-
Feda Etmeyen Veda Etsin
Oyundaki ilk kariyer deneyimim olacak.Sizlerinde tavsiyeleriyle zevkli bir kariyer olacağını umuyorum.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,Slaven Bilicle yollarını ayırdıklarını ve yerine Beşiktaşlılığıyla da bilinen eski Milli futbolcu Omer Talha'yı göreve getirdiklerini açıkladı
-
Başarılar
-
-
Basının karşısına geçen Omer Talha" 100.yıldaki ruhu takıma geri getirmek en büyük hedefim" açıklamasında bulundu.Beşiktaşlılık kimliğine yakışmayan oyuncuyu takımda tutmayacağını söyleyen genç menajer ,kadrodaki hiçbir oyuncunun dokunulmazlığı olmadığını da sözlerine ekledi
-
-
BEŞİKTAŞ'TA MANUEL FERNANDES DEPREMİ

Fernandes,her yaptığıyla konuşulmaya devam ediyor.Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu yeni menajerin sözleşme uzatma teklifine karşı abartı rakamlar istemesi teknik heyeti ve başkanı çıldırttı.Fikret Orman'la görüşen menajer Omer Talha "Ona ihtiyacım yok.Satın gitsin." dedi.
-
başarılar..Steam ıd'nızı verebilirmisiniz eklemek isterim
-
-
Başarı dilekleri için herkese teşekkürler
ŞOK!!!! PORTEKİZLİLER GİDİYOR

Takıma geldiği gün disiplinsizliğe asla ödün vermeyeceğini dile getiren genç menajer,Fernandes ten sonra Almeida ya da posta koydu.Ya sözleşme imzala ya da sende Fernandes ile beraber gidersin dediği öğrenildi.Bu gelişmelerden sonra iki futbolcuyla Beşiktaş arasındaki ipler koptu
-
19.Aralık.2013, 21:19
ADİOS AMİGOS!!!
MANUEL FERNANDES 13 Milyon Euro karşılığında Lokomotif Moskova'ya satıldı
HUGO ALMEİDA 4.2 Milyon Euro karşılığında West Brom'la anlaştı.

-
19.Aralık.2013, 21:23
Başarılar 
Ferdi'yle Hogu'yu yollaman güzel ama onların yerini dolduracak transferler yapmalısın..
-
19.Aralık.2013, 21:59
-
19.Aralık.2013, 22:45
Hugo Almeida mükemmel bir oyuncu FM14 'de , Gs kariyerimde her maç bana gol atıyordu , hiç unutmam 4-2 biten macta 4 gol atmıstı...İnşallah pişman olmassın.
-
19.Aralık.2013, 23:51
Başarılar.Almeida'yı gönderdiğin paraya Abel Hernandez'i al. Hem daha genç hızlı falan
.Palermo'da.Hem maaşı da yıllık 1.600.000 € civarı
-
20.Aralık.2013, 09:40
Fernandes'i yollamak akıllıca, fakat Almeida iyiydi ya, keşke onu satmasaydın. Ucuza da gitmiş ayrıca. Fernandes'in yerine transfere gerek yok fakat forvete Enes, Cenk ya da başka bir yabancı alsan iyi olur.
-
20.Aralık.2013, 10:53
-
20.Aralık.2013, 13:31
BEŞİKTAŞ'TA 2 BOMBA PATLADI

Fernandes'i Rusya'ya gönderen Kartal,Gs altyapısından yetişen genç gurbetçi oyuncu Jem Karacan'ı 4 Milyon Euro karşılığında renklerine bağlamayı başardı.Oyuncu 2016 yılına kadar 1.4 milyon euro kazanacak
Almeida'nın gitmesinden sonra forvet bölgesine takviye etmek isteyen genç menajer 22 yaşındaki bir diğer gurbetçi Cenk Tosun'u 2 Milyon Euro karşılığında 2015 e kadar yıllık 250 bin euro ya ikna etti.
-
20.Aralık.2013, 16:14
KİRALIK KATİLLER
LUCA ANTONELLI

