1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Antalyaspor İle Avrupa Aşkına / Sezon II

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Antalyaspor İle Avrupa Aşkına / Sezon II

Hedeflerimiz

Yönetim ligde kalmamızı istiyor daha iyisini yapabilecek bi kadro var hedef ilk 10

Altyapıyı geliştirmek

Uzun vadede Avrupa'da başarı

kuralları okudum kabul ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçenin satılık listesiinde bulunan Mehmet Topuz'u kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Speed kurmaylarına talimat verdi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Başarılar

Teşekkürler Azerbaycan kariyeri belli tarihten sonra ilerlemedi crasch dumps aldı bakalım Antalya ile nere kadar gideceğiz

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Hocam ben 4. sezondan sonra ligi dömine ettim 2 dmc aml amc amr şeklinde oynadım önerim diarrayı ve issac 2. sezon satıp fierro veya ferreyra alman stoper için önerim tobio daha hiç bi sezon 7.50 ortalama aşağısına düşmedi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Hocam ben 4. sezondan sonra ligi dömine ettim 2 dmc aml amc amr şeklinde oynadım önerim diarrayı ve issac 2. sezon satıp fierro veya ferreyra alman stoper için önerim tobio daha hiç bi sezon 7.50 ortalama aşağısına düşmedi

Önerin için tesekkürler Diarra şöyle iyi bi gol ortalaması yapsın öbür sene güzel paraya satmayı düşünüyorum ama İsaac 2 sene sonra yerli statüsüne geçecek onu tutacağım takımda.Fierro gelir mi ki keşke bakacağız tekrar teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by sukass53 View Post
    Önerin için tesekkürler Diarra şöyle iyi bi gol ortalaması yapsın öbür sene güzel paraya satmayı düşünüyorum ama İsaac 2 sene sonra yerli statüsüne geçecek onu tutacağım takımda.Fierro gelir mi ki keşke bakacağız tekrar teşekkürler
    bi de sol açık için prattoyu öneririm

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

bi de sol açık için prattoyu öneririm
    Çıkmadı maalesef

Hazırlık karşılaşmalarımız başladı...

Mümkün oldukça çok hazırlık maçı oynayacağız.Hem taktik anlayışı iyi benimsemek hem de sağlam kondisyon adına.

Aissati 5 ay,Samy 4 hafta yok..!!

Antalyaspor'un Faslı hücum oyuncusu Aissati baldır kasında ki yırtılmadan dolayı 5 ay sahalardan uzak kalacak.Konuyla ilgili açıklama Gary Speed'den geldi.Speed şöyle konuştu 'Aissati daha sezon öncesi talihsiz bir sakatlık geçirdi bu neredeyse ilk yarı onsuz oynamak demek üzücü bir kayıp ama kaliteli bir takımız diğer oyuncularım sahada onun yokluğunu aratmayacaklardır' dedi.Öte yandan genç filebekçisi Sami Ndjock ise 4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Sen açmadıysanız Arjantin ligi çıkmaz hocam Pratto Tobio falanda çıkmayabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bide Emrah için önerim kanat oyuncusu çalışması yap hocam efsane verim alırsın

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İşte Gary Speed'in Kurmayları

Zoran Simovic Tanju Çolak

Arif Erdem

Speed yaptığı açıklamada ' Türkiye'ye geldiğimde aslında Galler'de birlikte çalıştığım antrenörleri düşündüm ama sonra burada simge olmuş önemli isimlerle çalışırsam oyuncularıma daha fazla katkı kazandırabileceğimi farkettim ve Türk futbolunda iz bırakmış üç efsaneye bu teklifi götürdük.Kendileri ile başarıya ulaşacağımıza şüphem yok ' dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

İlk sezon ilk 7 içerisinde ol zaten düğüm çözülüyor 2. sezon ergün teberden çok verim alırsın 30 yaşına kadar 2. sezon için ozan tufanı almaya bak bence

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlk sezon ilk 7 içerisinde ol zaten düğüm çözülüyor 2. sezon ergün teberden çok verim alırsın 30 yaşına kadar 2. sezon için ozan tufanı almaya bak bence

Solbek sıkıntımız yok çok şükür aslında çok komple bir takım her mevkide alternatifi bol bir takım Antalya.Teber ve Sedef bizi götürür ligde.

Hazırlık maçları oynayacağız demiştik ve Slovenya'da kampa girdik 3 maç daha yaptık ve şimdi takım lige hazır

Öte yandan yönetim Mehmet Topuz transferini çözemedi şimdilik bu transferi askıya aldık ama yüzümüzü güldüren bir transfer gerçekleştirdik diyebilirim.Galatasaray'ın kadrosunda düşünmediği Aydın Yılmaz'ı 1 yıllığına kiraladık.Aydın gücümüze güç katacak.

Spor Toto Süper Lig başlıyor....!!!

