Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz.
Kuralları okuduk ve kabul ediyoruz.
Başarılar.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Başarılar dilerim,benide çağırdınız gelemedim kusura bakmayın.
Başarılar.
Teşekkürler hepinize.
MALAGA
ŞAMİYONLAR LİGİ ÖN ELEME TURU
1.Hafta
2.Hafta
SEVILLA
1.Hafta
2.Hafta
[/IMG]
atakan ın 2. malaga kariyeri yanlış hatırlamıyosamsevilla baya kötü girmiş bu arada
Başarılar Malaga iyi başlamış ama sevilla için aynı şey sölemek mümkün değil fakat toparlanacaktırIscoya negredo ve jesus navasa iyi bakın
![]()
Toby güzel transfer. Sevilla toparlar, ilk sezon 3 - 5 arasında olursunuz diye düşünüyorum![]()
3. HAFTA
4. HAFTA
5. HAFTA
6. HAFTA
3.HAFTA
4.HAFTA
5. HAFTA
6. HAFTA
![]()
Başarılar arkadaşlar , ortak kariyerde ilk sezon her zaman çok sıkıntılıdır , takım olarak güzel seçim yapmışsınız
İki takımada başarılar Sevilla çok kötü başlamış ama Malaaga tam tersine çok iyi gidiyor![]()
Atakan Isco 'nun performansından memnunmusun , hangi rolde oynatıyosun , ben Schalke'ye alıp ofansif orta saha oyun kurucu rolünde oynatmayı planlıyorum, ve ilk sezon serbest kalma maddesi ne kadar dı ?
Serbest kalma maddesi o kadarsa bence sözleşme yenile kulüpler kapına dayanmadan![]()
Başarılar.Sevilla kötü başlamış.
Malaga güzel gidiyor Sevilla'nın toparlanması lazım,puan durumunu paylaşırmısınız ?
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
10. HAFTA
11. HAFTA
12.HAFTA
13. HAFTA
10. HAFTA
11. HAFTA
12. HAFTA
13. HAFTA
Sevilla biraz toparlamış sonradan.
14. HAFTA
15. HAFTA
14. HAFTA
15. HAFTA
PUAN DURUMU
İSPANYA KUPASI 4. TUR 2. AYAK MAÇLARI
İSPANYA KUPASI 5.TUR 1. AYAK MAÇLARI
Birazdan Sevilla-Malaga Maçı canlı olarak sizlerle.
Dakika 2
Dakika 37
16. Hafta
17.Hafta
18.Hafta
16. Hafta
17.Hafta
18.Hafta
SON DAKİKA: Sevilla teknik direktörü Tugay Yılmaz'ın işine son verildi başarılı teknik adamın hangi takıma gideceği merak konusu.
Kariyeri noktalıyoruz. İngiltere'den bir kariyerle geri döneceğiz..