Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 456 sonuç

Konu: FIRTINA [6.sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Default FIRTINA [6.sezon]

Inter kariyerimle veda edecektim FM13'e ama dayanamadim. Trabzonsporumla basladik, onlada bitirelim bu seriyi.

Kariyerimi sonradan paylasmaya karar verdigim icin sezonun yarisindan fazlasini geride biraktik. Herseyi kisaca ozetliyecegim.

kurallari okudum ve kabul ettim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Kariyeriniz onaylanmıştır, başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012

Başarılar ,

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu sezonki transfer gecmisimiz

Aykut Demiri sezon sonu bedava alacaktik ama kendisi Genclerbirligi ile yeni sozlesme imzalayinca bonservisiyle almak zorunda kaldik.

Ilk basta kiralik olarak takimimiza katilmasina istiyecektik Adem'i ama menajeri Fiorentinanin istiyecegi bonservis miktarini bize iletince oyuncuyu tamamen kulube kazandirmayi istedik. Sampiyonluk kadrosu kuruldugunda Adem kesinlikle o kadronun onde gelen futbolcularindan biri olacaktir.

Ayrilan yabancilar sonrasinda orta saha ve on libero mevkilerinde gorev alabilecek adam ariyorduk yabanci olarak ama istedigimiz gibi birini bulamadik. Yine menajer onerisi ile Veysel sunuldu bize ve bizde transferi hic beklemeden bitirdik.

Genc oyunculara sans vermek istiyoruz, Yusuf'ta isikta goruyoruz. Kadromuza kattik ve cesitli yerlerde gorev yapmasini izledik. Ileride cok daha iyi olup takimin degisilmezler arasina girebilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Taktiksel anlamda zorluklar yasadik. Istedigimiz gibi bir sistem oturtmak zaman aldi bundan dolayi yarista geriye dustuk.

Tempoyu cok macta yuksek tutmaya calistik ve oyuncular bir yerden sonra daha dayanamadi ve sakatliklar yasanmaya baslandi. Ondan dolayi son donemde yine degisiklikler yaptik oyun stilimizde.

Hedefte son 3 maci alip avrupaya gitmek var, alamasakta isimizi elimizde tutmaya calisacagiz. Yonetimin tavri ne olacak bilemeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Simdiye kadarki oyuncu verileri

Bazi oyuncular istedigimizin cok altinda oyun sergilediler mesela

Onur Kivrak. Defansimiz genelikle iyi oyunlar cikarmasina ragmen Onur onlarin arkasinda pek guvence vermedi. Sezonun sonuna yaklastigimiz su donemde biraz daha toparlasada seneye bundan cok daha iyi oyun bekliyoruz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Zokora çok iyi bir futbolcuydu yahu Veysel ile orayı dolduramazsın. Veysel bir de çok kart görür..

Emre Güral tabii ki gelişecektir.. Başarılar diliyorum zaten yarısındaymışsın.

Hedeflerin nelerdir ?

paylaşmışsın verileri... Colman'ın performansı hakkında bilgi verebilir misin ?
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

TRABZONSPOR KAP'a ACIKLADI !

Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "teknik direktorumuz Ibrahim Gaygusuz'la uc sezonluk anlasma saglanmistir"

Buna gore Ibrahim Gaygusuz

2013-2014 icin £200,000
    2014-2015 icin £200,000
    2015-2016 icin £200,000

garanti ucret kazanacaktir

Kulupten cikarken goruntulenen Gaygusuz , aldigi dusuk miktari soyle acikladi

" Bu garanti ucrettir, primleri adasim baskanla ayri gorustuk onlari kendisi karsiliyacak. Bu rakami benim dusuk tutmamin sebebi teknik ekibime daha fazla maas ayirabilmem icindi. Onlar bizim isimizi kolaylastiranlar "

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Hayırlı olsun.

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Hayırlı olsun Başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Zokora çok iyi bir futbolcuydu yahu Veysel ile orayı dolduramazsın. Veysel bir de çok kart görür..

Emre Güral tabii ki gelişecektir.. Başarılar diliyorum zaten yarısındaymışsın.

Hedeflerin nelerdir ?

paylaşmışsın verileri... Colman'ın performansı hakkında bilgi verebilir misin ?
    Veyseli oraya yama yaptik o bolgeye yoksa tabiki yeterli degil, Afrika kupasindan sonra orda Bambaya gorev verdik o bu sezonluk idare ediyor. En azindan karsidan gelen uzun toplari kesebiliyor.

Zokora ile yollari ayirmamiz tamamen yasi ile alakali. Bu sezonluk katki yapardi ama bi sonraki sezonda fiziken bitmeye basliyacakti. Bizde piyasasi yuksekken gonderdik. Tabi isler istedigimiz gibi gitmedi ve yerine istedigimiz gibi birini alamadik.

Emre Gural her bolgede oynuyor ama AMR'da ayri birseyler katiyor. Iceri kat etmeleri asist ve gol yollarinda isimize cok yariyor.