1.Hafta

Lige iyi başlamak çok önemliydi.İlk maçlar her zaman zordur.Öyle de oldu.Erkan sağ taraftan yılan gibi süzüldü ve takımını öne geçirdi.İlk yarı biterken Tita'nın uzun topuna koşu yapan Diarra kalecinin kapadığı köşeden topu ağlara gönderdi.İkinci yarı oyuna daha da ağırlığımızı koyduk kontrollü pasa dayalı oyunumuzu bozmadık ve yine Diarra ile 2.golü bulduk.Hataya zorladığımız Eskişehir'i Alper'in kendi kalesine attığı golle çökerttik.Şimdi sırada Bursaspor deplasmanı var işimiz kolay değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dostum resimleri eklerken Resim ekleme seçeneğinle url'ni oraya eklesen daha iyi olur.

Gelişmiş modda Seçeneklerde var daha iyi olur senin için.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Dostum resimleri eklerken Resim ekleme seçeneğinle url'ni oraya eklesen daha iyi olur.

Gelişmiş modda Seçeneklerde var daha iyi olur senin için.
    Aslında spoiler olarak eklemek istiyorum ama göremedim seçeneklerde

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Özür dilerim pardon, ben kendi ayarlarımdan URL göstermeyi kaldırmıştım şimdi aklıma geldi

Yinede tavsiye ortalayıp paylaş yazı fontunu az küçült normal olsun yeterli.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Özür dilerim pardon, ben kendi ayarlarımdan URL göstermeyi kaldırmıştım şimdi aklıma geldi

Yinede tavsiye ortalayıp paylaş yazı fontunu az küçült normal olsun yeterli.

Önerin için teşekkürler

Eskişehir maçı ile başlamıştık ve lige devam ediyoruz zorlu 4 hafta geride kaldı ve beklenilenden daha iyi gidiyoruz.

2.hafta

3.Hafta

4.Hafta

Puan Durumu

Transferler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Canımı sıkıyor hakikaten haberde dediği gibi kevgir ettiler oyuncularımı

5 tane as takımdan oyuncumuz yok ama biz takım ne demek bunu gösteriyoruz...!!!!

5.Hafta

6.Hafta

Maçtan görüntüler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

7.Hafta

8.Hafta

9.Hafta

10.Hafta

11.Hafta

12.Hafta

Türkiye Kupası

Puan Durumu

Gidişattan memnunum..

Kasımpaşa maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Speed geçen 12 haftada takımından memnun olduğunu söyledi.Speed şöyle konuştu:'Geçen 12 haftalık periyotta tek üzüntüm sakatlıklar.Gerçekten bizim için önemli oyuncular şuan yoklar.Tabiki diğer oyuncularım onların yokluklarını aratmamak için müthiş çaba içerisindeler ama rotasyonumuz kısıtlandı.Devre arası bir kaç takviye yapmak istiyoruz' dedi.Sami'nin satılmasının taraftarlar tarafından tepkiyle karşılanmasına ise cevabı hazırdı:'Bu kadar büyütmelerine anlam veremedim.Aynısının Türk olanını aldık' dedi
    Last edited by sukass53 : 20.Eylül.2013 at 15:13 Reason: Yazım Hatası

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aslında ilkyarıyı beklenilen bir pozisyonda bitirdik ama takım o kadar iyi başlamıştı kı beklentimde yüksek olmuştu.Devre arasının sonlarına doğru mağlubiyet serileri bizi yukarıdan kopardı

Öte yandan ilk transferimizi yaptık.Tecrübeli savunma oyuncusu Abdoulaye Meite ile anlaştık.Kendisi için bonservis bedeli ödemeyeceğiz.Meite daha önce Marsilya,Bolton ve West Bromwich gibi takımlarda da oynamıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gidişat güzel. Fener maçı da dejavu gibi olmuş Meite transferini beğenmedim. 1 yıl oynuyor ve sonra özellikleri düşüşe geçiyor. Zamanında ben de almıştım bu oyuncuyu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Gidişat güzel. Fener maçı da dejavu gibi olmuş Meite transferini beğenmedim. 1 yıl oynuyor ve sonra özellikleri düşüşe geçiyor. Zamanında ben de almıştım bu oyuncuyu.

Sorma kulüpte para yok stoperler sakatlandı mecbur aldık

Sezon sıkıntılı bitti bizim için Avrupa Kupaları hayal oldu.İşte sezon sonu puan durumu ve fikstürü

2013/2014 Sezonu Başladı

Transfer bütçesi 1.6 M € verildi.Yepyeni bir oluşuma gittik as kadronun çoğu ile yollarımızı ayırdık

İşte şu ana kadar biten transferlerimiz

Çok az transfer bütçesi aldım 2 sezondur.Diarra ve Isaac'ten gelen 8 milyon € bizim için çok iyi kaynak oldu üstelik onun çeyreğini bile kullanmadan yine aynı kalitede oyuncuları aldık.Duruma göre bir kaç tane daha yerli oyuncu arayışı yapacağım
    Gary Speed

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bir kaç günlüğüne bir tatile gittiğim için yaklaşık 6 gün falan kariyere bakmaya fırsatım olmadı çok takip alamıyorum ama devam edeceğim bu akşam

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar hocam iyi başlamışız ama sonu hiç iyi olmamış bu sene AVRUPA

Mesaj Yetkileri