Ekvadorlu forvet Christian Benítez, geçirdiği trafik kazası sonucu 27 yaşında hayatını kaybetti.
Ekvadorlu forvet Christian Benítez, geçirdiği trafik kazası sonucu 27 yaşında hayatını kaybetti.
Geçen sene her oyunda aldığım fırsatçı golcü. Üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin. Bugün duyduğum ikinci ölüm haberi.
FM Gazetesi
yok artık... toprağı bol olsun.
Kesin mi yahu ? Kaynağı ne haberin ? Umarım asparagastır.
Edit:
Doğruymuş,Allah rahmet eylesin.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Of ya çok üzüldüm çok. Az şampiyon yapmadı bizi. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Gençliğinin ve futbol hayatının baharındaydı daha. Üzücü bir durum.
Hepimizin üzerinde hakkı olacak bir oyuncu. Allah rahmet eylesin
Football is simple,but Football Manager is not
Olum nedeni nedir
bi yerde karin agrisindan sonra bir hastalik tehsisi koyulmus ondan olmus deniyor
baska bi yerdede trafik kazasi deniliyor
Katar ligine transfer olmuştu bu sezon. FM nin efsane forveti :/ üzücü bir haber.
FM'nin sağlam forvetlerindendi. Üzüldüm gerçekten, RIP.
Canım FEDA olsun sana !
Bildiğimiz Benitez mi bu yahu hani FM'de yardıran adam, vay anasını toprağı bol olsun. Allah rahmet eylesin.
Screw you guys, I'm goin' home
Karnında güçlü bir ağrıyla hastaneye gitmiş ama hemen müdahele edilmemiş. Solunum yetmezliği yaşamış sonra da kalbi durmuş diye okudum ben. Gerçekten üzücü Allah rahmet eylesin.
Toprağı bol olsun golleriyle hatırlanacak :/
Allah rahmet eylesin az yararı dokunmadı cogumuza topragı bol olsun
Kulübü ölüm nedenini açıklamadı. Gerçekten çok üzüldüm az ekmeğini yemedik Benitez'in...
FM'de en çok kullandığım santraforlardan biriydi. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin her seride takıma kazandırdığım bir oyuncuydu![]()
america mex'in forvet hattında birşeyler var galiba...
(bkz: salvador cabanas)
(/s)
Allah rahmet eylesin.Çok severdik kendisini FM'de.Gerçekte de baya gol atıyordu America Mex'te.
İlk gördüğümde gerçekten şok durumu yaşadım . Hiç bir futbolcu ölümünde böyle olmadım. Fm deki inanılmaz anılırımızdan heralde. Ne kadar oyunda olsa.
gördügümde çok üzüldüm fmde begendigim forvetti.
ölüm nedeni olarak apandist oldugunu duydum..
Karın agrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılıyor, teşhis olarak apandist konuyor fakat mide zarındaki iltahaplanmadan dolayı solunum yetmezliği ile vefat ediyor.
Kısacası yanlış teşhis ve ihmalkarlık.
RIP
Vallahi üzüldüm. Her takımıma alırdım her takımıma...
turksportal...
Sol Kaburgama Bir Ağrı Girdi. Büyük kücük her takıma alırdım merhumu. Allah Gani Gani Rahmet Eylesin