bildiğiniz

Rize'yi ilk sene süper lige çıkarıp yanlış hatırlamıyorsam 3. sene Şampiyonlar ligini aldı. Save dosyasını silmediyse alır paylaşırım.

2013 gerçekten tepeden tırnağa hayal kırıklığı oldu.
    öyle birşeyin olma ihtimali yok kardeşim emin ol buna.3 sene içinde rize hangi oyuncuları transfer edebilirki şampiyonlar ligi alabilecek seviyelere gelsin.haa 10 sene dersin bir nebze olabilir.ordan burdan enterasan regenler bulur olur.ama 3 senede hilesiz hurdasız bu iş olmaz kardeşim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ilk seneden çok absürt regenler çıktığı için bence olmuş olabilir.

hile hurda geride kalalı çok oldu. artık bu imkanı oyun kendisi sunuyor.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bu fiyaskodan sonra seneye oyuna para vermem bu sefer de çok güzel oyun çıkarırlar deli olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    öyle birşeyin olma ihtimali yok kardeşim emin ol buna.3 sene içinde rize hangi oyuncuları transfer edebilirki şampiyonlar ligi alabilecek seviyelere gelsin.haa 10 sene dersin bir nebze olabilir.ordan burdan enterasan regenler bulur olur.ama 3 senede hilesiz hurdasız bu iş olmaz kardeşim.
    Save dosyasını paylaşacağım silmediyse , kontrol edersiniz

taktiği daha tutturamayanlar varsa sebep kendilerine aittir. son güncellemelerde taktikte ilgili bir problem yok. oyuncu moralleri çok önemli yüksek tuttuğunuza emin olun. ayrıca az evvel taktik bölümünde yeni bir taktik paylaştım isteyen indirip deneyebilir. taktik ne olursa olsun tutması için belirli bir süre gerekir. taktikle ilgili bölümde zaten kadronun taktiğe uyumu kısmından taktiğe ne kadar alıştıklarını takip edebiliyorsunuz bilginize...
    Last edited by cmyksl55 : 25.Mayıs.2013 at 19:09

bu görüşe katılıyorum. Ben sadece ayağa pas yap ve sakin oynayı seçiyorum southampton da 7. sezonumda şampiyon oldum. hiç taktiğimi de değiştirmedim. 1 eufa 1 super kupa aldım ilk sezonlar ligde zor kalıyordum. süerkli taktik vermeye çalıştığımdan artık daha kolay ve daha keyfli

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    Buyur dostum bahsettiğim Rizespor oyunu.

http://s3.dosya.tc/server7/d1CpQj/Ye...r_ivi.zip.html

Mesaj Yetkileri