Colman 5 haftadir sakat ve yoklugunu hissediyoruz. Orta sahada yaraticilik eksigi var ve iyilesmesini iple cekiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zar zor maci kazanabildik
    Orduspor cok net pozisyonlara girdi onlari atamadi
    Bizim kisisel hatamizdan ancak golu atabildiler
    Yaris devam ediyor, son maca kadar umidimizi kesmiyecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Avrupayi son maca biraktik, Besiktas zaten Turkiye kupasindan gidecek bize bir iyilik yapsalar iyi olur
    Tabi usteki takimlarin ne yapacagida onemli

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezonun son macinda zorda olsa Avrupa icin vizeyi aldik.

Bu avrupa bileti ile beraber bende takimin basinda kaldim. Bi sonraki sezon icin planlamayi yapip, kendimizi nasil ust siralara tasiyacagimizi gormeye calisacagiz.

Taktik olarakta degisiklikler olacak, kisa pasli bir oyunla rakip kaleye gitmeye calisirken cok top hatasi yaptik ve bunlar bizim yari sahamizda olunca cok gol yedik. Bunu tamamen degistirecegiz, rakip kaleye daha hizli bir sekilde gidmeye calisacagiz bunu yaparkende defansimizin cizgisini ileri cekecegiz. Bazi maclarda ofsayt taktigi gerektirecek bazi maclarda gerektirmeyecek.

Kadroda ufak tefek degisiklikler bize ufak tefek puanlar kazandirir ki bu ligin gorunumu pek etkilemez. Rakiplerimiz belli Galatasaray ve Fenerbahce biz bunlari nasil gececegimizin hesaplarini yapmamiz lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onceden sozlesme yaptigimiz ve takima bonservissiz katilacak futbolcular

ERMAN KILIC
    KADIR BEKMEZCI
    YAYA SANOGO

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Yaya Sanogo iyi transfer. Diğerleride öyle ama Sanogo apayrı. Avrupa'dada başarılar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

HALILOVIC

gelecegin "MODRIC"i Trabzonsporla anlasti

2014-2015 sezonu basinda takima katilacak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emerson
    £2,500,000 karsiliginda Besiktasa satildi

Yasin ve Henri 1 sezonluguna Sivasda

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Goruslerinizi alalim, yildiz olabilecekmi Eyup ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ISMAIL KOYBASI

£1,700,000 karsiliginda TRABZONSPORDA !!!

sanogo halilovic,ismail çok iyi transfer eyüp ise olabilir hocam daha 15 yaşında

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Beşiktaşa yabancı yollayıp yerli sol bek almışsın ve karda etmişsin çok iyi olmuş bu transfer.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Goruslerinizi alalim, yildiz olabilecekmi Eyup ?
    Sen bunu forvet olarak değerlendirme. Sağ kanat olarak değerlendir hatta hemen çalışmalara o yönde başlasın. Türkiye çok iyi bir sağ kanat kazanabilir. Bitiriciliği de kanat oyuncusuna göre yğksek olur... Bak dediğimi yap ama Forvet olmaz ondan.
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İsmail Köybaşı harika olmuş. Ucuza almışsın. İleride gerçekten çok istikrarlı bir sol bek oluyor. Gayet kurtarıyor yani..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Orta sahaya Alperi istedik 9 milyon dediler
    Jemi ikna edemedik
    Tolga Cigerci olmuyor

HEDEF NECIP UYSAL

Eyup'u calistirmasi icin Janko'yu gorevlendirdik ve bunun etkilerinede goruyoruz. Burak Yilmaz stilinde bir topcu olacak galiba. Sag kanatta baslar ama forvettin degisilmezi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kadroyu Türkleştiriyor olman çok güzel. Bunu ben de yapmayı düşünüyorum. Necip de çok beğendiğim bir oyuncu fakat kilit oyuncu olarak düşünme derim, çok sık sakatlanıyor.

Dipnot: Yaya Sanogo transferi güzel hamle olmuş fakat daha farklı isimlere yönelseydin keşke

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Kadroyu Türkleştiriyor olman çok güzel. Bunu ben de yapmayı düşünüyorum. Necip de çok beğendiğim bir oyuncu fakat kilit oyuncu olarak düşünme derim, çok sık sakatlanıyor.

Dipnot: Yaya Sanogo transferi güzel hamle olmuş fakat daha farklı isimlere yönelseydin keşke
    Ilk defa aldim, cok kariyerde gordum gelisimini ama bana nasip olmadi oynatmak. Bu sezon cok sure alacak umarim istediklerimizi yapar.

Janko'yu gonderebilsek forvet alacagiz ama taliplisi cikmiyor.

Adriana musteri bulamadik onun icin simdilik Necip tranferi askida.

Yerliye donmek zor is bizim kuluplerimiz sanki gelecegin Ronaldosunu pazarliyor sana

Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri