Buradan yönetime teşekkürlerimi sunuyorum efenim. 55000 kişilik Philips Stadı miadını doldurmuştu zaten. Çok güzel oldu. Antreman ve Alt yapı tesisleri maksimum seviyeye gelince artık yeni bir stadyumun zamanı gelmişti.![]()
![]()
Buradan yönetime teşekkürlerimi sunuyorum efenim. 55000 kişilik Philips Stadı miadını doldurmuştu zaten. Çok güzel oldu. Antreman ve Alt yapı tesisleri maksimum seviyeye gelince artık yeni bir stadyumun zamanı gelmişti.![]()
![]()
Kaçıncı sene?
FM Gazetesi
2020'de bitecek yazıyor Görkem , 2018 falandır sene. 6 veya 7. sezondur tahminim.
Bir de okudum haAklım nerede okuduysam kimbilir..
FM Gazetesi
2019 yılındayım.![]()
Bu yıl oyunu benim gibi severek oynayanlardan birisin bence takip ettiğim kadarıyla. 4-5 ay önce(belki daha fazla) de PSV kariyerinden bahsediyordun hala da devam ediyorsun. Helal olsun, bayağı zevkli kariyer oluyor anlaşılan.
Kesinlikle. 15 16 yaşında topladığım gençler şimdi yardırıyor. Takımdaki bütün oyuncuların favori personeli ben oldum ve kendi yarattığım eseri izlemek bana büyük zevk veriyor. Takım şu anki Bayern'in 1-2 gömlek üstü top oynuyor. Rakibi bunaltıyor maç bitene kadar gol arıyor.
Adına stad yaptıranları görünce kıskanıyorum![]()
Isco'nun profilini atar mısın ?
Teşekkürler,
Beraldi baya iyiymiş maaşı da düşük.
Tebrikler![]()
Merak ettim 34 maç içinde hangi takıma yenildin, hayır FC Eindhoven de de bayılayım.
Takımda toplam maaş harcaması 40 m küsür.Geneli böyle iyi pazarlıkçıyım 5 yıllık dayarım sözleşmeyi.
![]()
Teşekkürler.
Messi gibi slalom yaparak giriyor ceza sahasına öyle atıyor golleri.Milli takımda gol benim takımda asist
![]()
Hakeme yenildim diyeyim. 8 kişi kaldım. Zieler ve Perin sakattı mecbur u19 kalecisini oynattım bir de.
![]()
Hiç beklemediğim bir an da bende stat yenilemesi ile ödüllendirildim. Ama içimi burkan tek nokta, sanırım stat ismindeki Türk Telekom Arena'dan kurtulamamak oldu. Kendi ismimi falan istediğimden değil, Ali Sami Yen Spor Kompleksi olarak kalsa bile yeterdi bana.
![]()
Senelerdir Fener'deyim hala stadyum yaptırmadılar![]()
Ben Diktatör Aziz'e bir türlü yaptıramıyorum stad. 2015 yılındayım şimdi ama bakalım![]()