Başarılar dilerim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
başarılar
hocam
Başarılar kardeş.
1-Gs kariyerimin ne kadar başarılı gittiğini bildiğim halde kapattım , çünkü artık küçük takımlarla çalışmak istiyorum.İlk deneyimim olucak bakalım...Gs kariyerimi takip eden herkese teşekkür ediyorum ve aynı şekilde bu daha zevkli olucak.(BolHikayeli)
@benbenim teşekkürler.
@egebartu eywallah.
@davidalaba27 sağolasın paşam![]()
Basarilar.
G.BOZAN öğrencileriyle ilk antremanına çıktı.İlk antremanda daha çok kondisyon çalıştıran T.D , ardından oyuncularıyla sohbet etme imkanı buldu.Genç oyunculara özel ilgi gösteren G.Bozan'ın Okay Yokuşlu ve Salih Dursun ile özel ilgilenmesi bekleniyor.İlk antreman 15 dakika basına açık gerçekleştirildi.Ve görüntüler ;
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
@Ronaldinho 10 teşekkürler hocam.
- Taktik ekranına ve takıma göz attım.3 tane taktik hazırladım.
1-Topa sahip olan ve paslı oynayan bir taktik (Ev sahibi)
2-Kontra futbolu oynatan bir taktik (Deplasman)
3-Tamamen hücuma dönük bir futbol (Yenilirken)
Kayserispor'un tahminen kullanıcağı taktik ve diziliş medyada yayınlandı ;
Başarılar Görkem takımda çok ciddi bek sıkıntısı var ilk olarak oralara takviye yapmanı öneririm
Başarılar hocam![]()
Bu kariyere yorum atarım tavsiyede de bulunurum yardımcıda oluruz icabında..ligin iyi takımarıyla çalışmaktan haz almıyorum (: öncelikle başarılar
@Firat1907 teşekkürler.
@Juan Diaz desteklerini bekliyorum yorumun için sağol.
Kayseri'yi en iyi yerlere taşı hocam![]()
@davidalaba27 inşallah bakalım transferleri yapıyorum şuanda.Daha yavaş ilerliyeceğim görselliğe önem vericem
Resim upload ettiğim yerde sıkıntı olabilir.Resimler gözükmüyor.
Hocam transfer yapmadın mı ?
takım dizilişi nasıl ?
Transferleri beğendim Es-Es güzel olmuş.
takım dizilişi değişik ; 4-3-3 , 4-2-3-1 , 4-2-4 gibi hepsini kullanıyom.Dakkalar içerisinde.
Elazığ maçı kabus gibişuan ders calısıyorum. yarına atarım ancak