26 yaşındaki sol bek oyuncusuyla kiralık anlaştık.Kiralama bedeli olarak kulübüne aylık 23 bin euro vereceğiz.Oyuncunun maaşına 600 bin dolarlık ödemeyi kulübümüz yapacak.Satın alma opsiyonu ise 2.3 Milyon euro.
HA DAE SUNG

28 Yaşındaki orta saha oyuncusuyla kiralık anlaştık.Kiralama bedeli olarak Fc Seul e aylık 20 bin euro ödemeyi taahhüt ettik.Oyuncunun maaşına katkı yapmayacağız.
ION ANSTEGI

Stoper bölgesine takviye yaptık.Oyuncunun kulübüne aylık 9 bin euro vereceğiz.Kendisine de 100 bin euro vereceğiz senelik olarak.
OZAN İPEK

Bursaspor'dan kiraladığımız tecrübeli kanat oyuncusuna yıllık 400 bin euro vereceğiz.Kulubune ise aylık 10 bin euroluk kiralama bedeli ödeyeceğiz
-
20.Aralık.2013, 16:18
Pedro Franco varken Stoper Transferini Anlam Veremedim. Pedro Franco İle İlgilenebilirdin Rahatlıkla. Başında Sivok Ve Escude Gibi Yetenekli Abileri Var. Çok Güçlü Bir Orta Saha Üçlüsü Oluştu(Veli , Cem , Oğuzhan) Bu Orta Saha Çok İyi İşler Yapacak
-
20.Aralık.2013, 16:23
Ansotegi stoperde rahatlıkla ilk 11 oynar. Benim kariyerimde şahsen ilk 11deki değişmez isimlerden biri. Skor katkısı da yapar duran toplarda. Ama Pedro Franco varken ben de @urwrdskkn gibi anlam veremedim bu transferine. Jem ve Cenk iyi transferler. Başarılar.
-
20.Aralık.2013, 16:29
Escude ile yollarımız ayrıldı.Kendisine kulübüze verdiği katkılardan ötürü teşekkür eder,futbol yaşantısında başarılar dileriz.(275 bin euro bonservis karşılığında Nancy ile anlaştı)
BEŞİKTAŞ KULÜBÜ
Pedro Franco'nun profili bana güven vermedi açıkçası Escude'yi de gönderdiğimizden dolayı tecrübeli stoper kiralamak mantıklı geldi inşallah Anstegi bizi yanıltmaz
TRANSFERİN ÖZETİ
-
20.Aralık.2013, 17:48
HAZIRLIK MAÇLARI

Everton maçı önemliydi bu maçlar arasında.25. dakikaya kadar 3 gol birden yedik.Defansta sıkıntılar var savunma problemini aşacağız
-
20.Aralık.2013, 18:48
Lige Süper Başlangıç
SİVAS DEPLASMANINDA 3 PUANLA BAŞLADIK

KAYSERİ ERCİYES'İ EVİMİZDE 3 GOLLE GEÇTİK

PAŞA PAŞA GİTTİLER

İlk 3 maç bizim için mükemmel geçti diyebilirim.Rakiplerimiz bu haftalarda puan kaybetti.Karakartal zirveyi Akhisarla paylaşıyor
-
20.Aralık.2013, 19:01
-
20.Aralık.2013, 19:12
-
20.Aralık.2013, 21:31
Başarılar. Akhisar'la şampiyonluk yarışı vermen dileğiyle.
-
21.Aralık.2013, 02:19
İLK PUAN KAYBI

KONYA'YI RAHAT GEÇTİK

AKİGO YAKTI BİZİ

GENÇLERBİRLİĞİ'NE PATLADIK

LİG TABLOSU

Akhisar yenilgisi bizim için çok kötü oldu oyunun azizliğine uğradım yenilen golde.İlk 5 hafta sonunda liderle aramızda 2 puan fark var fena gitmiyoruz bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğumuzu gençlerbirliği maçında oynadığımız oyun ile gösterdik
-
21.Aralık.2013, 11:38
Akhisar banada 90da atmıştı
-
21.Aralık.2013, 12:48
Gidişat güzel. Akhisar zirvede kalıcı olmayacaktır elbette.
-
21.Aralık.2013, 13:01
Başarılar hocam.Uzun soluklu olması dileğiyle
Mesaj Yetkileri