Twitter'ım askıya alınmış bu sabah itibari ile. Nasıl düzeltebilirim. Birşeyde yapmadım ki. Yardımcı olurmusunuz?
Twitter'ım askıya alınmış bu sabah itibari ile. Nasıl düzeltebilirim. Birşeyde yapmadım ki. Yardımcı olurmusunuz?
Geçen gün temizlik yapılacak diye tweetler atılıyordu yanılmıyorsam bundan kaynaklı, sorunun da şundan kaynaklandığını düşünüyorum, Uygulamalarda farklı uygulamaları açık tuttuysanız eğer Twitter hesabınızı askıya almış olabilir.
...
Twitter yumurta hesapları kapatıyor yani takipçi kazanan uygulamaları. Bunlardan birisine üye isen seninkide gitmiş olabilir.
Cuma günü benim hesapta askıya alındı. Bende bütün uygulamalar kapalıydı. Yanlış bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Saçma sapan işler..
Benim de bu hafta içi şifremi doğru girdiğim halde hesabım açılmıyordu, patlattılar sandım; fakat şifreyi değiştirip tekrar girince düzeldi. Var bir şeyler twitterde bu ara ya, hayırlısı!
Bu aralar çok kişiden duydum bu şikayeti.
FM Gazetesi
Benimki de askıya alındı. Şikayet ettim bekliyorum hala.
Valla sadece "I wonder why my account was suspended? Please help me." falan yazmıştım![]()
Bir süre sonra hatalar farkına varılır isterseniz yeniden başka hesap alın şimdilik.
Hangi hatalardan bahsediyorsun ? Ralf'ın paylaştığı habere bakılırsa Twitter'dan kaynaklı değil hesaplar bir bir kapatılıyor. Erol Köse'nin takipçi sayısı harbi 2 Milyondan 900 bine düşmüş.
Sanki yeni hesap açmak çok zor. Açarım yeni bir hesap istediğimi yazmaya devam ederim. Onuda kapatsınlar önemli değil yine açarım.
Özellikle ünlülerin şişme hesaplarını ortaya çıkardı bu temizlik, demek ki takipçi satın almak için fena para kasmışlar.
...
İşin kötüsü demekki 900.000 kisi Erol Köse'yi takip ediyormus.![]()
Ah canlarım benim. Doğru karşıt görüşler temizleniyor. öyle sanıyorlar.
Last edited by Mamadou : 29.Temmuz.2013 at 19:40