1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Fm13 Arananlar Neden cıkmıyor !

Hybrid View

Unhappy Fm13 Arananlar Neden cıkmıyor !

Fm13 Forumda Asistan manager önerilerine bakyıorum misal adam Valdir De Moraes örneğini vermiş altına iyi bendeydi filan yorumlar atılmış fakat ben bu adamı aratınca cıkmıyo coğu böle asistan manager tavsiyelerinde 10 tanesini arattım saadece 1 tanesi cıktı lütfen yardım edin

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Konu teknik bir sorun içermediğinden Genel Tartışmalar'a taşınmıştır.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Beyler lütfen Yardım Edin

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu konu hakkında pek bir bilgim yok ancak ;

Database seçimin ''Büyük'' olursa iyi olur.

İspanya, İtalya, Portekiz vs. gibi büyük futbol ülkelerinin en azından 1. liglerini seçip, oyunu kurarsan çıkar diye umut ediyorum.

İlk aklıma gelen bunlar oldu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

kardeşim zaten mesela adam brezilyalı asistan manager brezilyanın 3 liginide kattım arattırdım gne cıkmadı databesiyi oyunun başında mı yapıyoduk içindende olur mu ?

Eğer Oyundayken Ligleri Ekliyorsan O Ligle İlgili Ayrıntıları Bir Sonraki (Gelecek Sezondan) İtibaren Görebilirsin Aramalarında O Ligdeki Adamları Bir Sonraki Sezonda Bulursun

O Yüzden Oyuna Başlamadan Önce Tercih Ettiğin Ülkeride Seçip Oyuna Öyle Başlamalısın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Peki tüm ligleri seçip başlasam oyun yavaşlar mı veya hangi ligleri seçmeliyim genel olarak önerilen oyuncu veya asistan managerleri bulmak için yardmcı olur musunuz

Bunun sebebi, asistan önerilerinde açılan başlıklardaki tarihe bakın. muhtemelen daha güncelleme çıkmadan önceki öneriler. Örneğin, cd'yi takıp oyunu kurar kurmaz açtığınız ilk kariyerde cruyff oyunun en iyi asistanlarından biri olarak gözüküyor ve genelde her takıma geliyordu. lakin 13.3.3'te yok kendisi...
    Bazen database seçiminden dolayı da oluyor bu sorun ama hüseyin senin sorununun nedeni bu

Quote Originally Posted by YakoRYV View Post
    Bunun sebebi, asistan önerilerinde açılan başlıklardaki tarihe bakın. muhtemelen daha güncelleme çıkmadan önceki öneriler. Örneğin, cd'yi takıp oyunu kurar kurmaz açtığınız ilk kariyerde cruyff oyunun en iyi asistanlarından biri olarak gözüküyor ve genelde her takıma geliyordu. lakin 13.3.3'te yok kendisi...
    Bazen database seçiminden dolayı da oluyor bu sorun ama hüseyin senin sorununun nedeni bu
    Kardeşim Galiba Haklısın veri boyutu yani databaseyi büyük yaptım gene cogu cıkmadı teşekkürler

10. Default

oyunu kurarken
    use key staffs ve use real players ı seçmeyi atlamadıktan sonra, database geniş olarak deneyebilrisin. birde burda öneren arkadaşlar hepsi farklı ligde oynayabililirler. yani sadece türkiyeyi açan biriyle, sadece ispanyayı açan bir arkadaşımın arama motorlarında , çok ünlüler sabit ama geri kalanlar aynı olmazlar.
    -- Bunun dışında tüm ligleri açman mümkün değil, bu şekilde bir bilgisayar yok. Nasadakiler falan açabilir. bilgisayarın hızına kuvvetine göre ligleri seçerken yıldız veriyor. 1 yıldız en kötü 5 yıldız en iyi ve hızlı şekilde ilerler demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

o ligler açık olmadığı içindir.
    mesela bende brezilyalı gençler arayacaksam brezilya ligini açmak zorundayım.

Mesaj Yetkileri