Bir önceki kariyerde projemiz gümleyince yeni kariyer açmak durumunda kaldım. Aslında takım seçiminde hata yaptığım için oldu orta sıralarda bitirme sözü verince yönetime sonrasında düşme potası bizi strese soktu nihayetinde sözümüzü tutmadığımız için yönetim kapı dışarı etti. Herneyse bu sefer projede biraz değişiklik yapacağımı daha önce söylemiştim. En dip değilde biraz daha yukarılardan bir klüple işe koyulacağız. Sebebinden bahsetmiştim. En dip ligin klüplerinin gerek finans gerek tesis oldukça yetersiz hatta profesyonle bile değiller. Böyle olunca projenin işleyişi oldukça uzun yıllar alacaktı. Bizde biraz daha üst ligden takım alırsak kariyerin daha zevkli olacağını düşündük. Değişiklik ise yine transfer yapmayacaz fakat eldeki mevcut oyunculardan faydalanmaya çalışacağız. Zira alt yapıdaki oyunculara tutoring yapacak yol gösterecek büyükler lazım. [ Veda kariyeri demiştik ama bunu onun devamı olarak nitelendirelim yani veda kariyerimiz bu olmuş olsun.]

Fazla uzatmadan direk takımı açıklayarak yola koyulalım. Adresimiz yine ingiltere lig ise Npower Lig One
.

Kuralları okudum ve kabul ediyorum