arkadaşlar bir gün ofisimde otururken telefon caldı arayan fatih hoca oldu benım milli takımı sevdigimi bilir fakat kendisi beni hic arayıp sormazdı .bu arada ben menajerim. degısık 2.lig kuluplerinde calısıp kendımızı samet aybaba,rıdvan dilmen,aykut kocaman gibi degisik kuluplerde heba etmis bir menajerim.diyaloglar
fatih terim:selamun aleykum hocam nasılsın
ben:iyiyim hocam siz nasılsınız
fatih terim:5+2 yıl sözleşme imzaladık iyi cok sükür
ben:hayırlı olsun hocam
fatih terim:istifa edip görevi sana vermeyi düsünüyorum atılan imzalar olsada 5+2 yıl görev yapmam söz konusu değil dedi.
olayın arkasındaki nedene baktıgımızda hic bir ülkede böyle bir sözleşme olmaması nedeniyle sepp blatter fatih hocayı aramıs ve sözleşme feshedilmis.yeni hoca benim.
fatih terimin sözleşmesi fifa kuralları nezninde iptal edilmis.ülkenin başına tanınmayan menajer getirilmiştir.bu olay bize bazı şeyler hatırlattı.örnegin cezalı bjk hocası vardı ısmını unuttum bir dönem tayfur yönetmisti onun gibi olacaz.bir dönem biz yönetcez bakalım neler başarıcaz.uzun vadede hedef dünya kupası.yardımlarınızı bekliyorum.2.lig 3.lig farketmiyor.oyuncu havuzunu geniş tutcaz.cok amatörüm takımın bir san marina olmasını da istemiyorum.kesinlikle tanınmıs oyuncu cok kullanmıcaz.cok genis bir revizyona gitcez takımda.