Soruyordum kendime bir hayal uğruna işini bırakıp bu zahmetlere neden katlandın? Ama hayalim için bu adamı atmasaydım hep içimde kalacaktı neden yapmadım? neden hayalimin peşinden gitmedim diye kendime sorucaktım o zamanda.Aslında şimdide rahatlıkla bir iş bulabilirdim ama belki bir takım beni ister beklentisiyle iş başvurularına da başlamadım. İngilterede uzun süren bir eğitim sonunda lisanslarımı almıştım bana bu işler belli olmaz beklenmedik takımlardan teklif alabilirsin demişlerdi tamda ben bunları düşünürken telefonum çaldı gecenin bu saatinde kimdi acaba???
Tim-Hasan nasılsın dostum ?
Hasan-Tim inanmıyorum sözünü tuttun beni aradın.
Tim- Çok heyecanlandın bakıyorumda yoksa benden şüphemi ediyordun?
Hasan- Uzun bir süre acaba ne zaman ararsın diye merakla bekledim tamda umudumu kesmişken aramana çok sevindim dostum.
Tim- Dostum çok önemli bir takım seni istiyor bizden eğitim alanların dosyasını istediler ve seni göreve uygun gördüler
Hasan: Kaçıncı lig takımı,hangi takım,hangi şehir dostum ?
Tim- EVERTON hemen buraya gel
Hasan- Ne diyosun sen nasıl böyle bir şey olabilir tecrübesiz bir hoca ve EVERTON ??
Tim- Daved Moyes un gitmesinden sonra gelen hocayla anlaşamadılar uzun yıllar çalışacak yeni bir hoca arıyorlar.İlk uçağa biletini al ve Londraya gel.
Hasan- Peki dostum.